Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הכי מעצבן אתכם בכביש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 279
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פנסי ערפל כבר יש כלכך הרבה מהם שהתרגלתי

מעצבנים גם אלה שאם יש כביש של קילומטר בלי תאורה, אבל כזה טוב שרואים את הסימונים בלי בעיה בגלל המחזירי אור ויש יחסית תנועה, עדיין ידליקו את האורות הגבוהים וישימו ז*ן על כולם, וגם ישכחו לכבות אותם אחרכך.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פנסי ערפל קדמיים לא מסנוורים כשמדובר במקוריים. הבעיה מתחילה כשמדובר בהתקנות ב7 שקל מג'סר א-זרקא.

בכל אופן להדליק פנסי ערפל שלא לצורך זה מאד מפגר. כמו לנסוע עם ווישרים בקיץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שאלה לכל המתרעמים על פנסי ערפל - אתם מדברים רק על האחורי, או גם על הקדמיים?

לא ברור לי למה שיפריעו פנסי ערפל קדמיים, היות והם לא מסנוורים או מטרידים בשום צורה - אותי לפחות. לא ברור לי למה שכן יטרידו שכן הם מכוונים מטה כך שאם הם מסנוורים הם לא ממש עושים את עבודתם נאמנה.

פנס ערפל אחורי לעומת זאת... זה כן מסנוור, מעצבן, ובעיקר מיותר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כן, גם על הקדמיים. הם אולי מכוונים למטה, אבל חזקים ויוצרים עוד מקור אור בעיניים. חוץ מזה, מה ההגיון להדליק אותם? הם הרי מכוונים מטה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

תאורה תאורה תאורה תאורה תאורה ועוד פעם תאורה;

1. פנסי ערפל כבר נאמר כאן- מניסיוני, לרוב אלו אנשים שעם הדלקת אורות הדרך, מסובבים את הגלגל של פנסי הערפל. נכון, יש גם ערסים.

2. DRL. נוסעים ללא אורות בכלל כי "כבר יש לי אור דולק". מילא לא רואים אתכם מאחור (כי האורות האחוריים לא דולקים), ומילא אתם לא רואים כמו שצריך (כי אורות הדרך לא דולקים), אבל ה-DRL מסנוור אותי בלילה (בייחוד פסי הלד של יונדאי).

3. נוסעים עם אורות גבוהים, גם בלילה וגם ביום. אלו שעושים את זה בכוונה הם נבלות לא קטנים, אבל בעיניי יותר גרועים אלו שבכלל לא יודעים שהאורות הגבוהים דולקים. הכי מסוכן הוא אדם שלא יודע לתפעל את הרכב שלו.

עריכה: רומן, אני כבר פגשתי מישהי שעמדה על כך שפנסי ערפל גרמים לרכב להאיר טוב יותר "קדימה". לא הצלחתי לגרום לה להבין שהיא מסתכלת קדימה הרבה מעבר לטווח של פנסי ערפל.

עריכה אחרונה על ידי yohai71
פורסם

עוד תאורה, סתם לטובת יופי, או משהו אחר - אנאערף.

אותי הם לא מטרידים בכלל, לכן תהיתי האם זה כן מטריד אנשים אחרים מבחינה פיזית כלשהי (ולא מבחינת 'אני לא מתחבר לטעם האסתטי של הבחור ברכב ההוא', כמו נניח שימוש בספוילר עצום). אם אתה אומר שזה מעמיס לך על האישונים - בעצם ענית על השאלה. חידשת לי.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אה, נזכרתי בעוד תופעה שאותי מוציאה מהכלים בשניה.

הגעת לצומת, אתה רוצה לפנות ימינה.

משמאלך מגיעה רכב שלו זכות הקדימה ולכן אתה נעצר ומחכה שיחלוף.

10-20 שניות עוברות עד שהבן *ונה מגיע אליך ואז מבלי לאותת פונה לרחוב שבו אתה נמצא.

סתם עמדת, סתם המתנת, סתם היית אדיב בשביל אפס שלא טורח לאוטט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

^

חוסר איתות בכללי הוא כנראה העבירה הכי מגעילה שיש, כי איתות הוא פעולה ספציפית עבור משתמשי הדרך האחרים, לא עבור המאותת (הרי הוא יודע מה הוא רוצה לעשות, האיתות הוא בשביל שגם אחרים ידעו). בעיניי, ברגע שהוא לא מאותת, זה לומר: "אני שם זין עליכם".

אבל באופן מפתיע, זה פחות מפריע לי מעניין האורות (אולי מימיי כאופנוען, אז הבנתי שאין לי מה לסמוך על איתותים של משתמשי הדרך האחרים).

פורסם

סתם משהו קטן שמעצבן אותי:

אותי מעצבן כאשר הכביש בתנועה זורמת, הנהג מתקרב לרכב שלפניו ואז לוחץ על ברקס בשביל לתפוס מרחק ואז שוב לוחץ על הגז שוב מתקרב ושוב לחץ ברקס.

אתה יכול להוריד את הרגל מהגז לא חייב ללחוץ כל פעם על הברקס.

עריכה: כמובן שזה עדיף על אי שמירת מרחק אבל עדיין תכנן את הנסיעה שלך בצורה נכונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש גם את אלה שכותבים הודעות בטלפון אז הם לוחצים ברקס חלש כזה שמאט את כל הטור בלי סיבה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
אה, נזכרתי בעוד תופעה שאותי מוציאה מהכלים בשניה.

הגעת לצומת, אתה רוצה לפנות ימינה.

משמאלך מגיעה רכב שלו זכות הקדימה ולכן אתה נעצר ומחכה שיחלוף.

10-20 שניות עוברות עד שהבן *ונה מגיע אליך ואז מבלי לאותת פונה לרחוב שבו אתה נמצא.

סתם עמדת, סתם המתנת, סתם היית אדיב בשביל אפס שלא טורח לאוטט.

אין לך מה להתעצבן - גם אם הוא היה מאותת היה עדיף לעשות מה שאתה עשית, לטובת כל אותם גאונים שנוסעים עם איתות דלוק בגלל שהם שכחו אותו. אם מדובר באחד כזה, והוא נכנס בך, מעבר לעוגמת נפש אתה תהיה אשם לפי החוק היבש וזה פשוט לא שווה את ההמתנה של הכמה שניות.

סתם אנקדוטה - זה הזכיר לי את ה 4way stop שנהוג בארה"ב: כולם עוצרים כשהם מגיעים לצומת, והותיק ביותר בצומת הוא זה שנכנס אליה. אני מודע לכך שמלא אנשים שונאים את השיטה, אבל אני חשבתי שהיא נהדרת - בחברה נורמלית בה יש כבוד הדדי וכבוד לחוקים. תמיד משעשע אותי לחשוב מה היה קורה אם ה4way הזה היה ממומש בישראל....

בכל אופן בארה"ב, מנסיוני, זה עובד נהדר. אנשים לא נדחפים והכל מרגיש נכון ו'הוגן'. אתה מקריב efficiency לטובת הימנעות מstarvation וזה אחלה טרייד אוף ברוב המקרים.

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם

^צודק.

הדבר שהכי מעצבן אותי בכביש זה שאני מתעצבן.

אני ממש צריך להיות יותר זן בגישה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אה וכמובן גם רוכבי דוג, שמבחינתם אין אף חוק שמחייב אותם.

ומילא אילו שסתם עוקפים, או פונים במקביל אליך ומצפים שתדע שיש עוד מישהו בנתיב, או עוברים קו הפרדה ונוסעים בנתיב הנגדי - הכי גרועים הם אלו שרוכבים פי 2 יותר לאט מהרכבים, אבל עדיין מתעקשים לעקוף את כל הרכבים ברגע שמגיעים לרמזור.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...