Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ששש... אל תפריעו לו עם עובדות

סליחה שאני מתייחס לפנדה כמו לאוטו, עם דרישות בהתאם.

אני מתנצל באמת שמיצובישי לנסר קלאסיק ליסינג לשעבר (שמרגישה כמו מרצדס לעומת הפנדה) הציבה את רף הדרישות אצלי יותר מדי גבוה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תקשיב, בוא נשווה 458 לרנגלר רוביקון, בשטח.

מה הקשר בין פנדה ללאנסר?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יש לזה 4 גלגלים, זה נוסע, פונה לאותו קהל יעד, ובמחיר של פנדה חדשה אפשר לקנות שלושה לנסרים מודל 06-07 (אם בא לך לפתוח חברת מוניות או משהו), שיהיו לא פחות אמינות.

הייעוד שלהם הוא אותו ייעוד - למי שרוצה הכי פחות כאב ראש לקילומטר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם הייעוד של הפרארי והרנגלר זהה לשיטתך, לספק הנאה מנהיגה.

תפוחים משווים לתפוחים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתם מתווכחים, כאילו חוץ ממנוע אין לאוטו חלקים אחרים.

מה עם העדר אופציה של גיר אוטומטי נורמאלי (שעושה רוב המכירות של כל יבואן בישראל)?

פורסם

זו באמת בעיה, למרות שבמחיר הנכון גם הדואלוג'יק היה מוכר יפה, ע"ע 500.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
יש לזה 4 גלגלים, זה נוסע, פונה לאותו קהל יעד, ובמחיר של פנדה חדשה אפשר לקנות שלושה לנסרים מודל 06-07 (אם בא לך לפתוח חברת מוניות או משהו), שיהיו לא פחות אמינות.

הייעוד שלהם הוא אותו ייעוד - למי שרוצה הכי פחות כאב ראש לקילומטר.

אתה שופט את הפנדה כזבל של אוטו כי רכשת לאנסר משומשת באותו כסף כדי להפחית כאבי ראש? איפה ההגיון פה?

חוכמת ההמונים אומרת אחרת. יש עליה משמעותית במכירות של רכבי מיני וירידה משמעותית במחירון של משפחתיות 1.6 משומשות.

אם כבר היה עדיף לרכוש בראבו במקום הלאנסר באותו כסף. או שגם זה זבל של אוטו?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני שופט את הפנדה כזבל של אוטו כי נסעתי בזה וראיתי שזה זבל של אוטו

פורסם

סע בפיקנטו 1.0 ידנית. סע ביונדאי I10 ידנית. סע במיצובישי space-star. סע בסוזוקי אלטו(זול יותר מהשאר).

תשווה את הפנדה לקטגוריה, ותחזור ותגיד מי זבל של אוטו.

על אותו משקל הלאנסר שלך היא זבל של אוטו. באותו מחיר אני קונה S-Class משומשת.

*בלי קשר לא מצאתי שום דבר מדהים בלנסר שיהפוך את הפנדה להיות זבל לידה.

פורסם

אז אתה שופט את רכב המיני הנמכר ביותר באירופה (בהפרש קל אחרי ה-500 ובהפרש גדול לפני המקום השלישי, הרנו טווינגו החדשה) ואת המכלולים המהווים 26% מסגמנט המיני באירופה (פנדה ו-500) כזבל? הייתי רוצה לומר איך אני שופט אותך על הטענה הזו, אבל אז אני אקבל נזיפה..

:idea:
פורסם (נערך)

סליחה שאני נותן לרשמים אישיים מהרכב לבלבל אותי עם הרכב שמהווה 26 אחוז מהסגמנט באירופה, ולכן לא זבל.

נהגתי בשני הדורות האחרונים של פנדה, והתרשמתי מאוד לרעה.

לנסר היא אכן זבל של רכב ליד s קלאס משומשת. אם היה לי כסף להחזיק S קלאס, הייתי מוכר את הלנסר וקונה S קלאס.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם

אי אפשר לקחת ברצינות מישהו שמהלל לאנסר 2006 וקורא לפנדה זבל מה לעשות?

אתה לא נוהג במרצדס.

אני גם נהגתי בלאנסר מהשנים המדוברות.

אני יכול להגיד לך שהלאנסר לא יכולה להתהדר בשום תכונה שלידה הפנדה היא זבל.

לא בנוחות, לא בחסכון, לא בכוח(שתיהן עגלות), לא במראה(לטעמי) ולא באיכות ההרכבה והפלסטיקה.

פורסם

אני מבין שאנשים לא מכירים את המושג DFTT...

לגמרי לא ברור לי מה גורם לאנשים להעדיף פנדה על משהו אחר (שיהיה חדש ויהי מה). יותר גרוע מפיאט זה רק לאדה.

איך אומרים - "פה חשדתי" :)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

Fat Bastard, אתה עושה השוואה לא נכונה בעליל. השוואה נכונה היא בין פנדה ב-60 אלף נגד שאר המכוניות בקטגוריה כגון i10, פיקנטו, פולקסווגן אפ! וכו'. אתה עושה השוואה בין פנדה חדשה ב-60 אלף נגד משפחתית בת 3-4 שנים ב-60 אלף. זכותך לחשוב שפנדה זה חרא של אותו, אבל בהשוואה למתחרות כנראה שמדובר ברכב הכי פחות חרא.

פורסם

חזרת על זה xyz פעמים ועד עכשיו לא נימקת. מכיוון שלאנסר כמו שלך יש לחמי והייתה גם לחבר טוב, אני מכיר את האוטו. אשכרה מעניין אותי מה הנימוקים שלך.

במאמר מוסגר - לרוב, כמה שהטיעון יותר נחרץ (ופחות מנומק), כך עומד מאחוריו פחות.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...