Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הכי מעצבן אתכם בכביש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר חתך אותי באיילון דושבג עם אודי TT חדשה. במהירות איטית, פשוט החליט שהוא צריך להיות בדיוק איפה שאני.

המחשבה הראשונה שעברה לי בראש היתה "חבל שאני לא עם הלנדקרוזר".

המחשבה השניה היתה "אתה באמת הולך להיות עצבני בהמשך הדרך בגלל איזה נהג שהיה צריך נתיב אחר, והוא כבר מזמן לא חלק מהחיים שלך?"

וזהו. נגמר האירוע.

רוצה לומר לכם - זה שאתם מתעצבנים, מחזיקים את זה אצלכם בבטן, נותנים לזה להשפיע על החיים שלכם - זו בעיה שלכם. אתם המפגרים.

תלמדו לדפדף הלאה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 279
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נהגים שעוצרים בצורה מכוונת אחרי קו העצירה של הצומת, ולא מעניין אותם שהם עולים על מעבר חציה ושאנשים עלולים לרצות לעבור.

נהגים שלא מאותתים.

נהגים שרוצים לפנות ימינה/שמאלה אבל ממשיכים בנתיב נסיעה ישר וברגע האחרון חותכים ימינה/שמאלה.

נהגים שרואים שיש טור של מכוניות מחכות לפנות אבל הזמן שלהם יותר חשוב והם לא פראיירים אז הם יעקפו את כל הטור ויפנו.

נהגים שמצפצפים לאחר מאית שנייה שהרמזור התחלף מאדום לאדום-כתום.

כן, לא מעט דברים :/

פורסם
^ שמת וגנר?

טענתי את הכוורת הימנית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם
הבוקר חתך אותי באיילון דושבג עם אודי TT חדשה. במהירות איטית, פשוט החליט שהוא צריך להיות בדיוק איפה שאני.

המחשבה הראשונה שעברה לי בראש היתה "חבל שאני לא עם הלנדקרוזר".

שאלה, ברצינות רגע -

מה זה היה משנה אם היית עם הלנדקרוזר? אני מניח שאתה לא היית עושה עליו demolition derby, אז מה ההבדל בין להיות בלנדקרוזר או נניח פיקנטו?

(לא נשאל בציניות)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אם הייתי עם הלנדקרוזר לא הייתי נבהל ממנו...והוא לא היה רוצה סימן של צמיג על הכנף הקדמית שלו.

לשעבר:

פורסם

מה זה לנדקרוזר? יש לקיה דגמים חדשים?

#סליחההייתיחייב

#לאיחזורעלעצמויותר

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתה לא מעודכן חבוב... >.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כן בג'ונגל יש כבוד לאריה ולפיל

גם בכביש.

לאט לאט אנשים מבינים שההתרגזות גורמת נזק לעצמם בלבד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
אם הייתי עם הלנדקרוזר לא הייתי נבהל ממנו...והוא לא היה רוצה סימן של צמיג על הכנף הקדמית שלו.

יש בזה משהו. אם יש לך רכב שאתה יודע שלא יקרה לו כלום במפגש עם רכב אחר, המחשבה לנהוג כרגיל עולה לך בראש. הכוונה כמובן לא לתת גז ולהיכנס בו בכוונה, אלא להגיב כאילו הוא הפתיע אותך ולא הספקת לעצור בזמן כך שמבחינת החוק אתה יוצא נקי.

אני לא אומר שזה מה שצריך לעשות, אבל הפיתוי קיים. בערך כמו הפיתוי לדפוק לזה שעקף אותך בתור לכספומט את השיניים בכספומט, אבל אתה לא באמת עושה את זה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הן ישה והן דיסקו צודקים במובן הזה שעל הכביש מכבדים יותר רכבים גדולים.

השאלה שלי כוונה למקום אחר - האם בעל רכב גדול אכן לא חושש מתאונה(קלה)? אין לי ג'יפ, אך אם היה לי, אני לא חושב שהייתי פחות דואג לשלמות הפח שלו. בנוסף גם אם לא הייתי דואג, להתעסק עם שיט לוגיסטי של תאונה עבור הסיכוי להראות לאיזה דגנרט על הכביש מי הבוס... לא יודע, נשמע לי טרייד-אוף ממש מצ'וקמק.

פורסם

מעצבנים: אלה שמסתכלים על הרמזור של ההולכי רגל, כשהוא אדום כבר עולים על המעבר חציה כאילו הם במירוץ מוכנים לצאת בזריזות - עד כאן סבבה, לא באמת מפריע לי למרות שזה לא בדיוק לפי החוק, אולי סוף סוף מישהו שלא יזחל? ואז מגיעה האכזבה, תמיד האלו שעושים את זה יוצאים איזה 2-3 שניות אחרי כולם. תמיד זה ככה וכל פעם אני מופתע, למה??

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
שאלה, ברצינות רגע -

מה זה היה משנה אם היית עם הלנדקרוזר? אני מניח שאתה לא היית עושה עליו demolition derby, אז מה ההבדל בין להיות בלנדקרוזר או נניח פיקנטו?

(לא נשאל בציניות)

הבדל ענק. כשאני עם הI10 לא רואים אותי ממטר, כשאני עם ההיילקס החבוטה שלי אף אחד לא מעיז לקחת לי זכות קדימה ואני נוסע כמו ענק בין גמדים

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

יותם קרא שוב את ההודעה האחרונה שלי, לא הבנת את מהות השאלה שלי (אין לנו ויכוח על כך שהנהג הישראלי מכבד יותר רכבים גדולים, אני פשוט לא מצליח להבין מדוע)

אגב זה לא רק רכבים גדולים, חבר סיפר לי פעם שהוא לוקח מהעבודה רכב ליסינג בצבע שחור בלבד, מהסיבה שמנסיונו אנשים מכבדים אותו הרבה יותר על הכביש. אח"כ ביררתי עוד קצת עם אנשים וראיתי שזו באמת תופעה. גם אני ראיתי את ההבדל בין הנהיגה על הפונטו הלבנה שהיתה לנו בעבר לבין הרכב הנוכחי.

פורסם

תראה בנוגע לנגיעות פח, לי אין את הבעיה הזו כי את האמת גם אם מישהו יכנס בי בחניה לא אוכל להבחין המקרה של ההיילקס שלי שדפוקה מכל כיוון אפשרי. (על הI10 אני שומר) אז אין לי פחד בקטעים האלה. לפעמים אני עושה נסיעות מנהליות לעיר בטויוטה הקופצנית והרועדת בימי שישי העמוסים רק בגלל שלא מעיזים לחתוך אותי.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...