Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
התלתן זה ה240 או 170?

כי מ240 הם מכרו 24 רכבים מתחילת השנה ומה 170 67 יח׳

זה נחשב כמות יפה? (שואל ברצינות)

מגאן - 1 בלבד.

פוקוס - אין מידע בקובץ על פוקוסים בכלל.

גולף gti - 35.

אוקטביה vrs -18

נו, מה המסקנה שלך?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)

שקרסו צריכים להתאמץ קצת יותר?

אגב, בתקופה הזאת נמכרו פחות פנדות (21) מאשר גולייטה תלתן!

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם

שאלת לגבי המכירות של התלתן. מספרי המכירות מולך, מה דעתך, סמל"ת מכרו כמות יפה של תלתן?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
באמת ב59K זה אחלה דיל לרכב נורמאלי ולא קופסת שימורים כדוגמת האלטו/פיגו/אייגו.

יש רכבים יותר גרועים מפנדה? WOW :shock:

אחרי הדבר הזה, אני מרגיש כאילו המיצובישי שלי הפכה למרצדס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שאלת לגבי המכירות של התלתן. מספרי המכירות מולך, מה דעתך, סמל"ת מכרו כמות יפה של תלתן?

:-)

חמש אותיות

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מצטער, אני לא מתרשם.

אם זאת ההצלחה הגדולה שלהם, זאת שניתנת כדוגמא ליכולת של יבואן להצליח, ועדיין הgti שלא תומחרה אגרסיבית מכרה יותר, זה לא כזה שוס.

פורסם

הצלחה זה לא אומר בהכרח שהם במקום הראשון בקטגוריה.

הג'ולייטה לפי מה שזכור לי יותר יקרה מהגולף, היא גם לא נהנת מהתדמית שיש לגולף ואין לה after market מפותח בישראל, כמו שיש לואגית.

זה שהם הצליחו למכור בכלל, בטח להגיע לכמות כזו, זה לדעתי בעיקר בזכות הגישה שלהם - ימי מכירות, יחס ללקוח שרוצה לקנת וכו'.

אני אגב מכיר אישית קונה אחד כזה מהתקופה האחרונה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
הצלחה זה לא אומר בהכרח שהם במקום הראשון בקטגוריה.

הג'ולייטה לפי מה שזכור לי יותר יקרה מהגולף, היא גם לא נהנת מהתדמית שיש לגולף ואין לה after market מפותח בישראל, כמו שיש לואגית.

זה שהם הצליחו למכור בכלל, בטח להגיע לכמות כזו, זה לדעתי בעיקר בזכות הגישה שלהם - ימי מכירות, יחס ללקוח שרוצה לקנת וכו'.

אני אגב מכיר אישית קונה אחד כזה מהתקופה האחרונה.

אתה פספסת קצת את מה שאני אמרתי.

זה נתון מכובד, אבל הדגם הספציפי ניתן כאן כדוגמא למה היבואן מסוגל לעשות כשהוא נותן את כל מה שיש לו ובמקרה הזה - הדוגמא היא או לא טובה, או לא מרשימה.

אני רואה פרסומות לגולייטה בכל מקום, לא רואה כאלו לא לגולף ולא לאוקטביה.

רנו מסרבים פשוט למכור לאנשים את הrs.

פורסם

אז אנחנו חולקים על מה זה "מרשים" :)

הפרסום והיחס מהיבואן בהחלט עושים כאן את שלהם, ומה שאתה כותב על רנו גם מדגים את זה (למרות שלא בטוח שמי שקונה מגאן אר אס היה בכלל חושב על ג'ולייטה, בלי לפגוע באלפיסטים כאן).

אגב, לא ממש קשור לדיון, אבל דווקא שמעתי לאחרונה גם לפחות על מקרה אחד שבו נציגי קרסו פנו ללקוח פוטנציאלי והציעו לו הנחה סבירה למדי על האר אס, עוד לפני שנפתח שם מו"מ של ממש כלשהו. אני יודע ממקרים של חברים אחרים שזה לא נדיר שמוכנים לתת שם הנחות די יפות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אתה פספסת קצת את מה שאני אמרתי.

זה נתון מכובד, אבל הדגם הספציפי ניתן כאן כדוגמא למה היבואן מסוגל לעשות כשהוא נותן את כל מה שיש לו ובמקרה הזה - הדוגמא היא או לא טובה, או לא מרשימה.

אני רואה פרסומות לגולייטה בכל מקום, לא רואה כאלו לא לגולף ולא לאוקטביה.

רנו מסרבים פשוט למכור לאנשים את הrs.

והשאלה המתבקשת בהמשך היא מדוע לטעמך מה שנתפס כנתון מכירות מדשדש למדי אינו מסוגל להמריא, האוטו יקר מדי ? לא מספיק טוב או איכותי ? תדמית בעייתית ? מסקרן.

• תוכן חדש...