Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה? מה זה משנה לך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חצי מדינה מסתובבים עם שעון רפליקה- מה כל כך רע בג'אנטים?

גבר, המחיר יפה מאוד והגון.

תתחדש נתת לאוטו אחלה רענון.

פורסם
למה? מה זה משנה לך?

rL193Q7bOT0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לקחו פה מצב קיצוני,וזה לא אומר שכול גאנט ישבר.

אחרת אם הם היו נשברים בקלות,לא היינו שומעים על זה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ראיתי בנאדם שנוסע עם משולש מחובר על בורג אחד, גלגל אחד באלכסון ומתלונן ש"רועד לו ההגה בפניות חזקות ימינה" אז סדק בג'אנט? משחק ילדים

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אם אתה עושה דריפטים וחראקות נוסע בבורות ועולה יורד מדרכות. מביא את הרכב ובפרט מערכת ההיגוי למכסימום קיצוני אז הסיכוי שהגנט ישבר הוא גדול (יחסית), בנסיעה "נורמאלית", הוא מתפקד טוב ומספק את הסחורה.

לא כל דבר שהוא סיני הוא חרא...

למה לשלם 5 אלף כשאפשר לשלם 1.5 על אותו דבר (ללא התווית של השם). אם היה הבדל של 200 שקל אז זה משהו אחר...

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מי דיבר על חראקות וכל מה שכתבת? בסרטון עצמו בחנו רכב שעולה על בור ב50 קמ"ש - מהירות עירונית לחלוטין שכל אמא יודעת לסוע בה.

אל תשכח שרוב נהגי המדינה הם לא חברי הפורום ולא שומרים על הרכב כמו שמתיימרים לשמור כאן

לך תדע עם כמה ברגים בגלגל הקדמי נוסע רכב הליסינג החדש שלידך שעבר רק 500 אלף ק"מ ב4 ימים

מצטער להוריד את השרשור מהפסים :)

ובחזרה לנושא

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
חצי מדינה מסתובבים עם שעון רפליקה- מה כל כך רע בג'אנטים?

גבר, המחיר יפה מאוד והגון.

תתחדש נתת לאוטו אחלה רענון.

תודה רבה ^^

ובקשר לרפליקה לא רפליקה...

חברים, זה רכב לנסוע לעבודה ולחיים פרטיים שלא כוללים ספורט מוטורי (כרגע) וזה גם לא הרכב בשביל הדברים האלה אלה אם כן אני אעשה הסבה לידני, אכניס מנוע 2zze לבפנים, אוסיף לו צ'ארג'ר ואחליף את כל המערכת מתלים של האוטו שזה משהו שלא בא בחשבון אז..

lets get real חחחח

ובכנות אם יש מהמורה על הכביש אני אעשה את מרב היכולת לא להכנס בתוכה כי אין לי את הרצון הנפשי והפיזי לפגוע ככה ברכב.

גם אם זה כביש מהיר ב 100 קמש או כביש בעיר ב 50 קמש או אפילו ב 10 קמש בחניה.

פורסם

הייתי מעלה פה שלל סרטונים ותמונות של רפליקות שעשו נזק שלא תאמין, בכל מקרה מי שמוכן ליסוע על רביעיית גלגלים שיוצרו בסין ללא שום פיקוח\בקרה, ללא שום ידע איך נוצר הגלגל, ללא שום מבחני סיבולת, אלא ייצור המוני של גלגלים ביציקה, שיבושם לו, כל מי שקונה גלגלים כאלו נותן יד למחלה הזאת להתפשט.

פורסם
הייתי מעלה פה שלל סרטונים ותמונות של רפליקות שעשו נזק שלא תאמין, בכל מקרה מי שמוכן ליסוע על רביעיית גלגלים שיוצרו בסין ללא שום פיקוח\בקרה, ללא שום ידע איך נוצר הגלגל, ללא שום מבחני סיבולת, אלא ייצור המוני של גלגלים ביציקה, שיבושם לו, כל מי שקונה גלגלים כאלו נותן יד למחלה הזאת להתפשט.

אני חייב להבין מאיפה יש לך את הידע איך ה'אנט יוצר,

או לחילופין איך אתה יודע איזה תקני בטיחות ואיכות הוא צריך לעבור בשביל להיות משווק בארץ?

פורסם

זה העניין שרוב הרפליקות של החברות המוכרות האלו מיוצרות בתנאים לא ראויים מכיוון שמלכתחילה לא חוקי לייצר ג'אנט כזה.

יש כל כמה חודשים תפיסה ענקית של ג'אנטים כאלו שהולכים לגריטה ועוברים ניסויים.

בארץ כל מה שצריך זה סימון תקן (כמו jwl) שמובלט על כל גנט בעת יצורו ומלווה עם ניירת מתאימה, כמובן שכל זאת קל לזייף, ובעצם הג'אנטים האלו לא עומדים בשום תקן אמיתי.

זה תחום שלמדתי המון לגביו, אם ברצונך לבדוק אותי, יש המון חומר על זה באינטרנט, תהנה.

פורסם

יוצרו בלי פיקוח ובקרה אז הם לא היו נכנסים לארץ ובטח לא היו מקבלים תקינה. חלאס לדבר באויר.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
.

זה תחום שלמדתי המון לגביו, אם ברצונך לבדוק אותי, יש המון חומר על זה באינטרנט, תהנה.

אני לא צריך לבדוק אותך.

במקרה התחום הזה הוא חלק מהעבודה שלי ואתה ניזון משמועות או לוקח מקרה קיצון ומכליל אותו על הכלל.

איפה יוצרו הג'אנטים ה"מקוריים" שמגיעים על הרכב שלך, אתה יודע?

פורסם

קודם כל תתחדש ותיהנה, העיקר שאתה מרוצה. אני אישית אוהב ג'אנטים מצועצעים יותר ולא כאלו, אבל כל אחד וטעמו.

לגבי ג'אנטים סיניים, אני טוען את זה שנים. אם אנשים לא קונים צמיגים סיניים והם מסוכנים בכל מיני דגמים שלהם , למה שג'אנט סיני יהיה איכותי?

אני נוסע ברחבי העיר שלי, אמנם עם רכב זקן ומתלים ישנים אבל כמות הבורות והכבישים הפגומים הם מתכון להרס חלקים, לנסוע על ג'אנט סיני וליפול לבור במהירות גבוהה? כמה בורות עברתי עם הג'אנט המקורי שאני בספק אם ג'אנט סיני היה שורד את זה אלא אם אתם מביאים הוכחות.

אני הייתי קרוב מאוד לשים ג'אנטים כאלו, אני פשוט התחרטתי כל פעם מחדש. כל מיני גם סיפורים של רעידות ואיזונים ואפילו פאנצ'רמאכרים שלא ממליצים לקנות.

כל זה כמובן לא מתייחס לג'אנט של חברה איכותית שמייצרת בסין. מדבר על חברות עלומות שם תוצרת סין.

• תוכן חדש...