Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הקטע של משאית- אוטובוס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

מדי פעם אני עדיין רואה את המשאיות האלה שהארגז שלהם הוא בעצם אוטובוס.

פעם זה היה יותר פופלארי, היום פחות.

למה עושים את זה?

אם לבן אדם יש רישיון לאוטובוס, הוא יכול לנהוג על משאית- אוטובוס?

ולהפך, אם יש לבן אדם רישיון על משאית, הוא יכול לנהוג על משאית- אוטובוס?

האם מבחינת עלויות רכישה הוא זול יותר מאוטובוס רגיל?

תודה מראש לעונים על השאלה ההזויה.

דוגמא למשאית- אוטובוס.

שלומי.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כניראה הרבה יותר זול מאוטובוס אמיתי. השתמשו בכאלה להובלת עצירים, אין בדרך כלל מזגן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

משמש לרוב לצורכי הצבא, מכונה טיולית, אך השיבוש טילטולית בהחלט יותר מתאים

היתרון העיקרי על פני אוטובוס שהוא יותר עביר בתנאי שטח ופחות עדין, וככל הנראה יותר זול.. הארגז פשוט ואין חשש מכל הבלאי מפני הציוד והג'יפה של החיילים

פורסם

כמו שנאמר בעיקר הצבא משתמש בזה, יצא לי לנסוע בזה פעם אחת, נוחות נסיעה גרועה, אין מזגן, ללוחמים יוצא לחוות את זה יותר.

זה כמו שבארץ לוקחים רכבי עבודה כמו טרנספורטר או טרנזיט, מרכיבים בהן מושבים וחלונות והופכים אותם לרכבי הסעות, זה הרבה פחות מוצלח מרכב הסעות ייעודי כמו קראוול למשל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מה הקטע

מה הקטע של הכותרת? חשבת שהמשאיות האלו זה קטע מסטנדאפ? יציאה פרטית של מישהו? למה חשבת שזה ״קטע״?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

טיולית

אחלה של דבר כשאתה טירון, בעלת יכולת שטח שאוטובוסים רק חולמים עליה (מה שמאד רלוונטי כשנכנסים לשטחי אש במדבר), יש מזגן, בחלקן אפילו חלונות זכוכית(!)

עוד יתרון, הנהג לא צריך לשמוע את הזיוני מוח של החיילים כי הוא בקבינה עם הקצין :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

ה"מושבים" הכי לא נוחים בעליל. בסיבובים אתה פשוט מחליק מצד לצד (אין חגורת בטיחות) :lol:

369.jpg

מדובר על זה של המשטרה הצבאית.

עריכה אחרונה על ידי djyakini

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
מה הקטע של הכותרת? חשבת שהמשאיות האלו זה קטע מסטנדאפ? יציאה פרטית של מישהו? למה חשבת שזה ״קטע״?

למען האמת, בפעם הראשונה שראיתי טיולית הייתי בטוח שזה קטע מסטנדאפ...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הטיולית היא רכב ותיק מאד בארץ - אני הכרתי אותה במסגרת טיולים של בית הספר והצופים. כיום משמשת בעקר את צה"ל.

כמובן שבימי קדם לא היה מזגן למעשה המרכב היה דומה לאוטובוס עירוני של אגד (מיימי הליילנד רויאל טייגר) - אותם מושבים זוגיים נוקשים, אותם חלונות שבקושי ניתן לפתוח, אותם סורגים. בהשואה לאוטובוס הרכב הרבה יותר גבוה - ולפיכך עביר - וכמובן שהנהג יושב בתא נפרד מהנוסעים. וכמובן שעל הגג היה משטח שעליו קשרו את הקיטבגים והתרמילים, כאשר הגישה היתה בסולם באחורי הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה קטע. קטע מצחיק אפילו למען האמת.

השאלה פה היא אחרת, למה להתחכם?

שלומי.

פורסם

עד לפני כ 15-20 שנה בצה"ל השתמשו בפתרון עוד יותר זול - פשוט משאית רגילה עם ספסלים בארגז.

אני זוכר שעד איזור שנת 1998-9 היו משאיות "דנה" עם דיגום כזה, היה מקום לכ 30 חיילים.

פורסם

הדנות עם הספסלים מאחורה היו בשימוש עד לכניסת האוטובוסים הלבנים, לזכרוני באיזור שנת 2003.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...