Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הכי מעצבן אתכם בכביש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל כמעט כבר נאמר, אז בורות בכבישים בינעירוניים, מרתיח. בדרך כלל את הכבישים הבינעירוניים שאני נוסע בהם אני מכיר בעל פה ויודע מתי מגיעים המכשולים, אבל מי שלא עלול לגמור את הצמיג שלו מהר מאוד, חוץ מזה שזה מאוד מסוכן.

• תגובות 279
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לי בכלל ספק, הכי מעצבנים אלא שמצפצפים לי מאחור בשמאלי ומוציאים אותי מריכוז ואז יש טעויות מביכות ב SMS.:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אלה שיש להם נתיב השתלבות וישר נכנסים

קרה לי כמה וכמה פעמים בעוקף קריות, מגיע רכב אני נוסע על 120 הוא על 40 ופשוט נכנס לי לנתיב בלי איתות או אזהרה גורם לי לברקס חרום ופעם אחת בלמתי במרחק של כמה סמ...

בדרך כלל שמישהו משתלב אני עובר לנתיב השמאלי לתת לו להשתלב בכיף אבל לפעמין יש מכוניות בצד שמאל ואין לי אפשרות

פורסם

בכלליות אני מאוד רגוע על הכביש, גיליתי שזה הרבה יותר אפקטיבי מלבזבז אנרגיה על כל דגנרט שפוגשים שכן יש רוויית דגנרטים חמורה באוכלוסיה... אני כמעט לעולם לא מצפצף, ובקושי משתמש באורות גבוהים. אבל יש כמה מקרי קצה:

אנשים שנדחפים לפקק ע"י נסיעה בנתיב אחר והדחפות פנימה ברמזור, או ע"י נסיעה על השול.

שלשום ראיתי נהגת שעשתה את זה, בערך ק"מ אחרי שהיא עקפה אותנו דרך השול פגשתי אותה שוב כאשר ניידת רושמת לה דו"ח, האושר היה עילאי.

אנשים שתקועים בשמאלי זה גם מעצבן, רק ששם אני אומר לעצמי שזה בגלל טמטום ולא נבזות. בד"כ ממתין בסבלנות, אם לא עובד נותן הבהוב קל, אם לא עובד פשוט עוקף מימין עם כל הצער שבדבר.

אבל הדבר שהכי מעצבן אותי, ולגמרי "מוציא אותי מאיזון" באופן מוחלט, זה כשאני בכביש עירוני רואה חניה מימין, מאותת 100 מטר לפני החניה, מאט בהדרגה עד לעצירה, משלב לרוורס - ואז חוטף צפצוף עצבני מאחור. בקטע הזה כל הטקטיקה של להשאר רגוע עפה מהחלון.

יש איזה מקום בחיפה מול הבית של חמיי שזה חוזר על עצמו, והגדילה לעשות משפחה של מפגרים במיוחד בפסח אשתקד, כאשר לאחר הצפצוף האגרסיבי הם נעצרו לידי מצד שמאל, והפוסטמה הראשית צעקה ברכב בנפנופי ידיים.

מה שכ"כ מוציא אותי מדעתי זה חוסר ההגיון המוחלט, שכן אין דרך לשפר את ההתנהגות בשביל להימנע מהישנות המקרים האלו - וגם אותם חדלי אישים שמתפרעים בעצבים מאחוריך לא מכירים בשום פתרון לסוגיה. פיגור.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כשאני צריך ללחוץ על הברקס - בעיקר בגלל שזה עושה פיח על הג'אנטים.

וגם ענני ברחשים שנמרחים על הצבע.

ואפילו שלוליות עם בוץ... כי לפני שעה שטפתי את המכונית.

בקטנה...

משתדל ומצליח לא להתעצבן - מסתכל על כל ההזויים שנמצאים במלחמת קיום על הכביש. גונבים 2 מטר פה, נדחפים שם ומוכנים להתאבד בשביל לנצח. למה זה טוב? שימו מוסיקה טובה או תהנו מהצליל של מערכת היניקה או האגזוז. יש דבר נחמד יותר?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מכת מדינה הטלפונים האלה

אתה מוזמן לתת דוגמא אישית, ולחזור לטלפון "זמיר" של בזק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שאנשים נוהגים בחוסר סבלנות כלפי אחד לשני וכמישהוא מחליט לצעוק מהחלון עלי ו"לחנך אותי"(כמו שקרה לoryo).

לרוב אני מגיב בלהגביר את המוזיקה בפול ווליום ולסגור את החלונות להסתכל לצד השני ולתת לו להתפוצץ מעצבים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אנשים שנצמדים אלייך מאחור כשאין סיבה למרות שאתה נוסע במהירות המותרת ואפילו מעבר, סתם כי בא להם כי יש להם רכב חזק מספיק לנסוע מהר יותר, במיוחד מעצבן כשיש נתיב אחד והוא נתמד לך מאחור.

אנשים שמדברים בפלאפון באופן גלוי (מחזיקים ביד, מצמידים לאוזן).

נשמע שאתה נוסע בשמאלי :) אני מאמין שאף אחד לא יצמד אליך בימני. זה לא קשור לרכב חזק, מה איכפת לך באיזה מהירות הוא רוצה לנסוע? תן לו לעבור...

אגב, אם אני בסיטואציה שיש נתיב אחד ואני מרגיש שאני מעכב מישהו, רוב הסיכויים שאני ארד לשול ואתן לו לעבור (כמו שמשאיות צריכות לעשות).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין סיבה שמישהו יצמד אליך אם אתה בנתיב הכי ימני, גם במהירות נמוכה מהמותר. אם אתה לא בימני, מגיע לך.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היה כבר שרשור על זה. מסתבר שאסור לצפות מאנשים להיות מתחשבים ולעוף מהדרך, אבל מותר לצפות מאנשים לא להיצמד כשמישהו נוסע בשמאלי (או באמצעי) ומעכב אנשים. לך תבין...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מי שנצמדים אליו וצופרים לו ומהבהבים לו מהכותבים כאן, תתחילו לזוז כבר, אתם הבעיה. הנהיגה בארץ כלכך איטית וכולם חולמים בהקיץ ועוד אתם מצליחים להגיע למצב שעד כדי כך מתעצבנים עליכם?? עופו לימני כבר!! ואם יש נתיב אחד אז יופי שאתם רגועים ובא לכם לנסוע על 50 אבל אנשים רוצים להגיע, תואילו בטובכם להעלות מהירות כשיש מאחוריכם שיירה ולפניכם אף אחד.

כל החולמים בהצקיץ האלה זה הסיבה שיש פקק בכבישים המהירים כל יום למרות שאין תאונה בכלל.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אגב, אם אני בסיטואציה שיש נתיב אחד ואני מרגיש שאני מעכב מישהו, רוב הסיכויים שאני ארד לשול ואתן לו לעבור (כמו שמשאיות צריכות לעשות).

אלא אם אני בכביש שאני מכיר היטב ברמה של נסיעה יום יומית, לעולם לא ארד לשוליים בשביל לתת לממהרים לחלוף.

וגם בכביש שאני מכיר, אך ורק בקטעים שיש לי ראות של מאות מטרים קדימה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

אני מסכים עם ליאור, אבל לא בהכרח מי שבשמאלי חולם.

נסעתי שלשום בכביש החוף לכיוון חיפה. לפניי רכב שנסע קבוע 120-130 בימני וברגע מסוים יצא לעקיפה. רחוק מאחוריו פולו GTI ובימרית לבנה נסעו מהר יותר [150 כזה]. בשנייה שהוא הדליק איתות ועבר וממרחק של כמה מאות מטרים הם החלו להבהב לו. כמובן שהספיקו גם להיצמד אליו עד שיזוז.

מכך, לדעתי האמת איפה שהוא באמצע. יש המון אנשים שמתנחלים בנתיב שמאלי [אני לא מדבר על אמצעי מתוך 3, על זה כבר ויתרתי] ומעכבים את כל התנועה. אמת.

אבל, יש הרבה בבונים שנוסעים מהר. מה שיותר מטריד זה שיש גם הרבה לא בבונים, שהופכים לבבונים כשנוסעים מהר. ממש נכנסים ל"מוד קרב". בעיניי הם שמוק*ם לא פחות מהמתנחלים. כשאני נוסע מהר אני תמיד נותן לרכב בשמאלי ליהנות מהספק שאולי הוא מבצע עקיפה ואז זז ימינה. לא מעט פעמים אני צודק. לפעמים אני נותן הבהוב קטן מרחוק ואז זזים. לא תקין אבל בסדר. לפעמים אין ברירה אז עוקף מימין, כי זה מה יש. זה שאני נוסע מהר לא מקנה לי בעלות על השמאלי, וגם אם מישהו אטי ממני מבצע עקיפה בשמאלי, אני חושב שעליי להמתין בסבלנות עד שיסיים למרות שמאוד בא לי להישאר במהירות שלי, או ממש באסוש לגעת בבלמים ואז לפעיל שוב את בקרת השיוט.

אנקדוטה משעשעת: אני אף פעם לא שם לב לרכבים אחרים וגם אם מישהו חותך או מזגזג אני בטח לא אזכור אותו כשניפגש ברמזור כדי לשמוח ולקרוא לו אידיוט. אבל, הפעם בגלל ההתנהגות הנקניקית שלהם זכרתי את הבימר והפולו, שלא בטוח שהיו קשורים אם במקרה וזה השתמע מכתיבתי.

מה משעשע? עקפתי אותם בכניסה למנהרות הכרמל בזמן שהם תקועים בנתיב תשלום שלא עובד ועושים רוורס עם עוד 15 מכוניות אחריהם. אותי זה הצחיק :lol:

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...