Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש! אין כמו ההתרגשות של רכישת רכב חדש שציפית לו.

למעשה, השרשור הזה גרם לי ללכת ולהתנסות בחווית בראבו בעצמי.

לבת דודתי יש פונטו אבו ידנית ויש לי לא מעט נסיון נהיגה עליה, כך שאני פחות או יותר מבין מאיפה באת - ולקחתי אותה כהשוואה לנקודת המוצא שלך.

אולי כי בזמנו ירדתי מקליאו שבורט והיא היחידה למעשה שמשמשת לי כבנץ' מארק לרכב ספורטיבי פרופר, קצת קשה לי להבין על מה כל הבאז שיצרתם כאן.

נסעתי, היה בסדר - רכב משפחתי סטנדרטי לחלוטין - אבדתי לחלוטין קשר בין האטרף שרץ כאן בשרשור לבין הרכב בפועל.

מודה ומתוודה שאין לי זיקה למותג, אך באתי "לנסיעת המבחן" הביתית שלי עם רף ציפיות גבוהה משמעותית מזה שיצאתי ממנו.

חזרתי למזדה2 ליסינג שלי בלי יותר מדי רגשי נחיתות.

כולי תקווה שתדע רק אושר מהרכב.

אלי.

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

נכון, זה לא פורום פרטי שלי, אבל לבקש שאם בן אדם מגיב, אז יגיב בצורה מועילה, זה מקובל בהחלט. אגב, התגובות שלך גם עוברות על חוקי הפורום.

סעיף 5.1. מציין:

כבדו את חברי הפורום האחרים. כתבו לגופו של עניין ועל הדברים בדיון, לא לגופו של כותב.

כל התגובות שלך עד עכשיו היו או לא לעניין (התייחסות לדשבורד שאינו רלוונטי לשרשור הזה) או מוכוונות כלפיי, להלן "הכותב". בפעמים הבודדות שהתייחסת לרכב, זה היה בציניות ובזלזול. גם כשכביכול "פרגנת" לרכב, זה היה מלווה בעוקצנות.

אין לי בעיה אם אתה לא אוהב את הרכב, למרות שאמרת שהוא בסדר, אבל תכתוב על הרכב, ולא על הדשבורד של רכב אחר, או עליי.

אמרתי כבר אלף פעם ואומר זאת שוב, אין לי בעיה עם ביקורת, אבל שתהיה בונה! דנידין זרק דברים באוויר בלי לספק הוכחות. דנידין חשב כנראה שהוא נביא. החליט דברים על סמך ניסיון עבר, שעם כל הכבוד, ויש כבוד, עדיין אינם יכולים לנבא תוצאות.

אבל רגע, מה בכלל הוא קשור לפה? בגלל שיצאתי נגדו? ברור שאני אצא נגד בן אדם שלא מנהל דיון מסודר אלא זורק דברים באוויר ועוקץ בדיוק כמוך.

אתה מנהל דיון כמו ילד קטן, ודווקא *אתה* הוא זה שיוצא על בן אדם, במקרה הזה אני, שקם נגדך על תגובות מיותרות שלך. אז כנראה ש*אתה* לא יודע לקבל ביקורת, והייתי ממליץ לך לבדוק את עצמך לפני שאתה מעיר לאחרים.

עריכה:

Aino, אולי באמת הבנצ'מרק שלך, הקליאו ספורט, שהוא רכב ספורטיבי הרבה יותר מהבראבו המשפחתית, הוא שגרם לך לקבל תחושה שונה משלי. הבראבו היא בסך הכל רכב משפחתי, בסופו של דבר. אפשר להוציא ממנה דברים יפים, אבל כנראה שלא יפים כמו הדברים שאפשר להוציא מקליאו ספורט.

תחשוב על אדם שמתנייד ביום-יום בפונטו, ואז עובר לבראבו.

אגב, התגובה שלך מוכיחה בצורה נפלאה שגם אדם שלא "מתלהב" מהרכב כמוני, וכותב זאת, לא מקבל ממני "קיתונות של ביקורת וזעם".

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הבהרה קטנה -

לא התכוונתי לפגוע בך או באף אחד.

אם מישהו נפגע באופן אישי - אני מתנצל.

יפה שאתה משמיץ אותי וטוען שאני משמיץ אותך.

לדעתי אין שום טעם בהמשך הדיון הזה. מהצד שלי סיימתי לבינתיים, הולך לעולם האמיתי, שמה יש בעיות יותר גדולות מהבראבו שלך

פורסם

חלילה לא נפגעתי, פשוט לא הבנתי מאיפה העוקצנות, שלפי התחושות שלי, מכוונת ישירות כלפיי. אני כמובן מדבר על ההתייחסות שלך לדשבורד של הפונטו בכל שרשור שני שאני מגיב בו. השרשור הזה אינו הפעם הראשונה שאתה עושה זאת.

לא משמיץ, מציין עובדות. הכל מגובה במידע מתגובותיך בשרשור.

אשמח אם תראה לי איפה השמצתי אותך. מבטיח להתנצל אם באמת עשיתי זאת.

שמח שסיימת.

עריכה:

למי ששאל, הבראבו גודשת 0.7 באר.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

תתחדש הרכב באמת נראה מדהים.

תודה!

נאמר פה משהו מעניין. *התפשרת* על הלאון?

מה מבחינתך היה יותר טוב בבראבו שהעדפת אותה על הלאון, ולמה בסוף בכל זאת קנית את הלאון ולא את הבראבו?

אני שואל בכנות ובשיא הרצינות. חס וחלילה לא בשביל לעקוץ. אמיתי לחלוטין.

אשמח לתשובה מפורטת.

האמת גם לי מעניין לשמוע כי אני עד לפני כשלושה שבועות הייתי נעול על שתי דגמים, אחד זה בראבו והשני זה לאון (עם יתרון לבראבו של כ 70%).

הבראבו היה סוג של חלום מיום שהגיע לארץ אבל קצת חששתי לקנות אותה ביגלל הגיר הרובוטי למרות שקראתי פה

מלא תגובות על כך שהוא דיי אמין. בסוף נקנתה לאון 1.4 ידנית וגם זה ביכלל לא היה בתיכנון (בידיוק מתחיל ללמוד) פשוט ראיתי מודעה עם נתונים

מצויינים במחיר סביר והחלטתי שצריך גם להיתפנק לפעמים, והאמת לא מתחרט (אפילו די שמח) שבחרתי בלאון, אולי זה היה ההיפך

אם הייתי קונה את הבראבו :? לדעתי רק החיוך של בוקר כשה אתה רואה את הרכב שווה כל שקל לפני שאתה עוד הנעתה :lol:

אז מאוד מעניין לשמוע מה בידיוק ההתפשרות פה?

עריכה אחרונה על ידי vitek15
פורסם

חזרתי למזדה2 ליסינג שלי בלי יותר מדי רגשי נחיתות.

אלי.

אל תשכח שאתה עדיין נוהג על רכב דיי מהנה לנהיגה (אפילו שחסר לה כוח אין ספק).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...