Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני צריך בקרוב להחליף רכב והדרישה העיקרית ממנו היא שבמושב האחורי ניתן יהיה להתקין ברווחה שלושה כיסאות ילדים. זה מסנן החוצה את רוב המכוניות הרגילות ומשאיר אותי עם מיניוואנים ועם רנו סניק.

אני מדבר על רכב בן 3-4 שנים כאשר התקציב הוא עד 100,000 שקל אבל אם אפשר פחות אז מה טוב.

מכיוון שאני לא באמת צריך 7 מקומות נסיעה אלא שלושה מושבים נפרדים מאחור, הרנו סניק (הרגיל, לא הגרנד) מהשנים 2012-2013 די קורץ לי. בנוסף, המחיר שלה כמשומשת מאד זול (ראיתי רכבים עם קילומטראז' נמוך במחיר 75K).

השאלה שלי היא מה רמת האמינות שלה ? כמה כאב ראש ותקלות צפויים לי א אני אקנה כזאת ?

בהינתן שהמחיר שלה נמוך בכ-15-20 אלף שקל משאר האלטרנטיבות שלי האם לא כדאי לקחת את הסיכון ?

תודה

פורסם (נערך)

מנוע 2000 סמ"ק וגיר רציף זהים לאלה של ניסאן קשקאי. לא רכב בעייתי מבחינת האמינות.

הרכב נוח מאוד, לא חסר כוח, בטיחות טובה.

נקודה חלשה - צריכת דלק די גבוהה.

גם סחירות, אבל עכשיו מבחינתך זה יתרון.

לדעתי, קניה מעולה למי שלא נוסע המון.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אשתי נוסעת על סניק 2012 , קיבלה אותו מהעבודה. נכון להיום חוץ ממדחס מזגן דפוק שהוחלף מס ימים אחרי הקניה הרכב עם 0 תקלות. זה בנוסף למה שנכתב מעלי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...