Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הוזלות גדולות בפיאט,

למה היו הוזלות גדולות? כי הם מכרו יותר מדי רכבים ולא היה להם נעים להרוויח כל כך הרבה?

או שיש מצב שהתמחור היה קצת גבוה ולכן היה צריך לבצע הוזלות כדי לתת בוסט למכירות?

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
  • תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש רכבים יותר גרועים מפנדה? WOW :shock:

אחרי הדבר הזה, אני מרגיש כאילו המיצובישי שלי הפכה למרצדס.

הבנו כבר בשרשור קודם שאתה חושב שפיאט זה קקה (זה הביטוי בו השתמשת), הבנו גם שאת הידע שלך לגבי ה"בעיות" בפנדה רכשת מחברים שאצלם הלך גיר ידני אחרי 20K ק"מ (אם זה נכון זה בערך המקרה היחידי בעולם שלא מעיד על שום דבר) ואינני יודע איזה מיצובישי יש לך אבל היא בטוח לא מרצדס, בטח לא יחסית לפנדה חדשה, היא מן הסתם רכב שנמצא בקטיגוריה גבוהה יותר וזהו.

הפנדות נחשבו תמיד לאמינות וחסכוניות, לא התגלו בהן יותר תקלות או או יותר תקלות משמעותיות משאר אחיותיהן לקטגוריה, הפנדה החדשה היא אחת הנוחות אם לא הנוחה והנעימה שבין מכוניות המיני הנמכרות בישראל ולמען האמת, חוץ מהחברים שלך שעל רכבם כתבת בשרשור האחר ואותם אתה מכיר, אני לא מכיר בעל פנדה שלא מרוצה ואפילו מרוצה מאד.

אין רכב מיני ב-60K ש"ח שהוא מושלם, רחוק מכך אבל הפנדה היא מהטובות שבקטגוריה

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בתמחור הזה זה יעזור, שאלה עד כמה, רק המנוע מציק אצלה, 1200 סמ"ק שרק גורמים ליותר בזבוז דלק ולא נותנים מספיק כח, אבל הרכב בהחלט חמוד, יש בה משהו שאין באחרות.

פורסם

בזבוז דלק? אתה מכיר את הרכב.

גם עם המנוע הנל הפנדה חסכונית יותר מהקוראניות. לא נכנסתי בכלל ליתרונות שלו על המנועים האחרים, אבל גם בפן צריכת הדלק הוא לא עומד מאחור

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
הבנו כבר בשרשור קודם שאתה חושב שפיאט זה קקה (זה הביטוי בו השתמשת), הבנו גם שאת הידע שלך לגבי ה"בעיות" בפנדה רכשת מחברים שאצלם הלך גיר ידני אחרי 20K ק"מ (אם זה נכון זה בערך המקרה היחידי בעולם שלא מעיד על שום דבר) ואינני יודע איזה מיצובישי יש לך אבל היא בטוח לא מרצדס, בטח לא יחסית לפנדה חדשה, היא מן הסתם רכב שנמצא בקטיגוריה גבוהה יותר וזהו.

הפנדות נחשבו תמיד לאמינות וחסכוניות, לא התגלו בהן יותר תקלות או או יותר תקלות משמעותיות משאר אחיותיהן לקטגוריה, הפנדה החדשה היא אחת הנוחות אם לא הנוחה והנעימה שבין מכוניות המיני הנמכרות בישראל ולמען האמת, חוץ מהחברים שלך שעל רכבם כתבת בשרשור האחר ואותם אתה מכיר, אני לא מכיר בעל פנדה שלא מרוצה ואפילו מרוצה מאד.

אין רכב מיני ב-60K ש"ח שהוא מושלם, רחוק מכך אבל הפנדה היא מהטובות שבקטגוריה

או קיי, אז גם הנסיעה בה זה עינוי.

רכב צפוף, נוקשה (עוד חשבתי שבמיצובישי הבריגו את הגלגלים ישר לבודי), חלש, ומרגיש לא איכותי בכללי.

שלא תבין אותי לא נכון, גם מיצובישי זה דרעק של אוטו, אבל לפחות דרעק נסבל.

לגמרי לא ברור לי מה גורם לאנשים להעדיף פנדה על משהו אחר (שיהיה חדש ויהי מה). יותר גרוע מפיאט זה רק לאדה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתמחור הזה זה יעזור, שאלה עד כמה, רק המנוע מציק אצלה, 1200 סמ"ק שרק גורמים ליותר בזבוז דלק ולא נותנים מספיק כח, אבל הרכב בהחלט חמוד, יש בה משהו שאין באחרות.

איזה בזבוז דלק?

המנוע הזה שם בכיס הקטן את כל הקטגוריה שלו.

מנוע עתיק יומין שמקורו בפיאט אונו פייר מסוף שנות ה80 שנותן עד היום ביצועי חסכון טובים יותר מכל אלה שמספרים סיפורים בברושורים.

פורסם (נערך)
או קיי, אז גם הנסיעה בה זה עינוי.

רכב צפוף, נוקשה (עוד חשבתי שבמיצובישי הבריגו את הגלגלים ישר לבודי), חלש, ומרגיש לא איכותי בכללי.

שלא תבין אותי לא נכון, גם מיצובישי זה דרעק של אוטו, אבל לפחות דרעק נסבל.

לגמרי לא ברור לי מה גורם לאנשים להעדיף פנדה על משהו אחר (שיהיה חדש ויהי מה). יותר גרוע מפיאט זה רק לאדה.

לא מבין מאיפה הקביעות האלה שלך.

כמה פיאט החזקת בחייך? כמה פיאט מהדורות האחרונים(10 שנים האחרונות)?

לי יש נסיון עם 4 רכבים שונים כולל פנדה דור קודם.

מה שאתה כותב הוא ערימת חירטוטים.

אפשר לבוא בטענות לפיאט על המון דברים. חלקם באמת באשמת פיאט לחלקם באשמת היבואן. מה שכן הרכבים בבסיסם כמו כל רכב מודרני טובים, ואמינים אפילו ביחס לרכבים מודרניים אחרים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם
נותנים, נותנים. כ"ס זה לא הכל, יש גם מומנט ועוד יותר חשוב - עקומת מומנט.

איזה בזבוז דלק?

המנוע הזה שם בכיס הקטן את כל הקטגוריה שלו.

מנוע עתיק יומין שמקורו בפיאט אונו פייר מסוף שנות ה80 שנותן עד היום ביצועי חסכון טובים יותר מכל אלה שמספרים סיפורים בברושורים.

+1!

עכשיו הצצתי ב"ביצועים" של המיתחרים בקטגוריה וכמעט בכולם באותו המחיר מקבלים פחות מומנט וגם הוא מושג רק בסל"ד גבוהה יותר מאשר במנוע "המיושן" של פיאט עם רק 8 שסתומים, אז מי שקופץ רק עם מיספרים כמו"מה ?? רק 8 שסתומים?!!" / פחות כ"ס סוס הוא לא ממש מבין מה טוב יותר, מי שרוצה הרבה כ"ס שיקנה מנוע של אופנוע עם 200 כ"ס בלי מומנט.

אגב- הידעתם שהמנועים האלה הם בעצם VVT?, נכון הם לא כמו במנועי הונדה לשיפור ביצועים אלא להורדת פליטת מזהמים, הוא לא באמת כל כך מיושן ולא צריך לישכוח שלקונצרן פיאט יש "קצת" ידע בפיתוח מנועים- אז שהישראלי הממוצא יתן להם קצת קרדיט :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לא החזקתי, ולא רוצה להחזיק. נהגתי בפנדה קודמת ונוכחית, מה שגרם לי להגיע למסקנה שפנדה זה אוטו גרוע, גם אם יהיה יותר אמין מטויוטה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ששש... אל תפריעו לו עם עובדות. הפאקים המהותיים של הפנדה הם דווקא רמת האבזור הבזיונית והיעדר אופציה עם שתי דוושות. מבחינת מרווח פנים היא הכי גדולה בקטגוריה, היא בוודאי בין החסכוניות ועובדתית, איכות ההרכבה והחומרים דווקא טובה מאד. ישבתי באחת בדיוק אתמול. לפחות לגבי הפנדה הקודמת גם נסעה הכי טוב בקטגוריה, בנוכחית לא יצא לי לנסוע עדיין.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אז קבל עידכון RK ממקור ראשון. צברתי המון ק"מ על הדור הראשון, ואני מדי פעם משאיל מדוד שלי את הפנדה מהדור הנוכחי שלו לקניות.

החדשה טובה בכל פרמטר.

פורסם

הישנה היתה מעולה יחסית לנגיד פיקנטו 1000 או סיאט מיי. מכל בחינה אפשרית.

בחדשה עשיתי רק סיבוב קצר אבל זה הספיק כדי שאני אוכל להגיד שהיא הרבה יותר טובה.

בכל רכבי המיני מרגישים חסכון בכל רכיב, רק הפנדה (ו500), אולי i10 גם, מרגישות כמו אוטו נורמלי בקטן.

וגם אם הפיקנטו אחלה ונראית דיי אוטו - המנוע שלה ח** חלש ואיטי עם גיר ידני מחורבן שבכלל לא מתאים לאוטו והכסאות קשים והאודיו נשמע כמו בחיפושית שנת 60. בפנדה הכל במקום הכל מתוכנן, הכל סביר לשימוש, אין משהו שמביא את הקריזה כמו בפיקנטו.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...