Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסיריון של גיסתי דוושת הבלם התחילה לשקוע. במוסך המורשה של דיהטסו קבעו שמודול הABS תקול ושצריך להחליפו.

הבעיה היא שאין להשיג חלק כזה, לא חדש ולא משומש, ואין ממש יבוא של חלפים לדיהטסו. היבואן לשעבר (טלקאר) עושה רושם כאילו הוא מנסה לעזור אבל זה לא ממש מצליח ואנשי השירות שם לא חוזרים אלינו עם מידע חדש.

מה ניתן לעשות במצב כזה?

האוטו כבר שבועיים מושבת במוסך ולא נראה פיתרון באופק.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

אני מניח שבמוסך בדקו נוזל בלמים לפני שקבעו שצריך להחליף מודול ABS. חשבתי אפילו שזה יכול להיות בעיה של אוויר במערכת, אבל שוב, אני מניח שבמוסך בדקו גם את זה. אחרי הכל מוסך מורשה...

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

תעשה לעצמך ולכיס שלך טובה ואל תניח! פשוט תבדוק מולם ואפילו קח את הרכב לחוות דעת נוספת. לשקיעת דוושה ישנם לא מעט סיבות כמו אויר במערכת הבלימה, אחת מהמשאבות פגומה, נזילה או אפילו משאבת בלם מרכזית שכשלה.

פורסם

נשמע כמו בעיה שתהיה לבעלי דייהטסו בעתיד כשלא תהיה זמינות חלקים והרכב לא כל כך נפוץ בחו"ל

אל תסמוך עליהם (למרות שגם אח תניח להם),תבקש מקט של החלק ותבדוק אם הוא משותף לעוד רכבים או זמין באינטרנט

Miata ND2

• ספונסר פורום
פורסם

היכן חיפשת חלק משומש?

זהו לא רכב מיוחד, אני לא מאמין שיש בעיה למצוא חלק משומש.

תרגיש חופשי להתקשר אלי מחר ואעזור לך למצוא חלק משומש.

אורן

053-2002525

פורסם

המוסך חיפש חלק משומש, לא חיפשנו באופן פרטי.

אני אנסה לראות מחר אם אפשר לקבל חוות דעת נוספת ממוסך אחר, ואנסה לקבל את המק"ט של החלק התקול.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

לפי המוסך זה באמת החלק הזה

44510B1010

ונראה שלא זול בכלל, כ5000 ש"ח. (כל האוטו שווה 25000 מקסימום...)

הוא טוען שבדק הכל ושיש לו ניסיון עם התקלה הזאת.

אני תוהה אם יש אפשרות בכל זאת להשיג חלק כזה מפירוק או לתקן את הקיים?

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

• תוכן חדש...