Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה חשוב לכם ברכב יומיומי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עד 300 אלף הייתי קונה טויוטה קאמרי, אם כי מה שאני מחפש, אפשר גם למצוא ברכב זול יותר.

חשוב לי ברכב נוחות, אמינות, מראה, איבזור בסיסי (לא מחפש חיישני שקר כלשהו ומולטימדיה בגודל חצי דשבורד, אבל שיהיה חלונות חשמל, בקרת אקלים, ובקרת שיוט), וחיסכון בדלק.

משהו שיש בכל רכב מנהלים, אפילו בחלק מהמשפחתיות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
עד 300 אלף הייתי קונה טויוטה קאמרי, אם כי מה שאני מחפש, אפשר גם למצוא ברכב זול יותר.

חשוב לי ברכב נוחות, אמינות, מראה, איבזור בסיסי (לא מחפש חיישני שקר כלשהו ומולטימדיה בגודל חצי דשבורד, אבל שיהיה חלונות חשמל, בקרת אקלים, ובקרת שיוט), וחיסכון בדלק.

משהו שיש בכל רכב מנהלים, אפילו בחלק מהמשפחתיות.

עדיין משווקים את הקאמרי?

פורסם

- נוחות

- בטיחות

- חיסכון בחשמל (כן, אמרתי חשמל ולא בנזין)

- ארגונומיה טובה (למשל מחזיקי כוסות וכפתורים במקום הנכון)

- היגוי טוב ולא כבד מדי.

הכוח פחות חשוב אבל צריך להיות מסוגל להיות נוח במהירות נמוכה וגם בגבוהה.

פורסם

בסדר הזה:

1. הנאה מנהיגה - מדובר על נהיגה יומיומית, מהירויות שפויות וכד' לא מהנה רק בסדום ערד

2. אמינות - אין דבר יותר מבאס מלהיתקע באמצע הדרך, אסור שזה יקרה ואם כן פעם בכמה שנים

3. נראות - אם אני לא מתרגש לראות את הרכב, זה לא הרכב הנכון

מעבר לזה אני מוכן לכל הפשרות הנדרשות...

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מסכים לחלוטין עם כל מה שכתבת ומוסיף עוד 2:

4. מחזיק כוסות טוב. בשיא הרצינות, זה הכי חשוב בהתנהלות יום-יומית. ופי כמה וכמה ברכבים ידניים.

5. מזגן חזק. אין צורך בבקרות אקלים וצגים עם לדים וטכנולוגיות, רק משהו שיקפיא לי את הפרצוף בפקקים. על חימום בחורף אני יכול לוותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני יכול לתת את המלצתי על לקסוס NX ג'יפון יוקרתי בגירסת הייבריד שתיתן תמורה נהדרת לכסף .

בוצע שתי נסיעות מבחן אחת בת 45 דקות ונסיעה נוספת לסופ"ש :)

הראשונה , אתם יודעים מה כבר אפשר לבדוק בנסוע קצרה :| .

בהתחלה די נרגשים מרכב חדש, בפעם הראשונה הרגישה דיי רועשת מכיוון התיבת הרציפה רכב סבבה נעה ומפנק ולא ממש הוקסמנו .

זה היה בסניף תל אביב, שווה קפיצה מנהל הסניף החדש מאוד מאוד מיקצועי ומאוד עדיב ונעים ובהחלט מתיחס ללקוחותיו (שמו אמית)

אמרנו שצריך לבדוק אותה שוב יותר רציני קפצנו לסניף בהרצליה וקיבלנו רכב לשישי שבת , הפעם קיבלנו את רמת הבסיס של ההייבריד (לקשרי ) ומהר מאוד הבנתי שזה הרכב .

רכב מפנק בכל הבטת אפשרי נעים שקט ואם לא מחפשים לשמוע את תיבת ההילוכים פשוט נהנים

יש מצב ספורט ובאמת לא ציפיתי שהיא תעשה משהו כי זה רכב הייבריד אבל הרכב זריז מאוד אפילו אם אתם על מצב רגיל אז כך שאת ההבדל מרגישים מצויין ולטובה :)

בסוף שהחזרתי את הרכב אחרי יומיים של נסיע רבה ודי הרבה לחיצות הרכב חזר עם חצי מיכל דלק , מה שלא קורה ברכבים אחרים אצלי .

שורה תחתונה הוזמן אחת חדשה :)

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

או שאני נשאר עם קליאו 4 RS

כיפית - כן, אפילו סתם לתת גז מטומטם ברמזור או פיתול של ירידה לחניון הנתיב המהיר

נוחה - ברמה מספקת לי

מקום איחסון - גבולי עד קצת חסר.

או שתארזו לי אוקטביה VRS בבקשה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אשתדל לכתוב לפי סדר החשיבות

שלא תהיה חדשה - אין כמעט מכוניות חדשות שעושות לי חשק . סוף שנות השמונים זאת התקופה האידיאלית בעיני.

אספנות לדיילי זה כבר בעייתי, יותר מדי לדאוג איפה אפשר לחנות ולא לדאוג.

נוחות, מקום מרווח לנוסעים ולמטען. אחיזת כביש, תנוחת הגה והיגוי מעולה. כח זמין בשפע.

לא נפוצה בכביש אבל לא בולטת מדי. לא גבוהה. ללא מולטימדיה אלא עם לוח מכוונים ופקדים מעולים שנועדו לנהגים.

נוחה לתיקונים ותחזוקה עצמית. בנויה באיכות מעולה ואמינה.

מגוון רחב של ספקי חלפים וספרות מקצועית.

שתשאיר חיוך אחרי כל נהיגה.

חיסכון בדלק - לא חשוב.

בקיצור אני נוהג דיילי בBMW E34 525i מודל 1996, השנה האחרונה שייצרו את המכונה המופלאה הזו.

החיסרון היחיד - רדיוס סיבוב מאכזב להנעה אחורית.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

כאחד שמחזיק בדר"כ רכבים די ישנים, חשוב לי רכב שמזדקן טוב.

רכב שאחרי הגיעו לגיל 10 ומעלה, הפח שומר על מראה מבריק ללא קילופים, הדשבורד לא מיובש, שהפלסטיקים בפנים לא מקרקשים, שבידוד הרעשים נשאר טוב. אמינות גבוהה.

בנוסף, חשוב לי שהרכב יהיה מרווח ושקט ובעל כח סביר.

הרכב שלי כיום פריוס 2008, בן 9 וזה הרכב הראשון אצלי שמצליח לענות על הדרישות האלה.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

ביצועים, הנאה בנהיגה, איכות וגימור, חסכון בדלק, אמינות. מבחינתי גולף 150 כ"ס עונה על הצרכים שלי, חוץ מנושא האמינות המפוקפק.....

פורסם
בסדר הזה:

1. הנאה מנהיגה - מדובר על נהיגה יומיומית, מהירויות שפויות וכד' לא מהנה רק בסדום ערד

2. אמינות - אין דבר יותר מבאס מלהיתקע באמצע הדרך, אסור שזה יקרה ואם כן פעם בכמה שנים

3. נראות - אם אני לא מתרגש לראות את הרכב, זה לא הרכב הנכון

מעבר לזה אני מוכן לכל הפשרות הנדרשות...

+100000000

תן לי 3-4 פניות בסוף היום ואני מבסוט.

את נראות אני מחליף בגיר ידני אם זה לא משתמע מסעיף 1.

בעצם ידני, מהנה לנהיגה ואמין ואני מוכן לכל פשרה שלא תהיה. מצידי נוחות של קיה ריו דור קודם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לדעתי אלה דיבורים בלבד. בתור אחד שנוסע מדי פעם על רכב ידני ומהנה איזה 300 קילומטר ביום. מתחילים בבוקר אשדוד, כולל פגישה בשעה 2 במרכזי תל אביב של תקופת בנית רכבת הקלה ופקקים מטורפים, שום פניות בעין השופט כשעתיים לאחר מכן לא יחזירו את הכוחות שהרכב לקח. אתה תהיה עייף וגמור בסוף היום שייגמר ב7 בהרצליה. בדיוק בגלל זה פתחתי את השרשור. רכב ידני ומהנה לא יכול להיות דיילי למי שנוסע הרבה. ככל שרכב יהיה ספורטיבי יותר, כך הוא יהיה קשה יותר לנהיגה ומעייף. אין מה לעשות.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם (נערך)

אני נראה לי עוף מוזר ביחס למה שרשום כאן בשרשור. אני אוהב רכב ספורט. אני רוצה רכב שיזכיר לי בכל פעם שאני נוסע בו שזה רכב שבנוי למסלול. רעש, מהלכי הילוך קצרים, מושבי באקט קשים, נמוך, כוח, התנהגות. שבכל פעם כשאתה נוסע רגוע ולאט, אתה יודע שזה לא המצב הרגיל של הרכב, לא לזה הוא נועד. אתה מעמיס מצרכים לתא המטען בחמישי בערב אבל בניגוד לזה שחונה לידך עם הסופרב הנוצצת או הג'יפון החדש, אתה בשבת בבוקר נוסע לנס הרים וכדו' ונהנה.

אני נמצא בהתלבטות מתמשכת לגבי רכבי הבא והתקציב הוא בערך מה שרשמת והבעיה שאני פשוט לא מוצא דבר כזה. עשיתי נסיעה ב135M - חזקה. זהו. אין את הFEEL שאתה ברכב ספורט, אין הרגשה שאתה נוהג ברכב שונה מכולם. כן, הוא חזק, BMW וכו', אבל בסופו של דבר מרגיש כמו רכב עם איכויות שונות. רכבים בסגנון שלי זה הפוקוס RS והאימפרזה STI.

אני אוהב את ההרגשה שאתה יודע, גם כשאתה תקוע בפקק וכולם נוסעים בסבבה ואתה עם רגל שמאל רועדת כבר, ההרגשה הזאת שאתה יודע שכשתהיה פנייה או כביש פנוי אתה תיהנה מאוד.

הדבר היה נכון גם לתקופה שבה נסעתי הרבה וגם לתקופה שהרכב עומד 90 אחוז מהזמן.

עריכה אחרונה על ידי Smiro

• תוכן חדש...