Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הכי מעצבן אתכם בכביש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבתי?

משאיות, משאיות, משאיות. אה, ואוטובוסים. כל דבר ארוך שתוקע את התנועה וגורם לך לבצע עבירות תנועה ולא לראות כלום.

ויסלחו לי כאן כל בעלי המשאיות\אוטובוסים.

• תגובות 279
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב קבלו ביטול על הראשון, חשבתי על זה וההיפך מאי סנכרון יותר מעצבן

זה מאוד מבלבל כל העסק הזה.

אבל אני עדיין שונא צופרי לה קוקאראצ'ה

GOT סחוג?

פורסם

אני שונא את האנשים שלא מאותתים ולא מסתכלים במראות לפני שהם משתלבים לנתיב שלך ואז אתה חייב לתת ברקס כל כך חזק שכמעט נכנסים בך מאחורה.

שונא גם את אלה ששמים אורות גבוהים ולא מאפשרים לך לראות כלום ב100 מטר הקרובים כי יש חושך מוחלט.

עוד דבר, יש פה לא מעט אנשים שדווקא לא יסכימו איתי אבל אני שונא את זה שכשאני נוסע בכביש בעל נתיב אחד במהירות המותרת- (למרות שבדרך כלל אני נוסע בין 10-20 יותר תלוי בתנאים) יש אנשים שמצפצפים או מהבהבים עם האורות הגבוהים שלהם. לאן הגענו? אסור לבן אדם ליסוע כחוק? למה אני צריך לזוז לשוליים ובכך לעבור על החוק ולסכן את עצמי בשביל שתעברו???

תראו גם אני לא צדיק גדול- אספר לכם מקרה מאתמול, תאמרו את דעתכם: אתמול נסעתי בעליות של כבישי הצפון (באיזור סאסא). ברגע מסוים לאחר סיבוב שהיה לי קשה לראות אחריו והיה קו הפרדה רצוף שמתי לב לנמייה שחוצה לי את הכביש באמצע. ואני שפיתחתי מהירות לא גבוהה אמנם, נתתי ברקס יחסית חזק ומפתיע. למרבה המזל הנהג מאחורי שמר מרחק ולא קרה כלום הוא אפילו לא היה צריך לבלום לדעתי... חשוב לזכור: יותר נמיות=פחות נחשים=פחות נשים שצורחות מפאניקה=יותר בריאות בשביל כולנו!

פורסם

אנשים שלא מאותתים ואני מחכה להם סתם. קרה לי היום פעמיים ב2 דקות נסיעה, לפעמים כשאני ממש מתעצבן על זה אני פשוט מסמן להם, מקווה שהם קלטו כי כמה אטומים לסביבה אפשר להיות.

פורסם

1. נסיעה: אלה שנוסעים בשמאלי ולא נותנים לעקוף, אלה שעוקפים אותם מימין ואלה שנוסעים באלכסון - כאילו אין נתיבים.

2. איתות: יתהפך העולם, לא אתן לאף אחד לעבור נתיב מולי בלי איתות. מסוכן אבל עובד, אחר כך רואה אותם במראה שמים וינקר.

פורסם

ברגע מסוים לאחר סיבוב שהיה לי קשה לראות אחריו והיה קו הפרדה רצוף שמתי לב לנמייה שחוצה לי את הכביש באמצע. ואני שפיתחתי מהירות לא גבוהה אמנם, נתתי ברקס יחסית חזק ומפתיע.

מה יש לומר? בלמת ומנעת התנגשות. אמנם עם חיה ולא בן אדם אבל ברגע שמתחילים לעשות הבחנות כאלו בזמן האמת אז זמן התגובה מתארך.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

להתחיל?

נהגים שלא מאותתים, נוסעים לאט בכביש מהיר ולא נותנים לך אפשרות לעקוף או מסוכן לעקוף, נוסעים בזיגזגים או מתעסקים בהכל חוץ מבנהיגה, נותנים לך ברקסים בלי קשר לחיים, צופרים לך ברמזור אדום אוו עוקפים אותך במעבר חצייה כשאתה נותן לאנשים לעבור ועוד מבחינתם אתה אשם, מעכבים תנועה בגלל חוסר ריכוז או היסח דעת ואז כנובן נתקעים ברמזור מעצבן, נהגות , נצמדים לך או לתחת או נוסעים על 2 נתיבים

פורסם

בני נפקניות שנדחפים ברגע אחרון. צריך להרוג אותם, חרא של אנשים אחד אחד. לא רק שזה מעצבן מבחינה מוסרית, זה גם מסוכן מאוד.

פורסם

לקחתי מהשרשור הזה שלושה דברים, נמיות, איתותים מסונכרנים וכאלה שלא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
1. נסיעה: אלה שנוסעים בשמאלי ולא נותנים לעקוף,

2. איתות: יתהפך העולם, לא אתן לאף אחד לעבור נתיב מולי בלי איתות. מסוכן אבל עובד, אחר כך רואה אותם במראה שמים וינקר.

מי שמך בכלל לחנך נהגים אחרים אם לאותת או לא? ואם נהג לא מאותת, אז תכנס בו בכח?

הכרתי מישהי שאמרה שיתהפך העולם אני מחליפה דיסק, אח"כ באמת התהפך עולמה ביחד עם מכוניתה (של ההורים שלה).

פורסם

מעצבנים אלה שמנסים לחנך אחרים שאולי טעו אולי לא.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אלה שאתה מפריע להם לסמס בזמן נהיגה

אנשים שמנסים להידחף ולא מבינים למה אתה לא נותן להם.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

• תוכן חדש...