Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

האם עלות של ממיר ליאריס 2005 משופץ ללא עבודה 2200 ש"ח [ללא מע"מ] או מקורי

5500 זה עלות סבירה? מה אתם ממליצים?

תודנ

פורסם

אני ממליץ שלפני שאתה קופץ להחלפה של ממיר קטליטי ועוד במחיר כזה , תקפוץ קודם למוסך "משה זר" בפתח תקווה (צ. סגולה) גם אם זה שעה נסיעה ממקום מגוריך זה עדיין שווה, בן אדם מקצועי ואמין, הוא יסרוק את הרכב בצורה מקצועית וימליץ לך על הפתרון וגם אם מחליפים ממיר, בזמנו קיבלתי ממנו הצעה שהיא חצי ממה שמציעים לך(על המשופץ , הוא לא מתקין משופץ, שם חדש חלופי).

אין לי שום קשר אליו, אני לקוח מרוצה כבר פעמיים , חבר שהגיע אליו,יצא מאוד מרוצה גם הוא.

פורסם

היי

באוטו הוחלף ממיר משופץ ולאחר נסיעה של

שעה התקבלה שגיאה נוספת. חזרתי למוסך

המטפל ולאחר בדיקה במחשב נאמר לי שיש

להחליף את חיישן החמצן.

זו אותה הודעה שהתקבלה קודם החלפת

הממיר (שאז במחשב אובחן הממיר). האם

זה הגיוני? האם עלות של 600₪ לחיישן ללא

עבודה היא סבירה?

תודה

פורסם
היי

באוטו הוחלף ממיר משופץ ולאחר נסיעה של

שעה התקבלה שגיאה נוספת. חזרתי למוסך

המטפל ולאחר בדיקה במחשב נאמר לי שיש

להחליף את חיישן החמצן.

זו אותה הודעה שהתקבלה קודם החלפת

הממיר (שאז במחשב אובחן הממיר). האם

זה הגיוני? האם עלות של 600₪ לחיישן ללא

עבודה היא סבירה?

תודה

צריך לדעת מה היה קוד התקלה לפני העבודה.(האם ראית? )

איפה עשית בסוף? וכמה שילמת?

פורסם
צריך לדעת מה היה קוד התקלה לפני העבודה.(האם ראית? )

איפה עשית בסוף? וכמה שילמת?

עשיתי בסוף במוסך רעננה, עם עוד דברים קטנים

נוספים בסך הכל 2900₪.

וכן ראיתי את התקלה במחשב.

פורסם
נראה שהתקלה הייתה בחיישן ולא היה צורך להחליף את הממיר.

שלושה מוסכים שונים אמרו שהבעיה בממיר.

שלושתם טעו?

פורסם

לא מחליפים ממיר לפני שבודקים אם הבעיה היא בחיישן החמצן. ניראה שאבחנת המוסכים שהיית בהם הייתה מוטעית ואולי כי הם ראו את הצד הכלכלי שבדבר. בכל מיקרה יש לך את הזכות לדרוש את כספך בחזרה היות והתיקון שבוצע לא תואם את התקלה כלל!

אתן לך דוגמא מהאקסנטים של שנות ה 2000 שקוד תקלה המצביע על מערכת קטליטית תקולה ניפתרת לרוב בהחלפה של חיישן החמצן בלבד ולא מעט מוסכים גם במיקרה זה מספידים את הממיר עצמו!

פורסם

מתעלק קצת על השרשור, הבנתי שממיר קטליטי זה יחסית עסק יקר. משתמע מפה מהשרשור שאולי זה יכול להפתר על ידי החלפת חיישן חמצן שעלותו פחותה (כמה בערך??). ברכבי גם ישנה תקלה לגבי הממיר p0420 law efficiency bank 1 . יכול להיות שזה לא ההמיר בהכרח? די עזבתי את זה כי עוד לא הגיע הטסט ואמרתי לפחות נחכה עד אז ונראה אם יעבור. אפשר לבדוק לבד באיזהשי צורה אם זה החיישן חמצן? הרכב הוא גולף 2003 אוטומט 2.0

לעזרתכם אודה, שי.

• תוכן חדש...