Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הכי מעצבן אתכם בכביש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי מה הכי מעצבן :) תבחרו אחד. ברור שיש הרבה...

אנשים.

אותי מעצבן אנשים אחרים נקודה.

אבל בטח גם אני אותם אז תיקו.

תכלס. כמות הפעמים שאמרתי בכביש ש"אני שונא אנשים" היא גדולה מידי.

• תגובות 279
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנדחפים.

כל אלו שלא ב**ן שלהם לעמוד בתור ימינה/שמאלה או מה שזה לא יהיה ועוקפים בנתיב הפנוי תוך הדחפות בראש התור.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

-לא זזים בירוק

-איטיים מדי

-משחקים בנייד (וזה התוצאה של איטיות ואי זינוק ברמזור)

מכת מדינה הטלפונים האלה, לא לשכוח תאונות, ושאותי אישית חתכו עשרות פעמים נהגים שהיו בנייד ולא שמו לב שהם סוטים מהנתיב.

Miata ND2

פורסם
המשטרות שעוצרים אותי כל הזמן בגלל ה42 לדים בפנסים הקדמיים והחלונות המושחרים מקדימה. בגללם הורדתי את המדבקה של האין עוד מלבדו בפונט של ספר תורה מהשמשה הקדמית והטאסות ניקל עם שפיצים שהיו לי.

תגיד, מה מיוחד ב42 לדים שאמרתי את זה?:oops:

פורסם

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מעצבן אותי שאני מרשה לעצמי להתעצבן בגלל נהגים אחרים בכביש מאותן הסיבות שכבר רשמתם למעלה.

גורם לי להגיע עייף בבוקר לעבודה וכועס וחסר סבלנות בערב למשפחה.

וכל זה בשביל מה? בשביל להיות צודק ולהרוויח מקסימום 2-3 דקות על פני מסלול של 45 דקות בכל כיוון.

אז מפני שהכעס מופנה אלי גם הפתרון נמצא אצלי ולא אצל נהגים אחרים.

בזמן האחרון אני לוקח אוויר וחושב מחשבות רגועות וחיוביות שניה לפני שאני "מתחמם" בגלל נהגים אחרים.

אני מרשה לנהגים אחרים להידחף לפני בפקק ברגע האחרון, אם אני חסום ע"י נהג איטי בשמאל אני חוזר לימין ונותן לנהג אחר לעמוד לו על הזנב כדי לנסות להזיז אותו חזרה לימין. מרבה גם להשתמש בבקרת השיוט כדי לנהוג בצורה מתונה ורגועה.

לא תמיד זה מצליח אבל ברגע שזה עובד אני מאוד מרוצה והשכר מגיע בדמות אדם חיובי יותר שנוהג בצורה בטוחה יותר ומגיע חייכן לעצמו ולזולת בסוף כל נסיעה.

S60 Rdesign

פורסם

עוד דבר שמעצבן אותי: אי אפשר לנסוע, לפחות באיזורים שאני נוסע, במהירות רצופה ואפילו במהירות הדרך כמעט לעולם.

כל שניה צריך לבלום, כשצריך לעקוף צריך ללחוץ קיק דאון+בלאי דלק+בלאי של גיר. מכאן הגענו למסקנה שנהיגה מעכבת תנועה משפיעה על הבלאי של הרכב המעוכב.

בושה.

פורסם

משהו מעצבן מאוד שקרה לי היום:

אני נוסע בכביש שש לכיוון צפון בין מחלף אייל לבין ניצני עוז. נמצאת ערבייה תקועה בנתיב השמאלי על 140 קמ"ש עם המיצובישי לנסר 1.5 עגלה שלה מנסה להראות שהאוטו עגלה שלה מסוגל להגיע למהירות הזאת, זה נורא עצבן אותי אז עקפתי אותה ב-150 קמ"ש מהנתיב האמצעי ואחרי זה עובר ישר לשמאלי ומוריד קצת מהירות ואז אותה ערבייה נותנת חתיכת קיק דאון שנראלי כמעט הגיעה ל-170 קמ"ש (באופן מוזר, הרי יש לה אוטו עגלה) ועוקפת אותי מימין ואז נכנסת לנתיב השמאלי ומורידה מהירות בצורה חדה שכמעט התנגשתי בה.... מעצבן נורא. בכל זאת , אנשים, אל תתקעו בנתיב השמאלי!!!!!!

פורסם

לנהוג בכביש מהיר כשהוא בכלל לא עמוס, לשייט בימני במהירות המותרת המקסימלית, אין אף אחד מקדימה, מדי פעם מישהו חולף במהירות בשמאלי, ואז פתאום איזה קקה מגיח מהשמאלי וחותך לפניך לנתיב שלך ממש צמוד לחזית שלך, ולהוסיף חטא על פשע, הוא בכלל מאט וממשיך לנסוע במהירות נמוכה מהמהירות בה נסעת...

פורסם
משהו מעצבן מאוד שקרה לי היום:

אני נוסע בכביש שש לכיוון צפון בין מחלף אייל לבין ניצני עוז. נמצאת ערבייה תקועה בנתיב השמאלי על 140 קמ"ש עם המיצובישי לנסר 1.5 עגלה שלה מנסה להראות שהאוטו עגלה שלה מסוגל להגיע למהירות הזאת, זה נורא עצבן אותי אז עקפתי אותה ב-150 קמ"ש מהנתיב האמצעי ואחרי זה עובר ישר לשמאלי ומוריד קצת מהירות ואז אותה ערבייה נותנת חתיכת קיק דאון שנראלי כמעט הגיעה ל-170 קמ"ש (באופן מוזר, הרי יש לה אוטו עגלה) ועוקפת אותי מימין ואז נכנסת לנתיב השמאלי ומורידה מהירות בצורה חדה שכמעט התנגשתי בה.... מעצבן נורא. בכל זאת , אנשים, אל תתקעו בנתיב השמאלי!!!!!!

כלומר - היא עושה משהו א-סוציאלי, במקום לעקוף אותה ולשכוח ממנה אתה מנסה ללמד אותה לקח ומתנהג בדיוק באותו אופן א-סוציאלי, וכועס כשהיא מחזירה לך כי היא ערביה? ואלה דוגמא ומופת אתה, אין ספק.

עקפת? תחזור לימני - מה יש לך לחפש בשמאלי אם אתה לא עוקף? ואתה הרי לא עוקף, אתה מעניש את הערביה, לא?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא קשור ערבייה לא ערבייה, הבחור בעצמו מגיע למיהוריות כאלו, הוא לא צדיק בסדום.

110-120 מובן, אבל 150 ?

ואל תזלזלו בלנסר הזו, אני נהגתי על לנסר קלאסיק 08 1.6 למעלה מ9 חודשים, עגלה היא כן אבל בסל"ד גבוה מאוד היא סוחבת טוב מאוד. ההאצה שלה מהמקום מאוד מהירה ללא עומס.

פורסם

אושריקו - גם 200+ בכביש 6, בשעות מסוימות של הלילה, לא באמת מסוכנים - כל עוד שומרים מרחק ומסתכלים רחוק מספיק. המהירות היא ממש לא הבעיה שלו, היא דווקא סבירה. גם 150 וגם 170.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אנשים שנצמדים אלייך מאחור כשאין סיבה למרות שאתה נוסע במהירות המותרת ואפילו מעבר, סתם כי בא להם כי יש להם רכב חזק מספיק לנסוע מהר יותר, במיוחד מעצבן כשיש נתיב אחד והוא נתמד לך מאחור.

אנשים שמדברים בפלאפון באופן גלוי (מחזיקים ביד, מצמידים לאוזן).

פורסם (נערך)

לא צריך להתעצבן.

בשביל אלה שנצמדים מאחור, יש מערכת בקרת שיוט, מורידים כמה קמש והכל בסדר, שומרים מרחק מוגדל לצורך בטיחות, כי הנהג מאחור לא יספיק לבלום אם יהיה משהו על הכביש.

הבונוס הוא להנות ממופעה להטטנות, כאשר הפיוזים של הנהג מאחור יתחילו להשרף: קודם הוא יהבהב עם אורות (אל תשכחו להעביר מראה למצב נגד סינוור), אחרי זה יצפור בעצבים. בסוף יתיאש ויעקוף דרך קו הפרדה רצוף. :D

אחרי זה, פוגשים את הנהג שעקף אתכם ברמזור אדום שהוא עומד וממתין, כאשר תגיעו לרמזור, הוא כבר יתחלף לירוק.

עצבים בכביש זה משהו שאנחנו יוצרים בעצמינו, הרבה יותר כיף להסתכל על הכל בצורה רגועה ולא להתעצבן. על הדרך במקרים מסויימים מובטח מופע בידור מרתק.  

ומומלץ להתקין מצלמות תיעוד דרך גם מקדימה וגם מאחור.

אם יש אפשרות לתת למישהו לעקוף - תנו לו. אל תתעצבנו ממישהו שמשתלב בצורה חוליגאנית (מתישהו יתפוס אותו שוטר). תמיש תשמרו מרחק גדול מהרכב שלפנים ותדאגו שמאחוריכם ישמר מרחק.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...