Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה חשוב לכם ברכב יומיומי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמה שרשורים על רכבי החלומות, אני רוצה לנחות קצת על הקרקע.

מה לדעתכם הופך את הרכב למושלם מבחינת שימושיות יומיומית?

האם זה כסא נוח?

אולי מערכת טובה?

האם גיר אוטומטי פלנטרי שכיף איתו בפקקים מאשגוג לראשון כל יום?

האם זאת ישיבה שלטת של 4X4?

אשמח גם לדוגמאות של רכב יומיומי מושלם עבורכם, עד 300K כחדש.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חסכוני, בטיחותי, התנהגות שתעלה לי חיוך על השפתיים לפעמים, נוחות סבירה ומעלה, ביצועים סבירים, שלא יבלה במוסך כל יומיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

"לנחות על הקרקע ... עד 300K"

חביבי זה ממש לא קרקע עבור הרוב המוחלט של מי שיקרא את השרשור הזה.

רכב יומיומי עבורי זה רכב עם מתלים רכים מאוד, גיר פלנטרי ומזגן שמקפיא. עדיף יפני\קוריאני.

רכב שבעצם יהיה כמה שיותר "שקוף" בהתנהלות היומיומית. נטול ריגושים טובים או רעים.

את הכיף אפשר להשאיר ל4x4 של הסופ"ש, ושם עדיף בדיוק את ההיפך, איזה סמוראי או סופה ישנה, להוציא מהשגרה המשעממת של רכב שפשוט מניע ועושה את העבודה כמו שצריך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לי חשוב חיסכון בדלק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כוח ונוחות זה הכי חשוב לי. אני חושב שאמינות זה משהו שקשה למדוד והוא יותר תלוי מזל, למרות שבסופו של דבר זה אלמנט שיכול לקבוע אם הרכב יקר או נוח להחזקה.

פורסם

כרגע חסכוני, הנסיעות שלי לא ארוכות ממש אבל אני בגבול התפרנות וחוסך כל שקל לעתיד.

בעתיד - נוחות נסיעה כלומר ישיבה, חסכון עדיין (ואני מניח שעד אז אחוז גבוה מהרכבים יהיו היברדים או מנוע כלשהו חסכוני), ומרווח.

פורסם

אמין - כזה שמניע בבוקר בלי תלונות ומסתפק בביקור שנתי במוסך.

רצוי שאחד מרכבי המשפחה יהיה בעל תא מטכן שמספיק ל-2-3 מזוודות בינוניות פלוס. האחר(ים) יכול(ים) להיות בעל(י) תא כפפות שני.

בנסועה שלי, ואפילו של אשתי, החסכונות לא קריטית (טוב, לא מתאימה לי צריכה של D9), מערכת האודיו ממילא לא מופעלת ואפילו הנוחיות לא קריטית כאשר נדיר שאני יושב ברכב יותר מ-30 דקות ברציפות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לי חשובים הביצועים בדרך כלל.

לדוגמא: סקודה אוקטביה 1.4 טורבו. אני לא אסבול רכב שכשאני מאיץ בסביבות ה-80-120 ייקח את הזמן ויעשה זאת באיטיות. דוגמא שממחישה את זה בדיוק: מאזדה 3 1.6 דור קודם ויונדאי i35.

פורסם
אמין מאוד, חזק יחסית, נראה מעולה ובעל מראה ספורטיבי וכמובן לאחד שחם לו בטירוף, מזגן מקפיא. בקיצור, טויוטה.[emoji8]

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

:lol:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שכשאני ייתן גז הוא ייתן לי תמורה ולא יחליט להגיד לי שהוא עייף ושאני לוקח פנייה שהוא ידע לקחת אותה בבטחון מבלי שאני מאמץ את הגב שלי תוך כדי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

חובה לפחות 42 לדים בפנסים הקדמיים כי אמנם מדובר ברכב יום-יומי, אבל הוא גם נוסע בלילה.

מה באמת חשוב ברכב? שיהיה נעים לשבת בו, שיהיה בו מזגן טוב ושלא ישבור את הגב בכבישים משובשים. והכי חשוב, רכב שתאהב את המראה שלו ולא יראה לך משעמם ורגיל.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...