Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הכי מעצבן אתכם בכביש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי שהמתנחלים הם מהימין...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 279
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמיד כשמתיישב עליי איזה גאון תורן שכזה אני מאותת שמאלה וגולש בעדינות לאזור היותר שמאלי של הנתיב שלי (כאילו או טו טו יוצא לעקיפה) , מה שתמיד גורם להם להאיץ ולחלוף.

.

ענק!!:king::king:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זאת פסיכולוגיה הפוכה, האידיוט בטוח שבזכות האינסטינקטים הברדלסיים שלו הוא הרגע ניצל מתאונה עם אידיוט :lol:

בטח באותו רגע הוא אומר לאישתו "תראי מה זה, אנשים לא יודעים לנהוג בארץ..."

פורסם
חשבתי שהמתנחלים הם מהימין...

פעמיים ימין

גם בהשקפה גם במפה

הסמולנים משייטים בים התיכון

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
זאת פסיכולוגיה הפוכה, האידיוט בטוח שבזכות האינסטינקטים הברדלסיים שלו הוא הרגע ניצל מתאונה עם אידיוט :lol:

בטח באותו רגע הוא אומר לאישתו "תראי מה זה, אנשים לא יודעים לנהוג בארץ..."

הפוך גוטה הפוך

מיהו שיעקוף אותי לי יש יותר גדול נכון אשתי, ועוקף אותך באיוושת ברדלס.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

העיקר שהוא עושה מה שאני רוצה ולא מה שהוא רוצה :wink:

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
אנשים שמנסים להידחף ולא מבינים למה אתה לא נותן להם.

מתברר שלהידחף ברגע האחרון זה טוב לכולם.

"כדי להילחם בפקקים, הרשויות בארה"ב ממליצות להשתלב בתנועה רק ברגע האחרון. התוצאה: הקלה בעומסי התנועה ואף בתסכול הנהגים. מהנדס תנועה בקולורדו: "ההשתלבות המאוחרת קיצרה ב50% את טורי המכוניות"

פורסם (נערך)

זה לא בדיוק מה שהם אומרים. כאשר אתה בנתיב האצה או לחילופין מתקרב לקטע שבו נתיבים מתמזגים או שאחד נתיבים חסום - יש לאנשים אינסטינקט לעבור מוקדם ובבת אחת (זווית חדה), לכאורה כד שהם יוכלו לחזור ימינה במידה שלא יתנו להם.

בפועל, עדיף להשתמש בכל אורך הכביש, אבל זה לא אומר שמשתלבים ברגע האחרון. מתחילים להשתלב מוקדם ומנצלים את כל אורך הכביש כדי שמעבר הנתיב יהיה הדרגתי (בזווית קהה) ככל הניתן.

אחרת, אתה פשוט מקטין את הכביש. אותה כמות מכוניות על פחות שטח כביש שווה יותר עומסים. גם ההשתלבות בזווית קהה הרבה יותר חלקה טפחות מאלצת נהגים אחרים להאט.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

כל כך הרבה מתמודדים. בין היתר:

נהגים שמשתלבים בפניה לכביש, ועוצרים על נתיב כאשר הם חוסמים אותו לגמרי.

כאילו, כמה אטימות יכולה להיות בנהגים? אתה כבר חוסם את הנתיב! עדיף שפשוט תסע, מה זה משנה להסתכל עכשיו

ואיך לא, ילדים בני 13 על אופנועים חשמליים

הייתי שומר גם מקום טוב בגהינום לכל המיקרובים בכביש 6 שעוקפים אותי, וחייבים לחזור לימני בשניה שעברו אותי תוך שהם עוברים 15 ס"מ מהכנף השמאלית שלי, כאילו שעוד בדיוק אבל בדיוק שניה וחצי על השמאלי יהרגו אותם

וכמובן, כאלה שלא מסתכלים לאן הם נוסעים (בין אם הם בטלפון, לא מכוונים מראות, או עוברים 2 נתיבים באלכסון בלי אף דרך לראות מה קורה בנתיב אליהם נכנסו)

עריכה אחרונה על ידי היו זמני בומבה
פורסם
מתברר שלהידחף ברגע האחרון זה טוב לכולם.

"כדי להילחם בפקקים, הרשויות בארה"ב ממליצות להשתלב בתנועה רק ברגע האחרון. התוצאה: הקלה בעומסי התנועה ואף בתסכול הנהגים. מהנדס תנועה בקולורדו: "ההשתלבות המאוחרת קיצרה ב50% את טורי המכוניות"

הדרך הנכונה זה zipper merging (רכבים משתלבים אחד אחרי השני).

להידחף ברגע האחרון זה חוצפה וטימטום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...