Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הכי מעצבן אתכם בכביש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעבר למה שצויין פה, אנשים שזורקים כוסות, בדלי סיגריות ושאר מיני הלכלוכים מהחלון של הרכב לכביש.

כל כך קשה לחכות לעצירה ולזרוק לפח ולא כמו בבון לכביש?

שתדע לך יש מישהי (לא בארץ) שאוספת דברים שאנשים זורקים וזורקת להם חזרה לרכב, זה אדיר! חייב למצוא את זה.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

• תגובות 279
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מי שמך בכלל לחנך נהגים אחרים אם לאותת או לא? ואם נהג לא מאותת, אז תכנס בו בכח?

הכרתי מישהי שאמרה שיתהפך העולם אני מחליפה דיסק, אח"כ באמת התהפך עולמה ביחד עם מכוניתה (של ההורים שלה).

את האמת שאני מעדיף אנשים כמוהו מאשר שאר הנהגים קורה לי יותר שיש מרחק לעקיפה ואני מאותת והתגובה שאני מקבל זה- 'בוא אני אדביק את הרגל לדוושת הגז בשביל שלא תעקוף ירחם השם!'

פורסם
שתדע לך יש מישהי (לא בארץ) שאוספת דברים שאנשים זורקים וזורקת להם חזרה לרכב, זה אדיר! חייב למצוא את זה.

https://youtu.be/Uo3cVuvVRUE

Sent from my C6833 using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לה מזל שהיא על אופנוע ולא איזה טוסטוס עגלה, אחרת אחד הערסים האלה היה תופס אותה וזה לא היה נגמר טוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
את האמת שאני מעדיף אנשים כמוהו מאשר שאר הנהגים קורה לי יותר שיש מרחק לעקיפה ואני מאותת והתגובה שאני מקבל זה- 'בוא אני אדביק את הרגל לדוושת הגז בשביל שלא תעקוף ירחם השם!'

אני משתמש בזה הרבה בכביש.

אני נוסע מאחורי רכב ורוצה לעקוף, אני רואה שהנהג משמאלי נוסע בקצב זהה ולא עוקף. מיד בהדלקת האיתות ברכב שלי הנהג בשמאלי עוקף וכך אני יכול גם לצאת לעקיפה. מדהים איך שזה עובד כמעט כל פעם, אני מניח שבפעמים שזה לא עובד מדובר באחד מהצדיקים בשרשור הזה :).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אני משתמש בזה הרבה בכביש.

אני נוסע מאחורי רכב ורוצה לעקוף, אני רואה שהנהג משמאלי נוסע בקצב זהה ולא עוקף. מיד בהדלקת האיתות ברכב שלי הנהג בשמאלי עוקף וכך אני יכול גם לצאת לעקיפה. מדהים איך שזה עובד כמעט כל פעם, אני מניח שבפעמים שזה לא עובד מדובר באחד מהצדיקים בשרשור הזה :).

אני אגיד לך מה מעצבן בזה עוד יותר, הם לא מבינים שאני יותר מהיר מהם בהרבה מבלי לנסות אפילו.

פורסם (נערך)

אני מוצא את עצמי לא אחת נוסע דרך ארוכה על הנתיב השמאלי. הימני עמוס בנתיבים עולים ויורדים, רכבים בשוליים, תחנות אוטובוס או סתם רכבים איטיים.

ברור שאם רכב מהיר מגיע מאחורי, שומר מרחק, אפילו נותן הבהוב קצר להודיע שהוא מזדרז, אני מיד מפנה את הנתיב.

אבל בדר"כ, מגיע הדושבאג, שממש לחוץ לו. כי התנועה כולה זורמת על 100 והוא חייב, אבלל ממש חייב, להיות על 120. עניין של שלפוחית רגיזה, אתם מבינים. והדושבאג מגיע, מאותת בהיסטריה ממרחק שמודדים בשנות אור, במהירות של טיסה לקראת נחיתה, ונצמד טוב טוב, עד שהוא רואה את החלודה של הברגים של הלוחית רישוי.

ואלה המקרים, שבהם אני לא זז.

אולי אפילו מוריד לשניה את הרגל מהגז. בכל זאת, קצת התעייפה מהלחיצה הממושכת על הדוושה. ומביט במראה ונהנה לראות את הדושבאג מתענה ומתפתל שם מאחור. מחפש איפה אפשר להצמד עוד, תוך שהוא מסכן כמעט רק את עצמו. עוד שניה והוא יפגין עקיפה אל-לה-סולברג מהימני. והעולם ימשיך לדרכו כמקודם.

ואני אוכל לחזור להאיץ למהירות המקורית.

עריכה אחרונה על ידי GoRide
פורסם

go ride אתה ביריון בכביש.

אין זה מתפקידך לקבוע לאחרים כמה מהר לנסוע.

אסור לך להיות בשמאלי אלא אם אתה עוקף.

תחזור לימני וצא לעקיפה במקרה הצורך.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

GoRide מצטער, אבל אתה הדושבאג אם אתה נמצא בשמאלי ולא לשם עקיפה. לא אומר שהוא מתנהג כמו שצריך, אבל תסתכל על עצמך קודם כל.

למה נסיעה בשמאלי צריכה להיות מלווה בהיבהובים והמתנה לפינוי של כל מיני אנשים כמוך שמאכלסים אותו סתם כי נוח להם?

למה בארץ אני מוצא את עצמי נוסע בימני, כשהוא פנוי כמעט לחלוטין כשכולם שורצים בימני. אני לפעמים תוהה לעצמי אם אני בתאילנד ולמה אין פה שייקים...

פורסם (נערך)
go ride אתה ביריון בכביש.

אין זה מתפקידך לקבוע לאחרים כמה מהר לנסוע.

אסור לך להיות בשמאלי אלא אם אתה עוקף.

תחזור לימני וצא לעקיפה במקרה הצורך.

בברירת המחדל אני בימני.

ולא קבעתי לאף אחד כמה מהר לנסוע.

ואם מישהו מגיע מאחורי, ושומר מרחק, אני זז.

אבל אם אתה מאלה שחושבים שהם ידחפו רכבים לנתיב הימני ע"י הצמדות, ולא יבקשו מהם לזוז ע"י איתות סביר, אז אתה הוא הבריון.

עריכה אחרונה על ידי GoRide
פורסם

אני אניח את זה כאן:

91af00a8c8b1477dc11c1e5e0fc1a5b8.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בברירת המחדל אני בימני.

מהודעתך הקודמת השתמע אחרת.

fiat x1/9

פורסם

GoRide אני מבין למה אתה נוסע בשמאלי בתנאים שציינת וגם אני עושה את זה, כי לעקוף אין פירושו בהכרח לעקוף רק רכב אטי, אלא גם נקודות בעייתיות בכביש.

אני גם מבין את הצורך הבטיחותי להאט כשמישהו נצמד מאחור. אבל תסכים איתי שהתיאור שלך נשמע דווקאי (כן, יש מלה כזו!) ושלא לצורך.

האם גם לי יש את יצר הרע הזה? כן. האם אני מוציא אותו מן הכוח אל הפועל? עד כה, אף פעם.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אבל אם אתה מאלה שחושבים שהם ידחפו רכבים לנתיב הימני ע"י הצמדות, ולא יבקשו מהם לזוז ע"י איתות סביר, אז אתה הוא הבריון.

מאמין שיצא לך לנהוג בכבישי אירופה המתורבתת.

אם תנהג בנתיב המהיר בכביש ורכב יגיע מאחור במהירות גבוהה ממך, לא תספיק להפעיל את האיתות והוא כבר ישב לך על הזנב.

חוק ברזל שאני מסגל לעצמי מאז שהתחלתי לנהוג, בנהיגה מהירה בנתיב עקיפה, כל כמה שניות זורק מבט לעבר המראה המרכזית,

לבדוק האם רכבמתקדם לעברי במהירות הגבוהה משלי.

במידה וכן, לא ממתין להיצמדות/הבהוב אורות גבוהים, מפנה את הנתיב ע"מ שהוא לא יצטרך להאט את נסיעתו בגללי.

• תוכן חדש...