Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

תחילת הסיפור לפני כשעה, 22:00 לערך.

עמדתי בשוליים לפני רמזור בצומת, המתנתי לחברה שלי שתיכנס לרכב. נכנסה לאוטו, ווידאתי שהכביש פנוי, ועברתי לנתיב השמאלי ביותר ע"מ לפנות שמאלה בכביש בו יש 2 נתיבים לאותו כיוון ונתיב נוסף לפנייה שמאלה.

כ-15 שניות אחרי שעמדתי בפנייה שמאלה הגיח רכב מאחוריי במהירות להערכתי 130-150 קמ"ש, איבד שליטה אחרי הצומת ועלה על אי תנועה.

כל היושבים ברכב (לזכרוני 3 יצאו בהליכה מהרכב). אחד מהם ניגש אליי ושאל אם אנחנו בסדר.

המתנתי במקום כ-2 דקות ונסעתי.

במקום התחילה התקהלות גדולה (מדובר בצומת ליד אחד הכפרים בצפון). פחדתי להימצא בהתקהלות ונסעתי מייד לתחנת המשטרה הקרובה.

שם ביקשתי לדווח על מה שראיתי. יומנאית שהייתה במקום ושוטר סיור אמרו שאין צורך ושלחו אותי לדרכי למרות שהתעקשתי.

חברים, שאלתי היא כזו:

לפני שעליתי לכביש מהשוליים ווידאתי ב2 המראות (מרכזית, ונהג) ולא ראיתי אף רכב. אני חושש שינסו להפיל את האשמה עליי באיזשהי דרך.

מה החוק אומר במקרים כאלה?

אני חושש שינסו להאשים אותי באיזה וריאציה של פגע וברח או אי מתן זכות קדימה, למרות שממקום התאונה נסעתי מיד לתחנת המשטרה.

אשמח לשמוע מה החוק אומר במקרים כאלה והאם יש לי איזשהיא אחריות פלילית או כספית לגבי הנזק לרכוש או בגוף שנגרם להם.

אדגיש שלא היה שום מגע בין הרכבים ולו לשנייה ואין לי שביב של נזק ברכוש או בגוף.

שתפו בבקשה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא נשמע שאתה קשור לעניין בכלל.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

15 שניות - אמנם אני סקפטי לגבי היכולת שלך להעריך זמן, אבל לפי התאור שלך אין לך שום קשר לתאונה. עם זאת - איזה תרשים יכול לסייע להבהיר את התמונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

uploadfromtaptalk1432879941539.jpguploadfromtaptalk1432879969373.jpg

בתמונה הראשונה זה הכיוון שממנו הגיע הרכב שעשה את התאונה.

בתמונה השנייה הצומת. כ-100 מטר אחרי הרמזור הנהג איבד שליטה ועלה על אי התנועה שמפריד בין הנתיבים.

התמונות צולמו בדיוק מהמקום שבו עמדתי. כמו שאמרתי, כמה שניות לפני הפגיעה (כ15 למיטב זיכרוני) סיימתי השתלבות מהשוליים לנתיב השמאלי ביותר לפנייה שמאלה.

הבוקר נסעתי לשם שוב וחיפשתי מצלמות אבטחה אבל לא הבחנתי בכאלה. לדעתכם יש בכלל במחלפים?

החשש שלי הוא שהנהג הפוגע (שהוא גם הנהג הנפגע, כי חוץ ממנו אף כלי רכב לא מעורב) ינסה לזרוק את האשמה עליי וייטען שאני "חתכתי" את הנתיבים ובגלל זה הוא איבד שליטה. מה שכמובן לא נכון.

אחרי כמה ימים אוכל להיות רגוע ובטוח שהמשטרה מאמינה שאין לי קשר לדבר?

דעותיכם?

פורסם

אם התיאור שלך של המקרה מדויק, אז אין לך שום קשר לאיבוד שליטה שלו.

מה שאני לא מבין זה למה נסעת לתחנת המשטרה, ולמה את כל כך דואג?

פורסם

בגלל שזו מילה שלי נגד המילה של הנהג. החשש היחיד שלי הוא שינסו להגיד שעליתי מהר מידי/לאט מידי מהשוליים ואני קשור לתאונה.

פורסם
בגלל שזו מילה שלי נגד המילה של הנהג. החשש היחיד שלי הוא שינסו להגיד שעליתי מהר מידי/לאט מידי מהשוליים ואני קשור לתאונה.

אם אנחנו מדברים פה על מילה נגד מילה והתיאור שלך מדויק, אין לנהג שאיבד שליטה שום קייס נגדך.

מאיפה בכלל יהיו להם את הפרטים שלך? הם רשמו את מספר הרישוי שלך?

הוא היה עד לתאונה עם נפגעים. כנראה שאם אני הייתי במקומו, הייתי נוהג בצורה דומה.

ממה שאני הבנתי הם בסה"כ עלו עם הרכב על האי תנועה, וכולם יצאו מהרכב בהליכה.

פורסם

"איזור כפרים בצפון", לא הגזמת- כולה מחלף גולני.

לשאלתך אין מצלמות באיזור לפי מה שאני יודע.

לגבי הרכב הנפגע- עברתי באיזור אתמול, לא נראה שהיו נפגעים (גם לא הגיע שום אמבולנס), למעט מיצובישי לנסר "משוברת" לעייפה שנתלשהו לה שני הגלגלים הקדמיים וגם כל שאר הפרונט בערך.

היות וזה מילה שלך נגד מילה שלו- קשה להביע דעה בעניין. אחרי הכול, הסבירות לאבד שליטה בכביש ישר סתם ככה די נמוכה, כך שזה מחשיד קצת לגבי אופן ההשתלבות שלך לנתיב. אחרי הכול "חתכת" שני נתיבים לנסיעה ישר כדי להגיע לנתיב הפנייה שמאלה, במרחק קצר.

בכל אופן לדעתי אין לך מה לדאוג.

פורסם
האם היתה נגיעה בין רכבך לרכבו ? אם לא , אני לא מבין בכלל את הקשר בינך לבין התאונה.

לא בהכרח.

"אני נוסע לתומי בכביש. פתאום איזה משוגע חותך שלושה נתיבים מהשוליים עד לנתיב השמאלי בלי להסתכל במראות, וכתוצאה מכך נבהלתי, סטיתי כדי להתחמק ממנו ואיבדתי שליטה".

לא חייב להיות מגע כדי לגרום לתאונה. יותר מזה, לא חייב להיות מגע כדי להיות אשם בתאונה, ואני כותב את זה מניסיון אישי. נהגת שפגעה ברכבי החונה לא שילמה לי אגורה, אלא מישהי שלטענתה חתכה אותה. החותכת שילמה לי את כל הסכום ללא מגע בינה לביני או לבין זו שפגעה בי.

אחרי שזה נאמר,

אני מצטרף לאלו שכתבו שאם באמת עברו 15 שניות שבהן עמדת ברמזור, אז הרי שמדובר בצירוף מקרים. 15 שניות אומרות שהוא לא בהכרח ראה אותך או את ההשתלבות שלך. במהירות שאתה טוען שהוא נסע, 15 שניות זה מרחק רב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...