Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עושים?

במכון שטיפה (בני ברק, ליד ACE והתחנת דלק) רוצים 100 שקל, אבל יש לי הרגשה שזאת לא הפעם הראשונה שהרכב יישרט שריטות קלות (בקושי מרגישים אותן עם האצבע), אז אני חושב שעדיף שלפחות בשריטות כאלו אדע לטפל לבד.

הונדה סיויק שחור מטאלי

תודה!

פורסם

יש לי את החומר הנ"ל, הוא לרוב כמו כוסות רוח למת. עדיף כבר חומרים אחרים (לא מכיר כל כך, אבל הבנתי שה ULTIMATE COMPOUND יותר טוב)

Opel Adam S 2017

פורסם

הקומפאונד יעשה את העבודה.

אני בגלל החיות המיותרות האלה עושה ציפוי קשיח (אופטי-קוט)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

^^

תוכל לפרט על הציפוי הקשיח? אין שום שריטה אחרי הציפוי? לכמה זמן הוא עמיד?

לי גם היו שריטות מחתולים על מכסה המנוע [מה לעשות, קר בחורף וכשחוזרים מנסיעה מכסה המנוע מחמם אותם] ומה שלי עזר זה פוליש עם פד "פרווה" ו-FG400 של מנזרנה.

פורסם
הקומפאונד יעשה את העבודה.

אני בגלל החיות המיותרות האלה עושה ציפוי קשיח (אופטי-קוט)

כאחד שכל יום כמעט מקבל איזה מתנה מחתול כזה או אחר לא השתכנעתי שציפוי אופטי קואט באמת ימנע שריטות כאלה, הן לרוב פשוט עמוקות מדיי.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

פטישברזל- עעדןלא שמתי את הציפוי, אב יש מלא מידע על האופטי-קוט ברשת. אמור להיות עמיד ל3-4 שנים ועמיד בשריטות עדינות.

קום- שב. רוב השריטות שיש אצלי מחתולים זה יותר סווירלים ולא באמת שריטות. אני מקווה שאם לא ימנע לחלוטין אז לפחות פחית באופן משמעותי. ואני כנראה אשאיר אצלי את החומר שישאר אחרי היישוםלתיקונים מקומיים של מפגעי שכאלה (סיכוי טוב שזה יתייבש לי במזרק לפני שאני אספיק להשמתש בו אבל אני מקווה שלא)

פורסם

אני אעדכן אבל יקח זמן. עוד חודש אולי רק אני אסיים עם הציפוי, ואז לחכות קצת לחתולים

• תוכן חדש...