Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הכי מעצבן אתכם בכביש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יותם, אני גם הרבה פעמים בעיר מצליח לתפוס גל ירוק באיזה 50 קמ"ש, אבל לצפות שנהגים אחרים בכביש יבינו את זה וימתינו 2-3 בימני כשיש שמאלי פנוי זה הזוי בנאדם :)

אין שום סיכוי שזה אי פעם יהיה כך. ברגע שיש נתיב אחד שתפוס, אינסטינקטיבית - גם אם נסע 15 קמ"ש כל הדרך - כל נהג פרייבט יעדיף להיות ראשון בשמאלי ואז לזוז ימינה מאשר שני או שלישי בימני. זה מחסום פסיכולוגי שיש לאנשים. לא מסוגלים לראות רכב לפניהם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 279
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא קרה לך שעמדת ברמזור, ולא עברת כי הוא לא היה ארוך מספיק? במקרה המדובר אתה טוען שאדם אמור להמתין יותר (ואולי לפספס מחזור) בשביל הסיכוי שרכב עתידי ש*אולי* יגיע לא יצטרך להאט...?

ניקו, לא יודע כן לא מחסום פסיכולוגי, בצורה הרציונלית הבסיסית ביותר הציפייה להתנהגות הזו היא מטופשת.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

איזה שטות. למה שאני אחכה מאחורי 3 מכוניות שיאיצו בסופר איטיות כי ככה נהוג (מה אכפת לי שמאחורי יתקעו בעוד סיבוב של הרמזור? העיקר שאני אחסוך קצת דלק) ולא אהיה ראשון ברמזור אם פנוי? המקרים שצריך לעצור כי בדיוק התחלף אבל מישהו חסם את הנתיב הם יחסית נדירים ובשבילם אני אתעכב סתם?..

וזה מוביל למשהו שמעצבן: תמיד ברמזורים בפניה שמאלה אני רואה שהרווח בין המכוניות בצומת הוא של כמעט כל הצומת, זו נסיעה איטית למה לפתוח כזה רווח עצום? אפילו בתיאוריה כתוב לפנות את הצומת כמה שיותר מהר. זה קורה גם בצמתים עמוסים במיוחד כשכולם מתים לעוף משם כבר, ואז כל אחד שכבר יודע שאת הירוק הוא יספיק מפסיק להאיץ, מה אכפת לו ממי שמאחורה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אנשים עם מוזיקה בפול ווליום שעומדים לידך ברמזור.. אף אחד לא צריך לשמוע את הזבל שאתה שומע מלבדך. כל פעם כשאני עם שירים ברכב תמיד כשאני מגיע לרמזור אני מחליש את עוצמת השמע על מנת לא להפריע לאחרים.

פורסם

בנוסף למה שכבר ציינתי - כביש שסלול גרוע, מצולק, מתפורר או סתם ללא ביסוס טוב.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
איזה שטות. למה שאני אחכה מאחורי 3 מכוניות שיאיצו בסופר איטיות כי ככה נהוג (מה אכפת לי שמאחורי יתקעו בעוד סיבוב של הרמזור? העיקר שאני אחסוך קצת דלק) ולא אהיה ראשון ברמזור אם פנוי? המקרים שצריך לעצור כי בדיוק התחלף אבל מישהו חסם את הנתיב הם יחסית נדירים ובשבילם אני אתעכב סתם?..

מלבד הפן האנטגוניסטי שמייחסים לו פה חשיבות, אני נוטה לראות זאת גם כוויסות/ניקוז נכון יותר של התנועה. יש עוד נתיב, לאותו הכיוון, הוא פנוי, נתמקם בו במקום להאריך עוד את התור. זה עד כדי כך פשוט (והגיוני) (ומתבקש) (ובמקום) (הבנתם) (את) (הרעיון).

פורסם

אם אח"כ אתה נוסע 30 קמ"ש אז תתכבד להישאר במסלול של האיטיים.

ובמסלול השמאלי יתמקמו אלה שמפרפרים ונעלמים באופק תוך שניות.

תחשוב לרגע שמתמקמת במסלול הריק משאית כבדה ... גם זה היה בסדר בעיניך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה קשור ישה, תקרא מה שהגורו לענייני ה"לא עומדים בנתיב הלא ימני" רשם. לשיטתו: לא עושים את זה בשביל שרכבים פוטנציאליים עתידיים לא יאטו, ואין קשר למהירות היציאה מהמקום שלך.

אתה מערבב פרמטרים... אף אחד כאן לא טוען את מה שאתה כביכול מפריך.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
אין שום סיכוי שזה אי פעם יהיה כך. ברגע שיש נתיב אחד שתפוס, אינסטינקטיבית - גם אם נסע 15 קמ"ש כל הדרך - כל נהג פרייבט יעדיף להיות ראשון בשמאלי ואז לזוז ימינה מאשר שני או שלישי בימני. זה מחסום פסיכולוגי שיש לאנשים.

הייתי שולח אנשים לגולאג על זה.

זה מסכם את כל מה שאני מתבכיין עליו בכל השרשורים בכל הפורום הזה מאז שאני כאן :)

ולמען הסר כל ספק: אני לא מדבר על מצב הגיוני של פיזור ש לתנועה בין כמה נתיבים.

אני מדבר על נהגים ששוברים את ההגה כאילו הם נלחמים על מיקומם בגריד של פורמולה 1, רק כי יש בדיוק רכב אחד פחות בנתיב השכן.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
מה קשור ישה, תקרא מה שהגורו לענייני ה"לא עומדים בנתיב הלא ימני" רשם. לשיטתו: לא עושים את זה בשביל שרכבים פוטנציאליים עתידיים לא יאטו, ואין קשר למהירות היציאה מהמקום שלך.

אתה מערבב פרמטרים... אף אחד כאן לא טוען את מה שאתה כביכול מפריך.

לא קבעתי את עצמי כגורו נתתי דעתי אתה יכול לשמור את הטון המתנשא הזה לקורס הבא שלך במשכנתאות.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אותי מעצבן שכשאני נוסע עם הרכב הותיק שלי לא נותנים לי מספיק כבוד, ונצמדים אלי ברמזורים אם אני ראשון בתור.

תנו כבוד למבוגרים ממכם ותחכו בסבלנות עד שהזקנה שלי עושה 0-100...

Sent from my MX4 using Tapatalk

פורסם

1. אנשים שמאיצים כשאני מנסה מנסה להשתלב בנתיב. בשבוע שעבר אחת כזו ראתה שאני מאותת ומנסה לעבור לנתיב הימני ליציאה מהכביש המהיר ובכל זאת היא האיצה וצפרה לי בטרוף. המצחיק או העצוב הוא שבסוף היא בכלל נשארה על הנתיב ישר. סתם נלחמה איתי.

2. רוכבי אופניים חשמליים שנוסעים בכביש נגד הכיוון, נכנסים לצומת באדום, רוכבים ומדברים בפלאפון תו"כ הרכבת שני חברים.

3. מיצובישי אטראז'. אין צורך להוסיף.

פורסם

^בהמשך לסעיף 1 שלך

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מקום ראשון: התעסקות בפלאפון.

מקום שני: אנשים שלא מאותתים\נדחפים בלי לאותת

מקום שלישי: רוב הדושבאגים על הכביש, שלא באמת יודעים לתפעל אוטו, לכוון מראות, או לנהוג.

• תוכן חדש...