Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אשכול דגלי ישראל על הרכב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שים לב להבדל בין השניים. ארץ זה המיקום הגאוגרפי וכל מה שכלול בו, מדינה זה כל הממסד שהשתלט על אותו מיקום גאוגרפי ומשליט עליו חוקים ומשטר. המדינה חרא. (גם הארץ לא משהו)

מבין את מה שאתה אומר, אבל עדיין את שניהם אני מאוד אוהב. גם את הארץ שלנו שייחלנו אליה אלפי שנים, וגם את המדינה - שגם כשבכלל לא הכל מושלם זה מקום שזכינו להיות בו והוא טוב. אם היו מספרים לאנשים מכמה דורות אחורה (או אפילו הסבא וסבתא שלנו) על המדינה היהודית עם הצבא והכלכלה שלנו הם היו בוכים מאושר ומתחלפים איתנו בשביל הכל, וממש לא רק בשביל מקלט. חוץ מזה, כנראה שלא היינו יכולים לספר להם. הם בטח היו עסוקים בלהתחבא ולהילחם על החיים שלהם אי שם מול הנאצים בשואה, מול הערבים, הנוצרים וכל השאר שקמו עלינו לכלותינו.

אז מבחינתי אין לנו ארץ ומדינה אחרת.

קקטוסולר ידנית

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כפותח השירשור התכוונתי לדגל המדינה, עם סמל המגן דוד ולא לדגל עם ציור הכנסת או דיוקנו של ביבי.

שאלה פשוטה ואתם כמו נשים מתחיליטים להתווכח אם ברלין או ירושלים...

מקווה שנהנתם בחג העצמאות כי אני מאוד.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

אני קניתי שני דגלים מאחד הנערים שעמדו בצומת כלשהו.

לשים את זה לפני כניסת יום העצמאות עצמו נראה לי לא לעניין (עם הדגלים הרכב נראה יותר "שמח"), בסופו של דבר ביום העצמאות עצמו שכחתי לשים, ככה שהדגלים עדיין במושב האחורי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כתבתי - הרכב נראה "שמח" עם הדגלים ויום הזכרון לא יום שמח.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...