Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אל על UP

Ahbarony
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא. חוזרים לטרמינל 3. אין הגעה בין לאומית לטרמינל 1.

בנצי - לגבי AF - טסתי עם AF מספר פעמים ב-2013-14. סה"כ שירות בסדר, אבל זו אחת הדוגמאות שעליהן דיברתי כאשר התיחסתי לשירות מאד לא עקבי. למשל טסתי לניס, בכיוון אחד שירות עלוב, בחזרה מצויין.

מבחינת הטיסות מפריז לישראל - מתבצעות במטוסי A320 בגרסה ייעודית למזה"ת עם מושבים סטנדרטיים, מסכים ציבוריים (מהסוג שמתקפל מתחת לתא מטען היד). מספר פעמים טסתי גם במטוסים עם מושבי רקארו לא מתכוונננים ובלי בידור, אבל אאל"ט אלה היו טיסות מניס, וכיון שזו היתה הטיסה הבין לאומית היחידה של AF מניס (כל השאר בתוך צרפת) מדובר במטוס מהצי המקומי, לא הבין לאומי.

עוד דבר חשוב - אם אתה טס ב-AF עליך להחזיק בכרטיס נוסע מתמיד שלהם (Flying Blue) אם כי יתכן שגם כרטיס של חברה אחת מ-SkyTeam יתאים - כיון שבחלק מהטיסות זה מקנה זכויות נוספות למטען גם אם אין לך אף נקודה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דור - החברות המזרח אסיאתיות, לפחות הלאומיות, ידועות בשירות המצויין שלהן.

יש בעיה בטיסות מאירופה לת"א - התחושה שלי היא כי החברות האירופיות לא יודעות "לאכול" את הקו, לא ברור אם ההתיחסות היא לקו תוך אירופי או בין יבשתי. בהתאם לכך השירות מאוד לא צפוי - לפעמים הבדלים גדולים בטיסות שונות באותו קו ובאותה חברה.

לגבי מרווח רגליים ב-LH. טוב, טסתי אתם לאחרונה לפני 7 שנים. ה-346 היה מצויין. ה-744 זוועתי. אבל אלה דגמים שבשלבי יציאה משירות. מה שרציתי לומר שגם בתוך אותה חברה החויה לא אחידה.

על הקו פועל כרגע A321 לרוב, לעיתים נדירות נשלחים A320 (שזהים בתצורת הישיבה למעט כמות מושבים קטנה יותר כמובן), מרווח המושבים מצוין לדעתי, אם כי אני 1.70 מ' כך שאני לא דוגמה.

אני מסכים לגביי מה שאתה אומר, הקבינות בסיסיות יחסית והרבה חברות משתמשות בביזנס אירופאי, אבל כנוסע בתיירים זה לא ממש מעניין אותי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני אף פעם לא הבנתי את ההיצמדות של ישראלים לאל על.

אני פשוט תמיד בודק באינטרנט מה הכי מתאים לי במחיר, שעות וכו' וככה בוחר.

למזרח יצא לי לטוס עם קטאר איירוויז והיה פשוט מדהים.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

בשנה וחצי האחרונות טסתי בערך 8 פעמים בקווים של ה 737-900 (בוקרשט ומילאנו).

לא היתה שום בעיה, חוץ מאיחור אופנתי של שעה בממוצע (והתירוץ הרגיל של הגעה מאוחרת של המטוס... וואללה מה אתם אומרים). המטוסים היו בסדר גמור והורגש שהם חדשים, מרווח רגליים על הכיפאק והאוכל גם בסדר.

אור, מה היה כל כך גרוע ? מניח שזו היתה טיסה ארוכה כי יש להם כמה גרוטאות למרחקים האלו שאני באופן אישי מעדיף להימנע מלעלות אליהם ולטוס בחברות אחרות. אומנם Queen of the sky אבל בכל זאת מלכה בת כמעט 30, שלא נדבר על ה 767.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

דור - זה לא עניין הביזנס הארופי (שלא מעניין אותי).

מדובר בצפיפות במטוסים (תצורות high density עם pitch של "28-30), והעדר שירות גם בחברות סדירות

דוגמא קטנה: בשנתיים האחרונות טסתי פעמיים להלסינקי עם AY. בפעם הראשונה היה שירות, אם כי מוזר. בשניה לא היה שירות. לפחות דאגתי למקומות נוחים (מעבר החירום) כך שסבלתי פחות מהצפיפות. וכמובן שהתיק שלי מלא סנדביצים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מאוהב בחברת התעופה jet blue, פעם הייתי חסיד של ווירג'ן ואחרי שטסתי עם ג'ט אני לא מחליף אותם, המחלקה הראשונה שלהם פשוט מדהימה וגם מחלקת התיירים מפנקת.

סגרתי את הטיסה לאמא שלי, ישראל לניו יורק עם עצירה בצרפת עם אייר פראנס ובחזרה מלוס אנג'לס לישראל עם עצירה ברומא.

יצא $901 כולל מיסים והכל, כל עצירה היא לשעה וחצי.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

פורסם

קודם כל לופטהנזה ממש לא חברה שראויה ליחס כלשהו. מושבים לא נוחים, דיילות אנטיפתיות ואפילו מוזיקה אין במטוס (ולפעמים שוכחים להטעין את הטלפון).

UP זה אל על במחיר יותר גבוה כשיש לך אופציה לוותר על חלק מהשירותים.

אישית משתדל לטוס עם טורקיש בגלל זמנים ושירות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בנצי - לא מכיר את פיומיצ'ינו מקרוב, אבל שעה וחצי ב-CDG זה די לחוץ. המרחקים שם עצומים וידרשו ממנה לעבור בדיקות ביטחון (מבחינת האירופים נתב"ג לא מספק). אם היא זריזה זה יסתדר, אבל אם היא קצת איטית זו עלולה להיות בעיה.

אתה צריך לבדוק גם את נושא ההתניידות בין טרמינלים, ב-CDG יש מרחקים שמצריכים נסיעה בשאטל, וכדאי שאמך תלמד את המפה ותדע לאן עליה לפנות.

פורסם

אתמול חזרתי מבודפשט. הלוך עם WIZZ וחזור עם UP

ב WIZZ יש יותר מרווח בין המושבים שזה משמעותי לבחור גבוה כמוני. לא אגיד מתרווחים בנוח, אבל יש יותר מרווח ממה שהיה ב UP.

מה שכן, WIZZ לא נותנים פירור בחינם. אפילו לא מים. ברור לי שצריך לשלם על אוכל וכו' אבל מים גם עלה כסף. בנוסף, ב WIZZ אין שום בידור במטוס. כלום. אפילו לא טלווזיה מסכנה, לא מוזיקה, כלום כלום.

ב UP הדיילות עוברות ונותנות כוסות מים לכל מי שמבקש. בנוסף יש מסכים שמקרינים סדרות להעביר את הזמן.

בקיצור, זה LOW COST. זה מה שיש

פורסם

זו דרישת הקהל. היום הנוסעים דורשים מחיר נמוך. שירות? רק במחלקות היוקרה, או בטיסות ארוכות מאד.

כיום חברות ה-LC נכנסות גם לקוים ארוכים (למשל - DY רכשו מספר 787 ומפעילים אותם בין אירופה לארה"ב), אבל איני יודע מה מודל התמחור והשירות.

פורסם
קודם כל לופטהנזה ממש לא חברה שראויה ליחס כלשהו. מושבים לא נוחים, דיילות אנטיפתיות ואפילו מוזיקה אין במטוס (ולפעמים שוכחים להטעין את הטלפון).

UP זה אל על במחיר יותר גבוה כשיש לך אופציה לוותר על חלק מהשירותים.

אישית משתדל לטוס עם טורקיש בגלל זמנים ושירות.

לי היה בסדר גמור בלופטהנזה מבחינת ישיבה, הדיילות היו מאוד נחמדות, מוזיקה אין אבל את מי זה מעניין בעידן הסמארטפון? מאז שיש לי סמאטרפון לא זכור לי שהתעניינתי במסכים האישיים ובטח לא במסכים המרכזיים.

בטח ובטח מאז שהחברות מציעות מערכות סטרימינג.

גם האוכל היה בסדר גמור.

ניסיתי 3 מקטעי טיסה, שתי טיסות בינלואמיות מ/אל פרנקפורט וטיסת פנים מהמבורג לפרנקפורט, טיסת הפנים יצאה באיחור אך נחתה בזמן.

אין לי ספק שבמידה והמחיר שלהם יהיה דומה לאלעל אטוס עמם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
זו דרישת הקהל. היום הנוסעים דורשים מחיר נמוך. שירות? רק במחלקות היוקרה, או בטיסות ארוכות מאד.

כיום חברות ה-LC נכנסות גם לקוים ארוכים (למשל - DY רכשו מספר 787 ומפעילים אותם בין אירופה לארה"ב), אבל איני יודע מה מודל התמחור והשירות.

כנוסע כבד על הקווים האלו (מגטוויק לקנדי, פורט לודרדייט, אוקלנד ולוס אנג'לס), המודל עובד ככה:

משלמים אקסטרה 25 פאונד לכיוון על מושב, על מזוודה ועל ארוחות. אם אתה לוקח את כל השלושה, זה עולה 50 פאונד.

יש מים, ואם אני זוכר נכון גם קפה ותה. אפשר לקנות כל מיני חטיפים. בידור VOD מעולה לכל נוסע. הטיסות זולות מאוד.

הם גם משדרגים אותי פה ושם, מה שנדיר מאוד בחברות הסדירות הרגילות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לי היה בסדר גמור בלופטהנזה מבחינת ישיבה, הדיילות היו מאוד נחמדות, מוזיקה אין אבל את מי זה מעניין בעידן הסמארטפון? מאז שיש לי סמאטרפון לא זכור לי שהתעניינתי במסכים האישיים ובטח לא במסכים המרכזיים.

בטח ובטח מאז שהחברות מציעות מערכות סטרימינג.

גם האוכל היה בסדר גמור.

ניסיתי 3 מקטעי טיסה, שתי טיסות בינלואמיות מ/אל פרנקפורט וטיסת פנים מהמבורג לפרנקפורט, טיסת הפנים יצאה באיחור אך נחתה בזמן.

אין לי ספק שבמידה והמחיר שלהם יהיה דומה לאלעל אטוס עמם.

אני מעדיף את טורקיש עם עוד שעה וחצי זמן כולל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני מעדיף את טורקיש עם עוד שעה וחצי זמן כולל.

לא מוכן לטוס עם חברה טורקית. (למרות שאני יודע שטורקיש חברה מצוינת)

מעבר לכך במחירים שלהם לפחות לאירופה לא מצאתי משהו שמצדיק את העצירה הנוספת.

• תוכן חדש...