Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הכי מעצבן אתכם בכביש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה פשוטה, מה הכי מעצבן אתכם בכביש?

אותי הכי מעצבן בכביש אנשים שנוסעים בנתיב השמאלי לא לשם עקיפה.

לא משנה מדובר באנשים שלא מודעים לתפקיד הנתיב, שלא מודעים לסביבה או שמודעים להכל וסתם לא איכפת להם.

בחייייייאת סעו בימני.

• תגובות 279
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה מעצבן ?

אם נתחיל, זה לא ייגמר עוד יומיים.

1)אנשים איטיים הן בימין והן בשמאלי.

2)אנשים שמזגזגים, שלא שומרים מרחק למרות שאני גם חוטא בזה לפעמים אבל משתדל שלא.

3)אנשים שמתעסקים עם פלאפונים תוך כדי נסיעה.

4)אנשים שמעכבים את התנועה בכוונה.

5)אנשים שמצפצפים לך כדי שתתקדם למרות שאין צורך מיוחד לצפצף, קרה לי עם נהג הסעות אז עשיתי לו אצבע משולשת מעצבים, לא חכם אבל זה עלה לי על כל העצבים.

6)צריך להטעין את הדברים, כל יום.

פורסם

אנשים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

המטומטמים שלא זזים /נוסעים לאט ברמזור ירוק, בגללם יש פקקים!

ובמיוחד נהגים שנוסעים לאט בכללי.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

הנהגים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
המטומטמים שלא זזים /נוסעים לאט ברמזור ירוק, בגללם יש פקקים!

אתה באמת חושב שבגללם יש פקקים?! לא בגלל התשתיות או יעילות התחבורה הציבורית?

בכל מקרה אותי מעצבן אנשים שמצפצפים לי ברמזור והוא בכלל עוד לא בירוק!

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם (נערך)
אתה באמת חושב שבגללם יש פקקים?! לא בגלל התשתיות או יעילות התחבורה הציבורית?

בכל מקרה אותי מעצבן אנשים שמצפצפים לי ברמזור והוא בכלל עוד לא בירוק!

כן כן, תחשוב שהתנועה מתקדמת מהר ברמזור ירוק עוברות 20 מכוניות, תנועה איטית בגלל נהגים שבקושי לוחצים על הגז יעברו 10 מכוניות ובכך מצטבר פקק!

אין קשר לתשתיות, זה קורה אפילו בכבישים בעל 3 נתיבים לכיון.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

אנשים שבפקקים עוקפים מהשוליים, ובכמויות! זה הכי מרגיז אותי!

אנשים שלא מאותתים ולא רק זה גם חותכים תוך כדי!

אנשים שיש להם רישיון ולא יודעים את החוקים של נהיגה!

בקיצור, את התרבות נהיגה פה!

איפה אירופה שגם ברוורס/חניה שמים 4 אורות? לא אומר שבכל מקום באירופה יש את זה יש מקומות כמו נאפולי שהנהיגה זוועתית, אבל אני רוצה תרבות נהיגה כמו שצריך.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

אני אזכיר מה שמעצבן אותי במיוחד שאני עוצר בצד בשביל להירגעאחד שנוסע פעם לאט ופעם מהר ואי אפשר/ מסוכן לעקוף אותואז מוציא אוצי מדעתי מקרה שנמשך או רצף של מקרים נהגים רדומים בשלישי אני כבר רותח!

פורסם

אנשים חסרי סבלנות, נהגים שנוסעים על 2 נתיבים, ובעיקר אלו שלא שמים *!# על אף אחד.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

הנהגים שבפלאפון בזמן עצירה ברמזור .

קורה בקטע הזוי ואחר בתל אביב , כאילו 2 העומדים הראשונים ב2 נתיבים ברמזור מקבלים זכות לפלאפון עד לצופר מאחור שמתעורר עליהם חח .

לא מתל אביב , אבל כשהייתי צריך לנסוע באוטובוס בעיר שמתי לב שזה קורה כמעט פשוט מאוד תמיד . כמעט רמזור אחריי רמזור .

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המשטרות שעוצרים אותי כל הזמן בגלל ה42 לדים בפנסים הקדמיים והחלונות המושחרים מקדימה. בגללם הורדתי את המדבקה של האין עוד מלבדו בפונט של ספר תורה מהשמשה הקדמית והטאסות ניקל עם שפיצים שהיו לי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...