Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אל על UP

Ahbarony
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מנצל"ש, יש לי טיסה מחר עם יונייטד לניו יורק, מישהו יודע כמה עולה אינטרנט בטיסה? האם צריך אפליקציה מיוחדת?

גם אם מישהו לא טס ביונייטד וזוכר מה הסדר גודל של התשלום על האינטרנט, אשמח לתשובה.

פורסם

תודה לוקי זה נראה מהתמונות שהכיסא וכך גם המיטה קצת צרות אולי זה עניין של זווית צילום.

ובכל זאת מדובר באחד הכרטיסים האטרקטיביים יותר.

תודה רבה =]

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם (נערך)

אכן כרטיס אטרקטיבי, לרוב ההצעות של טורקיש טובות מאוד.

דווקא לנסיעה הבאה אוסטריאן הפתיעו, עם כרטיס זול מאוד לעסקים, הלוך חזור לסין. 2500$ .... לא האמנתי. זול מאוד.

באותם תאריכים טורקיש רצו 5700$, לופטהנזה 5500$, ואל על רצו 5300$ (אעשה הכל כדי לא לנסוע איתם)

פחות מחצי המחיר עם שעות נוחות מאוד. אפילו סוכנת הנסיעות הופתעה מהמחיר.

עריכה אחרונה על ידי לוקי2

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בטורקיש 15 דולר לשעה או 25 לכל הטיסה.

תודה רבה! משום מה כל מי ששאלתי אותו אמר לי "יקר, לא זוכר כמה, לא עשיתי"

25$ שווה בשביל 12 שעות של קארזפורום :wink:

פורסם

קצת תמונות מהטרקלין באיסטנבול, שהוזכר כאן מספר פעמים. אמנם לא נעים להשוות אבל איפה הוא ואיפה טרקלין דן המשוקץ.

צריך להבין שזה טרקלין שמשרת את על הגולדים ומעלה בסטאר אליינס, ולדעתי בכל רגע יש כאן מעל 1000 איש, מפוזרים בשתי קומות ענקיות.

ניתן להתקלח כאן, לקבל חדר פרטי כמו במלון, יש פלייסטיישן, אולם קטן להקרנת סרטים עם כסאות מסאג', סנוקר, מסאג' חינם, יש כאן עמדות שהם מבשלים לך אוכל במקום.

לא הספקתי לצלם חלק גדול מהדברים, וגם אין לי כח להסתובב, אבל זה באמת לאונג, יוצא דופן ברמת הפאר והפינוקים. מוגזם קצת.

20160929_160444.jpg20160929_160455.jpg20160929_160518.jpg20160929_160533.jpg20160929_160550.jpg20160929_160602.jpg20160929_160616.jpg20160929_160639.jpg20160929_160646.jpg20160929_160657.jpg20160929_160706.jpg20160929_160710.jpg20160929_160731.jpg20160929_160757.jpg20160929_162105.jpg

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

כואב לראות את כל האוכל הזה כשאני יושב ומתייבש בטרמינל יודן במינכן. לוקח את הטיסה הראשונה בקו חדש של Transavia לארץ.

איך בכל השרשור הזה לא היו תלונות על האתר של פגסוס? טסתי לפרנקפורט איתם והצ'ק אין האינטרנטי היה מזויע. לא העליתי על דעתי שזה יכול להיות כ''כ גרוע בחברה כזאת ב-2016. ניסיתי לבצע אותו וכל פעם זה לא צלח בגלל שגיאה כזו או אחרת וקפץ לאתר בטורקית. ניסיתי לאורך כמה שעות, הכל הגיב לאט, ועד שהצלחתי, את הכרטיס הראשון זה הוריד לי כ PDF, את השני כ error.txt. כמובן שניסיתי מכמה דפדפנים.

הטיסות והקונקשן היו בסדר גמור, כך גם שדה''ת באיסטנבול.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

פורסם

ירדתי אתמול מטיסה ארוכה של טורקיש, מחלקת תיירים.

אוכל- מצוין. לא הספיק האוכל? אין בעיה, סנוויצ'ים חינם בכל תחנת דיילות, גם לא צריך לבקש, זה שם מסודר על הדלפקים.

מערכת בידור- ו-ו-א-ו. יש בערך 150 סרטים בסטנדרט גבוה, המסכים למחלקת תיירים הם 10.1" ו 720p. יש שקע אוזניות ו usb לטעון את הפלאפון או לקרוא תכנים משלכם. כן, אפשר להביא סרטים משלכם לטיסה.

ישבתי לראות אינטרסטלר ועשיתי מרתון house of cards.

המטוס 777-300ER חדש ומלוקק, ערכת הטיסה ממש הזויה, יש בה אפילו גרביים ונעלי בית. שמישהו יסביר לי לרגע אחד למה אנשים טסים אל על. ואל תנסו למכור לי "בטחון", למרות שזה היה קונקשן, עברנו שיקוף+פעמיים בידוק בטחוני.

חד וחלק הטיסה הכי טובה שהייתה לי אי פעם.

פורסם

אנשים עדיין חיים בסרט שאלעל מורכבת רק מטייסי קרב שלטענת אותם אנשים הם הטייסים הטובים בעולם.

(ואני לא מזלזל חלילה בטייסים הישראלים)

אבל זה מנותק מהמציאות, בשנים האחרונות התקבלו לאלעל לא מעט טייסים שעשו קורס רישיון פרטי ועבדו בחו"ל או בארקיע/ישראייר והתקבלו לאחר מכן לאלעל.

בעיניי 3000 שעות על איזה ATR, A320 או 757 זה הרבה יותר רלוונטי להטסה של הבואינגים מאשר 7000 שעות טיסה על F15/F16.

היחידים מחיה"א שיש להם עוד איכשהו ניסיון רלוונטי הם טייסי התובלה שטסים כצוות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני עכשיו על טיסה של יונייטד, אין לי מושג איזה מטוס,

המטוס יצא בול בזמן,

האוכל היה בסדר, לא משתווה לטורקיש,

מרווח לרגליים- המון! נראה לי הכי מרווח שטסתי (חוץ מאשר כאשר ישבתי ביציאת חירום)

מערכת בידור אישית- פעם ראשונה מזה עשור שאני אשכרה משתמש בזה, מסכים אישיים על המושב, 10" עם מעל 200 סרטים וסדרות לבחירה.

פורסם

חזרנו שלשום מלונדון (גם כן טורקיש)

נתבג ->איסטנבול(אחרי כמעט שעתיים של צ׳ק אין בנתבג,לא צוחק) - מטוס איירבס חדש עם מערכת המולטימדיה שהוזכרה,תענוג.

איסטנבול ->היטרו - שיקוף זריז עם יחס קצת מפחיד+איירבס קצת ישן אך עדיין עם מערכת בידור מצוינת.

האוכל בשתי הטיסות מעולה.

היטרו->איסטנבול - איירבס קצת ישן עם מערכת מולטימדיה ככה ככה - אוכל בינוני.

איסטנבול->נתבג - מטוס זוועה,ענתיקה בטירוף,לדעתי בן 20 -אוכל סביר

VFM- לא רואה את אלעל ממטר

Sent from my iPhone using Tapatalk

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

מעניין על מה טסת, כי המטוסים הכי ישנים שלהם זה הA343 וחלק מה737 שלהם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא זוכר את דגם המטוס,מסך מולטימדיה פיצי(לא מסך מגע) חיבור אוזניות עם מתאם לחיבור כפול,ניתן לראות רק מפה על המסך ללא אפשרויות אחרות

המסך באיכות CGA

2 כפתורים על הידית - עוצמת שמע ושינוי סגנון מוזיקה,בבר מצווה שלי אני זוכר שבמטוס היו הלחצנים האלו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...