Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אשכול דגלי ישראל על הרכב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק על האוטו שלי לא שמו !!! גם כן

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

הזכרתם לי! אני ארד לשים עכשיו.

התמונה המצורפת מלפני שנתיים, הדגלים על המכסה מנוע רק בחניה כי אי אפשר לתפוס אותם שם כמו שצריך.

uploadfromtaptalk1429710335817.jpg

קקטוסולר ידנית

פורסם

לצערי לא שם, פשוט כי לא מצאתי פתרון טוב, יש לי מגני רוח על 4 חולונות אז אי אפשר לשים על החלון, מגנט - לצערי שמתי פעם אחת וזה עף לי ישר בכביש המהיר (לא שם יותר מכיוון שאם השטות הזאת עפה על הרכב מאחורי זה מסוכן), על המראות זה מסתיר את שדה הראיה :( נראה לי צריך להחליף לסופה או סמוראי ופשוט לתקוע דגל יד גדול בגלגל האחורי וזהו.. 8)

פורסם

אני לא מבין איך הדגלים עפים לכם, נסעתי השבוע כמה פעמים בכביש מהיר (כמובן במהירות חוקית) ולא עפו לי הדגלים..

הדגלים שלי הם הפשוטים שעולים 6 ש"ח בהום סנטר

פורסם

אז איפה אני יכול להשיג דגל של ברית המועצות ? :lol:

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

בשנה שעברה שמתי וחרדים דאגו לי לשבור אותו (לצערי יצא שהחניתי בשכונה של חרדים באותו הרגע). השנה אני לא שם כי אני כבר פחות מתחבר למדינה שלנו. מבלי להיכנס לפוליטיקה, אני חושב שלמדינה שלנו כלל לא איכפת מאזרחיה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

0402a8d30ef7d8ca03f91ed020a568e1.jpg61d4a444b379f945b29d929b987d5132.jpg

תליתי עכשיו. לא מבין איך אפשר לומר שלמדינה לא אכפת מהאזרחים שלה, או אפילו שבכלל לא אכפת לה. אין לנו ארץ אחרת!

קקטוסולר ידנית

• חברי המעגל הראשון
פורסם

די עם הסיסמאות. אפשר לומר מה שחושבים.

אישית, המדינה רק מקשה עליי להחזיק את הרכב ובכלל מעיקה על חובבי תחום המוטוריקה, אז למה שאני אשים עליו את הדגל שלה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...