Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ג'אנטים סיניים שעברו על 3 רכבים שלי כבר, עברו מזמן את רף ה350,000 והטענה היחידה שלי לגביהם היא אחת.

האומים והמפתח אומים הזוועתי.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא צריך לבדוק אותך.

במקרה התחום הזה הוא חלק מהעבודה שלי ואתה ניזון משמועות או לוקח מקרה קיצון ומכליל אותו על הכלל.

איפה יוצרו הג'אנטים ה"מקוריים" שמגיעים על הרכב שלך, אתה יודע?

האמת שכן הג'אנטים שלי נוצרו ע"י RONAL לחברת VW תחת תקנים מאוד מחמירים שחברת VW דרשה מRONAL (שגם ככה חברה מעולה ++).

אני לא ניזון משמועות, כל ג'אנט מזוייף (רפליקה) נוצר בתנאים נחותים, שכן אין מפעל שיכבד את עצמו וייצר ג'אנטים מזוייפים (שזה לא חוקי).

פורסם
האמת שכן הג'אנטים שלי נוצרו ע"י RONAL לחברת VW תחת תקנים מאוד מחמירים שחברת VW דרשה מRONAL (שגם ככה חברה מעולה ++).

אני לא ניזון משמועות, כל ג'אנט מזוייף (רפליקה) נוצר בתנאים נחותים, שכן אין מפעל שיכבד את עצמו וייצר ג'אנטים מזוייפים (שזה לא חוקי).

הידעת שלמידות קטנות יותר של ג'אנטים כגון 15" 14" עדיף יהיה לחברה למשל volk לייצר אותם בסין? למה? כי אף אחד כמעט לא קונה מידות כאלה. רוב העולם הנורמלי שאין לו איסורים מחמירים כמו אצלנו הולכים ומתהדרים עם גדלים מכובדים בהחלט 17" ומעלה. אותם כן הם מייצרים במפעל שלהם. וכן, אני יודע שהם יוצרו בסין. וכן, הסתכלתי עם הסימונים על הצד הפנימי של הג'אנט שכנראה דיי קל לזייף אותם אבל לך תדע... כל עוד אין לי רעידות כשאני נוסע במהירות גבוה והאוטו יושב יציב ואיתן אז אין לי תלונות. בנוסף שתמיד רציתי את הדגם הזה על הרכב שלי. :D

פורסם

אין לי שום דבר אפילו לא קטן נגד ייצור בסין, מוצרים מדהימים ברמה מאוד גבוהה יוצאים משם כמו גם מוצרים שלעולם לא אוכל להניח עליהם את ידי מבחינת מחיר יוצאים משם, אבל יש הבדל שחברה כמו APPLE מייצרת מחשבים בסין והכל! כולל הכל! עובר בקרה של APPLE, לעומת סתם מפעל מתכת שמייצרים ג'נטים לחברה עלומת שם שמייצרת רפליקות שייראו כמו וירגישו ההפך מג'נט כמו VOLK, תסכים איתי שיש הבדל.

פורסם
אין לי שום דבר אפילו לא קטן נגד ייצור בסין, מוצרים מדהימים ברמה מאוד גבוהה יוצאים משם כמו גם מוצרים שלעולם לא אוכל להניח עליהם את ידי מבחינת מחיר יוצאים משם, אבל יש הבדל שחברה כמו APPLE מייצרת מחשבים בסין והכל! כולל הכל! עובר בקרה של APPLE, לעומת סתם מפעל מתכת שמייצרים ג'נטים לחברה עלומת שם שמייצרת רפליקות שייראו כמו וירגישו ההפך מג'נט כמו VOLK, תסכים איתי שיש הבדל.

צודק בהחלט, אם זה סתם דרעק ועלוב אז בהחלט לא שווה את הכסף ובהחלט לא את הסיכונים של זה.

אבל בלי עין הרע טפו טפו טפו שיהיה הכל בסדר עם הג'אנטים שלקחתי ואני דיי סומך על המקום שרכשתי אותם בו. והם באמת מייבאים ג'אנטים מקוריים וכן הם עולים הרבה מאד. אבל זה לא עלה הרבה מאד. העיקר שיעבוד ויהיה בטיחותי.

פורסם

וואו, כמות הפעמים שהנושא של גאנטים סינים ניטחן כאן בפורום הוא פשוט הזוי.

וכל פעם אני לא מבין על מה החפירה.. האם אתה טוען SHAPIN שהמקום באשדוד שהוא קנה ממנו מבריח גאנטים לארץ?,כי אם לא,ואני מניח שלא,כנראה שהם עברו את מכון התקנים הישראלי ואז זה אומר שכן הייתה אליהם בקרה כל שהיא לא?.

שוק האנשים שמחליפים גאנטים במדינה הוא יחסית קטן ,את רוב האנשים בעלי הרכבים זה פשוט לא מעניין,ובכל זאת הרבה,אם לא הרוב, שכן מחליפים מחליפים לסיניים,בגלל המחיר, ובכל זאת למרות ששנים מוכרים כאן גאנטים כאלה משום מה אני לא זוכר שקראתי כתבה על מספר תאונות עולה דווקא ביגלל הסיבה הזאת,זה נראה לי אומר משהו.

בנוסף בכל חיי היחסית קצרים נתקלתי רק פעמיים בבעיות עם גאנטים, אחד גאנט מקורי של סובארו לאונה שפגע חזק במדרכה והתעקם.

2 גאנט של חבר עם רנו מקורי שעלה על אבן גדולה על כביש מהיר הגאנט התעקם /נסדק/נשבר והרכב הלך טוטאלוס,החבר במזל יצא ללא פגע.

אז אולי לפי שתי המקריים האלה אני צריך להסיק שמסוכן להשתמש בגאנט מקורי?,נו באמת,כנראה שגאנטים סינים עשויים מסגסוגות חלשות יותר אבל מכאן להגיד שכל גאנט סיני ישבר ויתעקם ויסכן אותך זאת הגזמה פראית,ראה את כל האנשים שאתה מכיר שהחליפו לסיני ונוסעים איתם שנים רבות,אני אישית מכיר רק 2 שהרכבים קצת ישנים אז הם מרשים לעצמם לשבור את הרכב בנסיעות שטח כשצריך ועושים אליהם כבר עשרות אם לא מאות קמ והגאנטים נראים ומתפקדים מעולה.

אם אתה יכול להרשות לעצמך גאנט ב6 אלף שיבוסם לך ותהנה איתו ,אם לא גם הסיני ב1.5-2 אלף יעשה את העבודה עם סבירות כלשהיא שהוא יותר עדיין.

וחבל שגאנטים סינים גורמים לך לישון לא טוב בלילה כשכל מכונית 4 בכביש נוסעת עם אורות לא חוקיים שמסנוורים את "הישבן" ומסכנים את כל הנהגים בכביש ומשום מה על זה אני לא רואה ריבים כאן,אלא פירגונים לאנשים.

פורסם (נערך)

הוא לא מבין דבר אחד, שכל ג'אנט נבדק במכון התקנים.

זה הכול ומספיק עם הבלבולי מוח.

זה לא טלפון סיני ב5 דולר שהוברח לארץ.

ואתה מוזמן לבדוק מאיפה מגיעים הג'אנטים הסינים לארץ, אני אתן לך רמז, ממפעלים גדולים ומוכרים ולא סיני קטן עם כובע שמייצר ג'אנטים בחצר שלו.

ואני אומר את זה בתור בן אדם שיש לו ג'אנטים מקוריים של oz על הרכב ועלו כמו 5 סטים של סינים, וגם בעבר היו לי סינים.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לפי דעתי השרשור הזה מזמן איבד את הכיוון.

לא לישון בלילה כן לישון בבוקר...מה עשיתם מהעניין אפשר לחשוב מינימום נהג מרוצים עם 12V חורך אספלט.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

אין קשר. מוצר נחות יהיה נחות גם בשימוש יומיומי. יותר מזה, דווקא נסיעות רגילות חשופות יותר למפגעים כמו תשתית גרועה בתוך ערים

או שימוש לא חכם ברכב (מדרכות, בורות וכו').

אותי יותר מטריד זה:

ואני חייב לאמר כאחד שעבר מגלגלי ברזל שבאים עם כמעט כל אוטו לג'אנטים. אלה הם יותר רחבים מהרזלים אבל האופסט שלהם הוא בסדר גמור (35 אם אני לא טועה) לכן, התוצאה של זה היא שטח מגע גדול יותר של הצמיג בכביש כי הצמיג גם נפתח יותר וזה גם תלוי בלחץ אוויר ששמים.

האם בדקת שרוחב הג'אנט החדש עדיין מתאים לצמיג? יש טולרנס מסויים והוא לא נדיב מדי לדעתי.

ג'אנט רחב מדי מפשק את הצמיג עד שהוא מקבל בטן בסוליה שלו וגם הדפנות מתוחות מדי ולא בצורה נכונה ו"טבעית" לצמיג,

ושום לחץ אוויר לא יסדר את זה.

שרטוט לדוגמא, ההמחשה השמאלית:

TirePressureCutAway.jpg

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אכן אני מצטער מאוד על הגיגי השטויות שפלטתי פה, שכחתי שכל מוצר מסין עובר תקינה ישראלית כמו מכולות של צעצועי ילדים מתפרקים, ג'נטים מזויפים, תחפושות דליקות, מוצרי חשמל שלא שווים את ההובלה שלהם והיריעה קצרה מלהכיל.

בסופו של יום כל אחד יעשה את השיקולים שלו, הרי הישראלי הממוצע אוהב ללכת בלי ולהרגיש עם.

פורסם
אין קשר. מוצר נחות יהיה נחות גם בשימוש יומיומי. יותר מזה, דווקא נסיעות רגילות חשופות יותר למפגעים כמו תשתית גרועה בתוך ערים

או שימוש לא חכם ברכב (מדרכות, בורות וכו').

אותי יותר מטריד זה:

האם בדקת שרוחב הג'אנט החדש עדיין מתאים לצמיג? יש טולרנס מסויים והוא לא נדיב מדי לדעתי.

ג'אנט רחב מדי מפשק את הצמיג עד שהוא מקבל בטן בסוליה שלו וגם הדפנות מתוחות מדי ולא בצורה נכונה ו"טבעית" לצמיג,

ושום לחץ אוויר לא יסדר את זה.

שרטוט לדוגמא, ההמחשה השמאלית:

[ATTACH=CONFIG]455328[/ATTACH]

כן, זה נבדק בעת הרכבת הג'אנטים על הרכב והרוחב של הג'אנט מתאים לצמיג אחרת לא הייתי לוקח את הג'אנט הזה.

הכוונה הייתה שהם רחבים יותר מג'אנט ברזל. גם אם זה בסנטימטר. לא שהם רחבים בקטע של stanced-out. זה הכל :)

• תוכן חדש...