Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשרות לייבוא סדיר לפוקוס RS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חבל שסטיו לא מתעניין בה, אחרת תוך יומיים היא כבר הייתה בארץ...

מרגע שהחלטתי להילחם על הפולו GTI הידנית ופניתי ישירות לגרמנים ועד שהרכב הגיע חלפו שנה ושלושה חודשים - וזה היה מאוד מתיש.

אפרסם בשבועיים הקרובים את הסיפור במלואו כולל כתבת התרשמות ותמונות.

פות"ש - התחל בכתיבת מייל קורע לב באנגלית ליצרן, גם בפולו נתקלתי באותה בעיה בדיוק שהיצרן לא רוצה למכור במחיר טוב ולכן היבואן לא מייבא כשהתירוץ הרשמי לכאורה היה ש"אין ביקוש".

פורסם
אפרסם בשבועיים הקרובים את הסיפור במלואו כולל כתבת התרשמות ותמונות.

Can't Wait. נשמח כמובן להרבה תמונות. :wink:

פורסם

אתה באמת תפרסם סקירה?!

כי התערבתי עם חבר ואם אתה תפרסם אני לוקח 300 שקלים!!!

ידעתי שלא תעמוד במילה שלך, תישבר ותפרסם בסוף...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הכתבה אכן תפורסם תוך כשבועיים (כ- 2400 מילים), היא מוכנה לגמרי חוץ מהתמונות (אצלם בסופ"ש).

יוני, ברכותיי - הרווחת 300 ש"ח...

נ.ב - זה לא נושא השרשור אז עזבו את זה עכשיו ☺

פורסם
הכתבה אכן תפורסם תוך כשבועיים (כ- 2400 מילים), היא מוכנה לגמרי חוץ מהתמונות (אצלם בסופ"ש).

נ.ב - זה לא נושא השרשור אז עזבו את זה עכשיו ☺

לא נסחפת בכלל...

עצה ידידותית: על מנת שאנשים יהנו לקרוא את מה שאתה כותב, קרא מספר פעמים את שכתבת, ערוך וצמצם טקסטים מיותרים.

אנשים אוהבים לקרוא טקסט דינמי, שמוביל למשהו - ובאורך סביר. לא חפירות או רשימות מכולת.

2400 מילה? אני משוכנע שיש מקום לקצץ.

גילוי נאות: התפרנסתי בעברי מכתיבה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אני אוהב את הפרופורציות של כולם, יפה כתב בעל ה4C, זה כמו לחיות עם לוטוס אקיסג' ביום יום, לא כייף.

מי שלא מבין את ההשוואה למוסטאנג כנראה שלא נהג עליה. ב350 שווה לייבא GT5.0 משומשת

Sent from my SAMSUNG-SM-G530AZ using Tapatalk

haters will hate

פורסם

Stio - אתה מוזמן לפרסם סקירה מתי שתרצה.

העיסוק של מי מהפורום בך, והעיסוק שלך בך, לא מעניין ומזבל את השרשור המאוד מעניין הזה.

אז נחזור לדיון עם האמירה הזו שלי: במחיר הזה הייתי קונה 5 דאצ'יות, ועושה מירוצים נגד החברה במסלול החדש שיקום בדרום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא קונה יותר V8...מתסכלת אותי המחשבה שצריך כל 4 ימים למלא דלק.

רק עצם המחשבה הזו מפחידה אותי וכשהיה לי רכב כזה,חשבתי ברצינות

אך אני מגדיל את מיכל הדלק ל120-100 ליטר,לא בצחוק אמיתי.

SRT 8 Jeep Grand Cherokee 6.1 Liter Hemi

רק שהמנוע מחובר שם להנעה מרובעת שמזיזה 2.2 טון...:roll:

אולי זה "קצת" השפיע על צריכת הדלק.

אם אתה חושב שמנוע טורבו, עם ביצועים דומים לזה של V8, שמזיז משקל דומה, יהיה משמעותית יותר חסכוני - אתה חולמת.

אין ניסים.

רוצה לקחת גוש מתכת ולהאיץ אותו מהר מפה לשם, תשלם על זה בתחנה. כמה יותר מהר להאיץ, כמה יותר כבד הגוש, ככה תשלם יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ושלא נשכח - כמה שהגוש דומה יותר בצורתו (ה״אווירודינמית ״) ללבנה, כך תשלם עוד יותר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)
Image1462446175.254422.jpgלא מקורי שלי. הועתק מפורום ST עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...