Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה חשוב לכם ברכב יומיומי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, תמיד אני יכול להגיד שדיברתי על סופרה. סתם, אבל באמת שחשוב לי ברכב זה אמינות כח מנוע ומזגן מקפיא ומראה טוב. כל השאר בונוס כמו שקט ובידוד רעשים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חיסכון, אמינות ונוחות - כמה שיותר משלושת האלו עבור אותו מחיר. כמובן, גם ביצועים שמאפשרים לתמרן בבין עירוני במהירויות שיוט.

רכב יומיומי צריך להיות סוס עבודה פרקטי.

300Kש"ח לרכב יומיומי? הלוואי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
טוב, תמיד אני יכול להגיד שדיברתי על סופרה. סתם, אבל באמת שחשוב לי ברכב זה אמינות כח מנוע ומזגן מקפיא ומראה טוב. כל השאר בונוס כמו שקט ובידוד רעשים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

אני גם יכול להגיד שדיברת על טויוטה אייגו. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לי נורא חסר התגובה והתחושה של תיבה פלנטרית. יש לי היום גיר רציף (לנסר 1.8) וזה ממש מתסכל.

והפיאסטה אמנם ידנית, אבל חלשלושה :-(, מבעס.

תבינו כמה חסר לי, שאני ממש מתגעגע ללאנטיס 1.8 שייתה לי (במזדה התחושות הם יותר זריזות בד"כ ממה שהם באמת בפועל, והיציאה מהמקום יחסית טובה)

בנוסף מה שאני מאוד מעריך זה שיוט במהירות גבוהה בנינוחות ובשקט.

פורסם

נוחות נוחות ושוב פעם נוחות, כשאתה נכנס לרכב תרגיש הכי בנוח, רוגע בנסיעה משמעותו נסיעה הכי בטוחה שאפשר (ככל שתלוי בנו) וכח זמין לכל מצב שנצטרך אם זה סתם בשביל הכייף או בשביל עקיפה, שלא יחסר.

פורסם

נוחות, התנהגות לא רופסת, מנוע בעל כוח סביר, מרווח סביר (לא משפחה של שחקני NBA, אלא אם מדברים על ספאד ווב), צריכת דלק סבירה. עד 300K זה ב.מ.וו. 320/ג'וליה (לכשתבוא)/לקסוס IS/אינפיניטי Q50.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

חלונות חשמל

תא מטען ומיכל דלק שיכולים להיפתח מפנים האוטו

מזגן שעובד גם קירור גם חימום

משענת רכב שמתכוונת בקלות

שליטה חשמלית על המראות צד

גיר אוטומטי

לפי הסדר הזה מלמעלה למטה.

עריכה - RK, יהיה מספיק מקום לאסוף את נייט רובינסון ? ;)

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

האם זה כסא נוח?

אולי מערכת טובה?

כן.

מזגן טוב (היום לא חושב שיש מכונית עם מזגן רע).

גם ביצועים טובים להשתלבות נוחה בתנועה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כנראה M135, ואם הפוקוס RS לא קשה מדי אז היא עדיפה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בסטטוס הנוכחי בחיים שלי, כרכב יומיומי הייתי רוצה רכב מרווח מאוד, עם תא מטען שיוכל להכיל את כל הציוד המשפחתי+מזוודות לטיולים, מפנק, מאובזר, נוח ועם מספיק כוח ויכולת "להתגרזן" כשאני לבד ברכב.

בקיצור, סקודה סופרב 280 בגרסת L&K בבקשה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

נוחות ופונקציונאליות.

רכב טוב זה רכב שכשאני יוצא ליום נסיעה עם 700 קילומטר שאני והנוסעים איתי נגיע רעננים, שיהיה מקום לכל מה שאני צריך איתי, שלא יעצבן אותי שחסר בו X או Y מבחינת אבזור (ופה אין לי דרישות בשמיים. פרט לחישמול הסטנדרטי אני רוצה בקרת אקלים מפוצלת, חיישני גשם ו BT) ושיהיה אמין ורצוי גם חסכוני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שיעשה את כל הדברים הצפויים (בטיחות, נוחות, רעש, חסכון, אמינות) אבל יעשה את זה קצת אחרת. עם קריצה. עם טוויסט. בצורה נישתית ואנטי מיינסטרימית.

אם זאת הפנדה או המולטיפלה ז"ל, אם זה הפורסטר בדורות הראשונים או הלבורג היום, אם זאת הרומסטר או הקקטוס.

אותה הגברת, אבל עם אדרת אחרת ומיוחדת.

• תוכן חדש...