Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור בכותרת, אני בחיפושים אחר אחד כזה בשביל זוגתי. מחפש מישהו אמין, שילמד כמו שצריך ולא יתעסק בטלפון ושטויות כל הנסיעה ומדי פעם ייתן הכוונה לאן לנסוע. אדם בעל סבלנות שיכול באמת ללמוד בצורה טובה.

היא מעוניינת ללמוד על גיר ידני. אשמח לקבל חוות דעת מניסיון אישי, של חברים, מכרים או כל מה ששמעתם ממישהו.

תודה רבה.

פורסם

אורלי (מבית ספר זהב כמדומני), מורה עם נשמה!

אחותי, אישתי, בת-דודה וחצי מהשכונה למדו אצלה, רק אני דביל לא הלכתי אליה.

פורסם

אני למדתי אצל מיכאל כהן מבי"ס "זהב", אבל זה היה לפני 14 שנה. נסה לחפש בגוגל אם הוא עדיין בעסק.

ממליץ עליו בחום.

פורסם

אני לא אמליץ כיון שלא למדתי באזורך, אך אמסור לך משהו בתור מישהו שלמד נהיגה עד לא מזמן, בתקופה הזו יש בלאגן גדול עם הקצאות טסטים, אפילו הקימו עצומה, זה החל עוד בתקופה שאני למדתי, תעשה בירור עם המורה אם מקצים לו טסטים כראוי ואיך המצב במשרד הרישוי, כך תדע אם הוא מתכוון למשוך או אדם שבא ללמד ולא לעשות עלייך קופה.

בהצלחה !

פורסם

אם כבר הנושא נפתח -

כמה עולה היום שיעור\טסט פנימי\חיצוני?

מעניין אם משהו השתנה (לטובה) מאז שאני למדתי.

פורסם

מצטרף לGOLF, גם אני למדתי אצלו ועוד רבים שאני מכיר. מורה רגוע ומצויין.

ברגע שתראה אותו (לא ניתן לפספס), הבחור ענק!(פיזית) וגם מבחינת הלימוד עצמו.

למדתי לפני 10 שנים ככה שמספר אין לי.

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם (נערך)
אם כבר הנושא נפתח -

כמה עולה היום שיעור\טסט פנימי\חיצוני?

מעניין אם משהו השתנה (לטובה) מאז שאני למדתי.

אוקיי אתן לך מענה בתור תלמיד לפני לא יחסית הרבה זמן.

אני שלמתי כ-85 שקל, אבל זהו מחיר לא רגיל, מחיר רגיל נע בין 110 - 150 (בהגזמה), טסט עלה בערך כ-541, 400 שקל למורה + 141 שקל למשרד הרישוי, מחירי הטסטים ירדו בדיוק שעברתי, למחיר של 350 שקל (למיטב זכרוני), אך המורים לא פראיירים והעלו מחירים וכך שיעור ממוצע היום נע בין 120 - 140 שקל (תלוי כמה גורמים, כמו גיר, אזור, רכב וכו' וכו').

השתנה לטובה ? אולי מחירי הטסטים ואם יש לך מורה זול, אבל וזה אבל ענק, משרד הרישוי והטסטים זה דבר נוראי, לחכות 21 יום לאחר שנכשלת בכדאי שתהיה "מאושר" במערכת לגשת לעוד טסט ולחכות לפחות עוד חודש - חודש וחצי (במקרה הטוב יש מקרים של חודשיים - שלוש) לטסט הבא, דבר נוראי, לי לקח שנה שלמה ללמוד, התחלתי בהתחלה של 2014 ממש בחודש ינואר.

עריכה אחרונה על ידי ozal5
פורסם

שו הקצאות טסטים? מה קורה עם זה פתאום? היא מעוניינת לעשות בקבלנות 28 שיעורים, לא יותר מזה. שהמורה ילמד אותה כראוי במסגרת 28 השיעורים. ע"מ לפתור את סוגיית הטסטים אני מאמין כי צריך לקבוע לו"ז מדויק של שיעורים ולקבוע כבר מראש תאריך לטסט. (ככה אני עשיתי בזמנו לפני 8 שנים). למשל 2 שיעורים בשבוע, 14 שבועות - 3.5 חודשים, משמע סוף יולי - תחילת אוגוסט טסט.

פורסם
שו הקצאות טסטים? מה קורה עם זה פתאום? היא מעוניינת לעשות בקבלנות 28 שיעורים, לא יותר מזה. שהמורה ילמד אותה כראוי במסגרת 28 השיעורים. ע"מ לפתור את סוגיית הטסטים אני מאמין כי צריך לקבוע לו"ז מדויק של שיעורים ולקבוע כבר מראש תאריך לטסט. (ככה אני עשיתי בזמנו לפני 8 שנים). למשל 2 שיעורים בשבוע, 14 שבועות - 3.5 חודשים, משמע סוף יולי - תחילת אוגוסט טסט.

יש בעיה כרגע עם הטסטים, חבר שעשה קבלנות לא קיבל את הטסט שלו בתאריך מדויק, אלא לאחר שסיים 28 שיעורים (יותר נכון בשיעור 25) ביקש טסט, הטסט נקבע לחודש וחצי לאחר מכן אז הוא לקח שיעור לשבוע בערך.

עדיף שתשב עם המורה נהיגה, תחשבו מתי תעשה טסטים, כמה שיעורים בחודש, אם הוא יכול לקבוע טסט לאחר חודש לימוד וכך תריצו שיעורים עד אז, הדרך שלך נכונה, אך אני מזכיר, כדאי שתקבעו מראש לפני שזוגתך תתחיל שיעורים, כי ברגע שתגיעו לשיעור 28 ולא תקבעו טסט והמצב ימשיך כמו עכשיו, תהיו צריכים לחכות כחצי חודש עד חודש וחצי (שוב תלוי במצב) לטסט.

פורסם

אמליץ על ברוך ליבוביץ' , למדתי אצלו , 30 שיעורים וטסט ראשון. ואני לא היחיד , 95% מהילדים אצלו עברו טסט ראשון.

בנוסף לזה, הוא מעביר קורסים לנהיגה מונעת (מוסמך ע''י משרד הרישוי) וגם קורס נהיגת ג'יפים.

פורסם

הרבה מורי נהיגה סוטים באשדוד, תיזהר חחח. אני הייתי ממליץ לך על בני רז, אני לא למדתי אצלו אבל בת זוגתי כן, ועברה טסט ראשון תוך חודש וחצי . הייתי במספר מהשיעורים שלה מאחורה ועושה רושם שהוא אדם מאוד נחמד, מלמד לעומק ולא מזלזל.

הוא גם מלמד על סקוטה יטי ולפי החתימה שלך - אולי היא תרגיש בבית. :)

בהצלחה!

פורסם

מורה עם כל הסבלנות שבעולם! מורה פשוט תותח.

שמעון פילצר, באשדוד כמובן :)

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

• תוכן חדש...