Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש, רכב פשוט יפייפה!

נראה מעולה בלבן ובכלל, הרכב הזה לכשעצמו נראה פשוט מעולה,

יש לי חיבה גדולה מאוד לבראבו, אבל כמובן שידנית.

תהנה מהרכב וסע בזהירות ובדרכים טובות.

נ.ב האם יש את הבראבו בגירסה הבכירה עם גיר ידני?

שלומי.

פורסם

כן יש כאלו גם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתחדשו חבר'ה!

בתור אחד שמתחיל בחיפושים אחר הרכב הראשון, כל שרשור כזה שולח אותי לגוגל לחפש כתבות, ביקורות, מחירונים וכו'.

אז תרגיש חופשי לחפור בשרשור הזה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

מברוק! תתחדש!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

250 כס על הבראבו זה נחמד בקו ישר... ללא שדרוג מאסיבי למערכת הבלימה זה יהיה לא ריאלי ולא ישים בכבישים טכניים

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

תודה רבה לכל מי זכר ובירך גם אותי [emoji5].

ללא ספק הפרידה מהפונטו קשה, אבל כל לחיצה על הגז של הבראבו מצליחה לאחות את הפצעים.

איך המצב הפנימי מבחינת ניקיון?

האמת שהמצב הפנימי היה ברמה די גבוהה, אחרי שהשקעתי היום בניקיון פנימי בסיסי הוא נראה ממש חדש.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

יושבים בשישי בערב עם חברים, מספרים להם את כל הסיפור הזה, וחבר אחר מחליט לבצע חיפוש ביד2 על בראבו. הוא מוצא בראבו, לבנה, יד ראשונה פרטית, 56 אלף ק"מ, רמת גימור סנסיישן ובמחיר הגיוני.

באותו רגע בעל הרכב קיבל טלפון וקבענו להיפגש למחרת

התקשרת לבן אדם ביום שישי בלילה ???

פורסם

יום שישי בשעה 5 בערב בערך, למספר של יד2 שהמפרסם יכול לבחור לסנן שיחות בשבת.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אם כבר מדברים על ברקסים לבראבו. זה מה שיושב אצלי בבראבו.

תתחדש משה. הצבע הכי יפה שיש לאוטו הזה.

IMG_85225194933416.jpeg

IMG_85213414367248.jpeg

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

• תוכן חדש...