Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה זה פונטו? עדיין מוכרים את זה?

נראה לי רק אלדן קונים אותם להשכרה ביחד עם האלמרות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
שכחת את האלטו, ספארק, I10

אין בכלל מה להשוות את הרכבים האלה לפנדה. הגירסאות של 54K ברכבים הללו הן עם מנוע 1000 חלשלוש. בספארק אין אפילו שקע 12V מרוב שהאבזור עלוב. על אלטו בכלל אין מה לדבר.

פורסם

רגע, רגע, איך זה הולך להשפיע על שוק המשומשות- כמו הפנדה הידנית? המחיר נפל בכ20%.

באמת ב59K זה אחלה דיל לרכב נורמאלי ולא קופסת שימורים כדוגמת האלטו/פיגו/אייגו.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אפליה! איפה אלפא בכל הסיפור הזה? ומעניין אם "מעט" היבואנים האחרים שקונים ביורו יצטרפו...

אני מקווה שכן, אבל תזכור שמרבית היבואנים האחרים מתמחרים בצורה יותר אגרסיבית בשגרה, להבדיל מהתמחורים ההזויים של סמל״ת על שלל מותגיה.

ומזה כמה חודשים ניתן לראות מבצעים נקודתיים די אגרסיבים.

פורסם

סוף סוף תמחור ראוי לפנדה ול-500L.

כנראה שסמל"ת הבינו שאי אפשר שפיאט תישען רק על מכירות של ה-500 והקובו.

אגב, תתעדכנו רק שמחיר הספארק הבסיסית עלה ל-59,000.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני מקווה שכן, אבל תזכור שמרבית היבואנים האחרים מתמחרים בצורה יותר אגרסיבית בשגרה, להבדיל מהתמחורים ההזויים של סמל״ת על שלל מותגיה.

ומזה כמה חודשים ניתן לראות מבצעים נקודתיים די אגרסיבים.

זה נכון שיש לא מעט דוגמאות להחלטות תמוהות של סמל"ת. מצד שני, כן קורים שם דברים נכונים. סתם לדוגמא, את התלתן "מעיפים" בכמות יפה ולמרות זאת, די ברור כי הורדות מחירים יעשו פלאים לנתוני המכירות.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הפנדה אבל מגיעה עם מנוע 1.2 ל' אבל רק עם 69 כ"ס ? מה הקטע פה?

פורסם
רגע, רגע, איך זה הולך להשפיע על שוק המשומשות- כמו הפנדה הידנית? המחיר נפל בכ20%.

באמת ב59K זה אחלה דיל לרכב נורמאלי ולא קופסת שימורים כדוגמת האלטו/פיגו/אייגו.

אני מניח לא ישבת בפיגו 108/C1 החדשה.

מייק89 צודק,זה שיש לה מנוע 1.2 לא עושה אותה זריזה מהפיגו הקודמת,ובטח לא לעומתה 1.2 של ה 108.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אכן לא ישבתי בגירסה האחרונה של הפיג'ו- אני רק ניחרד להיזכר מהדגם הקודם עם המושבים של כסא מחשב ב99 שקל בעע.

אז הם פתרו את הבעיה הזו ? איך הפיגו החדשה מרגישה לעומת הפנדה מבחינת המרחב הפנימי ותחושת "אוטו" ? (לעומת הסגנון של האלטו למשל).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אין בכלל מה להשוות את הרכבים האלה לפנדה. הגירסאות של 54K ברכבים הללו הן עם מנוע 1000 חלשלוש. בספארק אין אפילו שקע 12V מרוב שהאבזור עלוב. על אלטו בכלל אין מה לדבר.

לא השוויתי, רק הדגמתי למה זה לא הרכב הכי זול בארץ.

למרות, שאני מניח שגם במחיר הזה, יהיו יותר קונים לI10.

פורסם
זה נכון שיש לא מעט דוגמאות להחלטות תמוהות של סמל"ת. מצד שני, כן קורים שם דברים נכונים. סתם לדוגמא, את התלתן "מעיפים" בכמות יפה ולמרות זאת, די ברור כי הורדות מחירים יעשו פלאים לנתוני המכירות.

התלתן זה ה240 או 170?

כי מ240 הם מכרו 24 רכבים מתחילת השנה ומה 170 67 יח׳

זה נחשב כמות יפה? (שואל ברצינות)

פורסם

למכור למעלה מ-20 רכבים מהקטגוריה של התלתן זה מכובד מאוד. מעניין, לצורך העניין, כמה מגאן אר אס או פוקוס אס טי נמכרו בתקופה הזו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...