Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סובארו אימפרזה 2008 מנוע 1.5,עשתה 128 אלף ק"מ.אצלי 3 חודש,לפני שבועיים עברה טיפול טיימיניג שמן ופילטר שמן.אתמול באמצע נסיעה האוטו הפסיק לסחוב(קשה לו להאיץ)רועד גם בעצירה וגם בנסיעה ונדלקה נורת מנוע כתומה,הרעידות נראהלי מאזור רצועת אלטרנטור.למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?או שיש למישהו obd מאזור נתניה?

פורסם

אני מתאר לעצמי שמי שעשה טיימינג ניתק את המצבר תאפס את המנורה תנקה את המצערת ותראה אם נפתרה הבעיה

אם לא תיגש חזרה למוסך שיבדקו את הסימונים של הטיימינג

פורסם

מעדכן,בדקו במוסך במחשב ואמרו שצילינדר אחד לא עובד.החליפו פלאגים והאוטו עדיין רועד ומזייף קצת,המוסכניק אומר שזה כנראה קויל או אינג'קטור זה יכול להיות זה?

פורסם

לפי מה שהוא אומר המחשב הראה שאחד הצילינדרים לא עובד,וגם ככה היה צריך להחליף את הפלאגים.הנורה נכבתה וכמה שעות אחרי שיצאתי מהמוסך נדלקה שוב.

פורסם

מי. בדק שקפצו 2 שינים? ואיך לעזעזל דברים כאלה קורים.

מכר שלי הלך למוסך בקריית מלאכי הונדה סיויק ( של רעיתו). כעבור שעה של נסיעה התפוצץ המנוע.

נגרר לאותו המוסך והבן.... במקום שיקח אחריות , שהוא אשם ושלח אותו באיומים החוצה.

המכר סטודנט בחור ישר ממש כאב לי עליו,ביקש ממני עזרה כמובן שהבאנו מנוע חדש במקום, הוא לא רוצה להיכנס לתביעות וכאלה הוא מפחד.

במקרה שלו לאחר בדיקה מעמיק לה סגרו את הפולי של הקראנק נכון הכול השתחרר והמנוע נהיה לגו.

בחול מקומות שהכרתי אוסטקליה בעיקר מוסך כזה ביה נסגר למוחרת ולא בגלל מקצועיות שמה לעשות לא לכולם יש אלא בגלל שלא לקח אחריות מקצועית על מעשיו.

לקחת 2500 לפני מעמ ידע לבקש, אבל לאחר המקרה בשיא החוצפה, לא רק שהתנער אלא איים עליו כמה כואב לי. “הרצחת וגם ירשת“.

מקווה שסמקרה שלך לר תוותר די ממש די.

פורסם
ניגשים חזרה למוסך שייקח אחריות מלאה על הנזק ואם לא מסכים ניגשים לבית מישפט!

שוב אני תופס אותך בתגובה קיצונית.

לפעמים הטיימינג הוא בסדר ואין תקלות- ואילו המותחן הוא גבולי, הוא קפיצי שם וקופצת שן.

מה המוסך אשם שהוא לא החליף את המותחן ואילו המותחן היה גבולי או בלוי? זה לא דבר שניתן לראות, ומי כמוך יודע שלפעמים המותחן מחליק שם וקופצות שיניים חופשי בדגם הזה.

אם היה מראש היה מחליף את המותחן ( בהנחה שזה בגללו ) , היית יכול לומר הוא מנסה לגזול ממך כסף רב שלא לצורך, וכו' וכו'

את כל המקרים של בתי המשט וכו' וכו' ניתן לדעת רק לאחר בדיקה מעמיקה- ולא ישר לומר הוא עשה עבודה לא טובה, גש לבית משפט בלה בלה בלה.

דיי עם הקיצוניות שלך שתהיה לי רק בריא וחזק.

פורסם

נשמע על פניו שהמוסך לא החליף את כל המותחנים. מי שסומך על מוסך שלא מחליף את המותחנים אוכל אותה.

לאימפרזה יש קיט טיימינג מלא כולל כל המותחנים במחיר טוב, חבל שיש מוסכים ש"חוסכים" ומחליפים ללקוח רק רצועה או רצועה ומותחן אחד ואז הלקוח חוזר אליהם לעשות מנוע.

פורסם
שוב אני תופס אותך בתגובה קיצונית.

לפעמים הטיימינג הוא בסדר ואין תקלות- ואילו המותחן הוא גבולי, הוא קפיצי שם וקופצת שן.

מה המוסך אשם שהוא לא החליף את המותחן ואילו המותחן היה גבולי או בלוי? זה לא דבר שניתן לראות, ומי כמוך יודע שלפעמים המותחן מחליק שם וקופצות שיניים חופשי בדגם הזה.

אם היה מראש היה מחליף את המותחן ( בהנחה שזה בגללו ) , היית יכול לומר הוא מנסה לגזול ממך כסף רב שלא לצורך, וכו' וכו'

את כל המקרים של בתי המשט וכו' וכו' ניתן לדעת רק לאחר בדיקה מעמיקה- ולא ישר לומר הוא עשה עבודה לא טובה, גש לבית משפט בלה בלה בלה.

דיי עם הקיצוניות שלך שתהיה לי רק בריא וחזק.

תפסיק לבלבל בשכל ולחלק תעודת יושר כי אתה עושה צחוק מעצמך! אני ואתה יודעים מה זה טיימינג ומותחנים אבל כלקוח תמים שלא ראה מעולם ולא מכיר את המושגים זה לא מעניין אותו! הוא מגיע לבצע טיפול טייימינג במטרה להיות ראש שקט לשנים הקרובות. זה בעיה של המוסך אם הוא החליט להשאיר את המותחנים הקודמים. חד משמעית ברגע שהמוסך נגע בטיימינג והנזק שניגרם כרגע הוא בגלל הטיימינג המוסך אשם ולא תשכנע אחרת. מה גם שאתה באמירה שלך גורם לחוסר אמון של האנשים במוסכים שלא ייקחו אחריות על תיקונים שנעשים. אז תעשה טובה....

• תוכן חדש...