Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חבר קנה לאחרונה רכב חדש. יפני. לא הוצע לו מובילאיי, והוא לא התקין.

אתמול הוא החליט שהוא רוצה את המערכת הזו. התקשר לסוכנות ממנה רכש את הרכב ושם אמרו לו שההתקנה תעלה לו עכשיו 3700 שקלים, ואם היה מזמין במעמד הרכישה היה משלם רק 1700 ש"ח. זה בהחלט עשה אותו מאושר...

אנא אל תהפכו את זה לדיון אם המערכת טובה או לא, אם ההתקנה חאפרית או איכותית. זה לא רלוונטי. הוא אחרי זה.

רעיונות? האם אין לו ברירה אלא לשלם את המחיר המלא?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני חושב שאם הוא יחכה עוד קצת, הוא יקבל אותה בחינם

http://m.ynet.co.il/Articles/4719320

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

במידה והרכב משוחרר מהמכס עם המערכת אז הוא מקבל דירוג אבזור בטיחות גבוה יותר וכתוצאה מכך הטבת מס שלמעשה מכסה על עלות המערכת.

חלק מהיבואנים גובים כמה מאות שקלים על ההתקנה, חלק לא גובים וחלק גובים הרבה (1700 ש"ח זה הרבה).

במצב הנוכחי שהרכב לאחר שחרור ממכס אין מה לעשות ואם הוא ממש רוצה את המערכת הוא יצטרך לשלם את הסכום הגבוה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כמו שנאמר פה שהרכב משתחרר מהמכס עם מובילאי זה מעלה את האבזור הביטחותי ברכב. זה נותן ליבואן הנחה במיסים. אני מכיר יבואן שמוסיף את המובילאי בעלות התקנה של 350.

הסכום שהוצע לחבר שלך עדיין יקר.

בכל מקרה אין לו כבר אפשרות להוציא את המערכת במחיר מסובסד.

פורסם

כשרכשנו סוניק חדשה בסוף 2014 גבו מאיתנו אזור ה150 שקל על התקנת המערכת הזו במעמד הרכישה, קרוב משפחה שהתלהב ורצה גם כזה עשה בדיקה וקיבל הצעות מחיר של 4K פלוס באותה תקופה..

היבואנים מקבלים הטבות מהיצרן כיוון שהם משווקים את המוצר באגרסביות יחסית, בנוסף לזה עוד הטבות המס ולכן המחירים זולים במעמד רכישת רכב על המערכת הנ"ל..

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

לא מדוייק,

ניתן להתקין את המערכת בסביבות 2500 ש"ח דרך מתיקנים מורשים של החברה.

זה אומנם יותר מ1700 אבל משמעותית פחות מ3700 ש"ח.

לדעתי האישית מדובר במוצר מעצבן שפשוט מצפצף רב הזמן ללא הבחנה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נו, למרות שפותח השרשור ביקש לא להפוך את זה לדיון האם המוצר טוב או לא, מישהו היה חייב להעיר משהו...

פורסם

מתפלא על השאלה הזו.

הרי ידוע שהסוכנות רוצה להרוויח גם על ההתקנה (על שימור אחריות - שמענו גם שמענו. יש מספיק בעלי מקצוע טובים שיבצעו עבודה כזו במיומנות ללא פגיעה במערכות הרכב. אחד הומלץ כבר קודם).

alfa 156 2.5.

פורסם

מפתיעים אותי כל אותם אלא שמעוניינים להתקין את המערכת שאני קורא לה "המערכת הזו שכשאני מסמס ולא מסתכל על הכביש, מצפצפת לי כשאני מתקרב לרכב לפניי".

מה? למה ההתקנה הזו בדיוק? בשביל שתוכלו להמשיך לסמס תוך כדי נהיגה?

מי שנוהג תוך כדי נהיגה, לא צריך שום מוביל איי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מאחר שהדיון כבר התחיל, אז יש מרכיב אחד במערכת שמועיל גם למי ש"נוהג תוך כדי נהיגה" והוא התראה על שמירת רווח.

אפשר להיות נהג מרוכז וזהיר ועדיין לשמור רווח שהוא קטן מדי בחלק גדול מהזמן - בלי לחוש שיש בכך בעיה בטיחותית.

מה שגורם לטיעונים של אנשים כאן שהמערכת מצפצפת כל הזמן להיות מטרידים במיוחד, כי ברירת המחדל של המערכת היא התראה על רווח הקטן מ-0.7 שניות. זמן תגובה כשלעצמו יכול להגיע גם לשתי שניות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

כנראה שאלמד מהר מאד להתעלם מהמערכת.

היום נסעתי לראשונה עם המובילאיי - מחיפה לעכו וחזרה. התחיל בשלוש התראות - על כלי רכב שחנו כחוק בצד הדרך ועל הולך רגל שהמתין לתורו ברמזור.

לעומת זאת, כאשר איזה נהגת מבולבלת התפרצה לי לנתיב על אי תנועה ביציאה מכביש 22 וכמעט חיסלה לי את הרכב החדש (80 ק"מ על אודומטר) - לא הוציא הגה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כנראה שאלמד מהר מאד להתעלם מהמערכת.

היום נסעתי לראשונה עם המובילאיי - מחיפה לעכו וחזרה. התחיל בשלוש התראות - על כלי רכב שחנו כחוק בצד הדרך ועל הולך רגל שהמתין לתורו ברמזור.

לעומת זאת, כאשר איזה נהגת מבולבלת התפרצה לי לנתיב על אי תנועה ביציאה מכביש 22 וכמעט חיסלה לי את הרכב החדש (80 ק"מ על אודומטר) - לא הוציא הגה.

לא יודע על מה אתה מדבר, ברשותי המערכת כשלושה חודשים ואני יכול לספור על יד אחת את התראות השווא עם הגדרות ברירת המחדל.

התראות לא מעטות היו לי, כמעט כולן היו התראות מוצדקות.

אולי תבדוק עם שירות הלקוחות, שיבצעו בדיקה לאיכות ההתקנה ומיקום המצלמה?

פורסם

המערכת אמורה להתריע כאשר מישהו נכנס לטווח ה-2.7 שניות שלה. לא עשתה זאת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...