Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה חשוב לכם ברכב יומיומי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתה צודק, הוא בהחלט יהיה מעייף ושוחק ולא נוח בשיוט.

אבל שאלת מה חשוב לנו. אני, רווק בריא בן 25 ללא ילדים, אין לי בעיה להתפשר הרבה בשביל רכב מהנה.

אולי בעוד 5 שנים אני כבר ארצה משהו יותר נוח כי יכאב לי הגב.

אני מודה שאני כבר לא במצב שאני נוהג 30K בשנה אבל אני מעל הממוצע עדיין.

אולי אם הייתי נוהג 50K בשנה אז דעתי הייתה משתנה, אבל זה כל היופי.

כל אחד והעדפותיו בהתאם למצבו.

סמירו הנינג'ות היפניות מעולות מבחינת ניהוג ותחושות. אבל, חבר פורום אמר לי לפני כמה ימים בצדק, זה תא פנים של שנות ה-90. מביך בהשוואה להוט האצ' מודרנית.

אם זו פשרה שאתה מוכן לעשות, GO FOR IT. יש כמה אסתי ואיבו בלוחות.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניקו, הכוונה לרכב חדש. דווקא הSTI החדשה נראית (ממבחנים) מעולה מבפנים. אמנם לא BMW או מרצדס, אבל לא רע בכלל. אני פחות מוצא את עצמי נוסע בנוחות של גולף GTI למשל אלא יותר בספרטניות של מגאן RS. כשאתה יודע שיש לך מכונת נהיגה.

פורסם

אהה אז אולי כבר תרצה לחפש פורשה יד 2 או משהו.

אלא אם קריטי לך חדש ואז לא חסר אופציות.

אין לי מושג לגבי הדור האחרון של הנינג'ות. היה פה שרשור לא מזמן אבל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כך הוא יהיה קשה יותר לנהיגה ומעייף. אין מה לעשות.

אני לא מסכים איתך, ספורטיבית אוטומטית לא ממש מקשה או מעייפת.

בלי להעביר למצב ספורט בקליאו אין לי יותר מידי מאמץ. אני מעריך שגם בואגיות GTI ובתלתנים המצב לא שונה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.

• תוכן חדש...