Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה השרשור שהמתנתי לו!

מגיע לך מזל טוב על הרכישה החדשה, מקווה שבטיול הקרוב תוציא איתה הרבה חיוכים ותייצר הרבה אדרנלין!

אם אהבת את האיוו הקודמת שלך והתלונה היחידה שלך הייתה המחסור בכוח אז הבראבו מתאימה לך כמו כפפה ליד.

גדוש בדרכים טובות ומוקדמות בשבת בבוקר ;)

התלונה השנייה שלו זה הגה מת בפונטו. לא גוסס, מת. לפי מה שקראתי המצב בבראבו עדיף גם בהיבט הזה!

וכמו שאמרתי כבר לך וללנה, תחדשו, תהנו, תמשיכו לגדוש בנדיבות ויאללה טיול! מתי?

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדשו ותהנו, היא הרבה יותר יפה במציאות מאשר בתמונות.

עכשיו אנחנו חייבים לארגן עוד טיול לכבישי הצפון.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

שחר, תודה!

אורבלילי, אתה מוזמן להציע שמות. נראה אותך חושב על משהו מגניב.

ZX, לפונטו היה חסר כוח, הילוך שישי, ותקשורת מההגה. כוח והילוך שישי נפתר ב100 אחוז, תקשורת מההגה עדיין דרושה בדיקה, אבל מקצת התגרזנות קלילה בדרך הבייתה אתמול, ההגה אכן מדבר. לא יודע עד כמה כי אני עדיין לא לקחתי את הרכב למקומות מעניינים, אבל בהחלט יותר טוב מהפונטו.

כל לחיצה על הגז גורמת לי לגחך כמו ילד בן 11 שראה צ*צ*ם בטעות בים. בקיצור, רופני.

שומי, בטח שאני אתפוס תחת, של הוולוסטר. אני אשב עליך בטיול הבא עד שתצטרך לרדת לשוליים כדי להפסיק לעכב אותי :lol:

נקמיצ'י, התפלאתי שחיכית עד עכשיו כדי להגיב משהו בהקשר של הדשבורד. יפה מאוד, סחתיין על האיפוק, אני מעריך את זה. אל דאגה, הדשבורד שם שלם, וגם כרית האוויר של הנהג, שבבראבו מסתבר נוטה להתנפח כמו הדשבורד בפונטו וב500, הוחלפה כבר לחלק המשופר לפי היסטוריית הטיפולים של הרכב.

שוב תודה לכולם!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
וואו! כל זה מבראבו?!?! תאר לך היית נוהג ברכב עם מנוע חזק..

או רחמנא לצילן בבראבו ידנית מהגרסה המפוארת!!

טוב, אני לא יודע מה יש לך נגדי, אבל אני חושב שאני יכול להניח בצורה די מבוססת שזה קשור איכשהו לעובדה שהחלפתי דשבורד בפונטו ושבסופו של דבר לא שילמתי על זה.

בסך הכל אני אוהב את הרכב החדש שקניתי שהוא שדרוג משמעותי בכל היבט אפשרי למול הרכב שהיה לי עד עכשיו. במקום לפרגן כמו שאר חברי הפורום, אלה שמכירים אותי באופן אישי ואלה שמכירים אותי רק על דפי הפורום, אתה מחליט לזלזל בי וברכב ולזרוק הערות עוקצניות.

לא יודע למה אתה מבטל את זה בכזאת קלות וככה מזלזל ברכב ובי.

לא יודע מה גרם לך לאנטי הזה נגדי, אבל מכאן ואילך אני אפסיק להגיב לתגובות שלך, כל עוד הם כאלה ילדותיות וחסרות בגרות מינימאלית.

אני בהחלט פתוח לביקורת, חיובית ושלילית כאחד, אבל לפחות שתהיה בוגרת ובונה.

אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי אם יש לך איזה נושא שהיית רוצה ללבן מולי, אבל עד שתעשה את זה, אני מבקש שפשוט תפסיק להגיב בצורה כזאת. או שלא תגיב בכלל, או שתגיב כמו בן אדם. כל דבר אחר יהיה פשוט מיותר.

Always go sideways

פורסם

אין לי שום דבר נגדך. בחיי. לא מכיר אותך. אני מניח שאתה אחלה בחור.

הבעיה שלי היא בשרשור אוננות הזה לבראבו.

תתחדש. תהנה. רכב נחמד. סע בדרכים טובות ותפיק ממנו את המירב.

אבל בואו נשמור על פרופורציות, לא להפוך את הרכב הזה לפאביה הבאה

פורסם

מצטער, לא רואה שרשור אוננות פה (ואני לא כותב את זה כי יצא לי להכיר את משה). סך הכל הבחור מתלהב מרכב חדש (שהוא שדרוג משמעותי). כמו כולנו בעצם, לא?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא הבנתי איפה איבדתי פרופורציה. ההיפך הוא הנכון. כתבתי מההתחלה שהכל בהשוואה לפונטו, ובהשוואה לפונטו הרכב הזה הוא חתיכת שדרוג ועלייה בכמה וכמה רמות. זה נקרא פרופורציה.

כנראה שמי שנוהג ביום יום על איזה לאון 1400 טורבו, ויקנה בראבו, לא יתרגש מזה יותר מידי. ההבדלים לא כאלה גדולים. אבל בשבילי זהו שדרוג ואחד משמעותי מאוד. ההתרגשות מכל לחיצה על הגז היא טבעית. כנראה שעם הזמן גם אני אתרגל לכוח הזה וארצה לשפר אותה או להחליף לרכב חזק יותר. זה טבעי ותקין לדעתי.

מילא הייתי עף על עצמי שקניתי איזה חיית מסלול, או לחילופין שהייתי מדבר על איזה סוזוקי אלטו יוצאת ליסינג, אבל בכל זאת מדובר פה ברכב חזק, מאובזר, ושיודע להתנהג. זאת לא רק דעתי אלא לדעת המון אנשים אחרים מביני עניין ומנוסים יותר ממני.

ההתמרמרות שלך לא מובנת לי בכלל. גם אם הבראבו תהפוך לאיזה בדייה בסגנון הפאביה, מה איכפת לך? איך זה פוגע בך בדיוק? למה זה כל כך מפריע לך? אני פשוט לא מבין אותך.

אני אשמח לדעת את הסיבות לזה.

אגב, במה אתה מתנייד ביום יום?

Always go sideways

פורסם

אבל בואו נשמור על פרופורציות, לא להפוך את הרכב הזה לפאביה הבאה

אמרת פרופורציות, המילה הזאת תפסה את תשומת ליבי.

עכשיו עזוב רגע את הקשר האישי שלי לפות"ש ולרכב שנדון בשרשור, בוא נמקד בעובדות יבשות בלבד.

כידוע, פות"ש עובד כסוכן מכירות של BMW. חלק מהעבודה שלו כולל נסיעות על רכבים הרבה יותר חזקים, הרבה יותר מהנים לנהיגה ופשוט "הרבה יותר" בהמון מובנים. בסופו של יום אותו הבן אדם יודע להכנס לפיאט שלו שהרבה יותר חלשה, פשוטה, הנעה קידמית ולא אחורית והרבה יותר זולה גם כן ועדיין לחייך ולהנות ממה שיש בחלקו במקום להתמרמר על זה שלא יכול להרשות לעצמו 235 חדשה. לזה, אני אישית, קוראת פרופורציה (לשפוט כל רכב בהתאם למקום שלו).

מהזלזול שלך בחלק מבעלי הרכב המדובר (מאז 2011 נפתחו בפורום לא מעט שרשורים של בעלי פיאט בראבו מרוצים) משתמע שאם אין לך מינימום GTR אסור לך להיות מרוצה מהאוטו שלך. גישה כזאת קצת מבטלת את רוב הפורום הזה ומשאירה לגיטימציה קיומית רק לטורבו מגזין של אילן פייביש.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...