Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תודה לכולם! פשוט כיף לראות את הפירגון של הקהילה פה.

מדקבת פורום תגיע, בקרוב. בהיעדר מדבקה חיצונית (אשמח לקבל אחת, זה אפשרי בכלל?), אני אשים את הפנימית, וכמובן שיראו אותה קצת פחות בגלל השמשה האחורית המושחרת.

כמו שסטיו אמר, הפונטו מוצעת כרגע למכירה ביד2, נחזיק אצבעות שהיא תלך במחיר טוב. הרכב במצב מעולה ועל כן אני מקווה שבאמת כך יהיה.

כמו שאמרו פה (תודה שומי), המנוע זה 1400 טורבו, עם 120 סוסים ו21 קג"מ.

יואב, אתה כל הזמן רואה את הרכב שלי, אתה עוקב אחרי? :-o

הרכב באמת במצב מעולה, שמור מאוד, הכל במקום, אני פשוט בשמיים.

בינתיים אני יכול לסכם שהמנוע עובד נפלא. מושך מצוין, בועט אותך קדימה, ואפילו שומעים קצת יניקה ופריקה. פשוט תענוג.

הגיר אמנם גם רובוטי חד מצמד כמו בפונטו, אבל כאן הוא עם שישה הילוכים, וכנראה שהוא קצת שונה כי הוא עובד הרבה יותר מהר. הגיר הזה לא מהסס להוריד גם 2 הילוכים אם לחצתי על דוושת הגז מספיק חזק. לא רק שהוא מוריד 2 הילוכים, הוא גם עושה את זה ממש מהר וללא דרמות. פשוט כיפי. אני לא יודע מה ההבדל בין הגיר הזה לגיר שבפונטו, מלבד ההילוך הנוסף כמובן, אבל משהו בגיר הזה פשוט עובד טוב יותר.

שומעים את המנוע בנסיעה ואני פשוט מת על זה. יש לו סאונד מעולה (כמובן בהשוואה לפונטו, ולא בהשוואה לשלבי GT500) ואני נהנה כל פעם מחדש כשאני מחליט לתת לסל"ד לעלות קצת.

מבחינת התנהגות, עדיין לא הייתי עם הרכב באיזה כביש מעניין, אבל ההגה מרגיש קצת יותר טוב מהפונטו. אוכל לבחון את זה יותר לעומק רק כשאעלה על איזה כביש מעניין (מה אמרו פה לגבי טיול נהיגה בצפון?)

כן חסרים לי פה כמה דברים, שאולי נטפל בהם בהמשך.

1. אין שקע AUX, ומערכת הבלוטות' של פיאט (BLUE&ME) לא מזרימה מוזיקה אלא רק שיחות טלפון. כרגע לא מצאתי עדכון תוכנה שמסדר את זה, אז אצטרך לחפור באינטרנט ולמצוא פיתרון. יש שקע USB, כך שזה חצי נחמה.

2. אין פדלים להעברת הילוכים מאחורי ההגה. בבראבו של שנת 2009 היה הגה עם פדלים, אבל ב2011 לא. חשבתי שזה לא נורא, אבל אחרי נהיגה טיפה נמרצת ברכב הזה, מבינים למה זה חשוב. יש אופציה להחליף הגה לאחד כזה עם פדלים, צריך רק למצוא אחד וכמובן לשלם עליו לא קצת.

3. למושבים אין תמיכה צידית, והמסעד (איפה שהתחת ממוקם) קצת קצר. לא משהו שמפריע יותר מידי, אבל הייתי שמח למושב יותר תומך.

זהו לבינתיים. שוב תודה לכולם.

טיפול דיטיילינג מקיף ומהשורש גם בקרוב.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה רכב מדהים, תהנה ממנו! :-D

מעניין מדוע לא קיימת עוד האפשרות להעביר את ההילוכים מההגה :?, זה אחד הדברים שבהחלט אהבתי בבארבו הזו.

--

^

אלעד, nice one 8)

פורסם

הרכב נראה שמור , תתחדש.

לא חובב גדול של היצרן אבל אני מאמין שזה בגלל הבדלי ציפיות ושימוש.

Mercedes Benz Vito V6T 3.2 2015

Chevrolet Silverado 2500HD 2014

פורסם

Ghostbuster,

שמח לשמוע שאתה מרוצה מהרכב. נראה שעשית אחלה עסקה והעובדה שמרגע שמצאת את הכלה המיועדת הכל זז מהר רק תורמת לחוויה.

תתחדש ותהנה וסע בדרכים מפותלות מידי פעם :wink:

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

תתחדש וסעו בדרכים טובות. אם אתה מחפש כבישים מעניינים יש קבוצה של בראבויים שיוצאת לטיולים יחד...צור קשר עם יריב שיכניס אותך לעניינים

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

תתחדשו ותנצלו ממנה את המירב. מלבד מוטציות של ה 500 בכל מיני גדלים וצורות, לא נראה שתהיה עוד פיאט נהדרת שכזו בעתיד הנראה לעין (ויתכן שאף בכלל).

פורסם

מוכר? :lol:

סתם, תהנה מהרכב נראה שמור מאוד.

יצא לי לנהוג על מעט רכבי פיאט עם גיר רובוטי, זה לא מסרס את המנוע לעיתים אל מול גיר אוטומוטי רגיל?

פורסם

להיפך, גיר אוטומטי פלנטרי מסרס יותר את המנוע. הגיר הרובוטי בפיאט זה למעשה גיר ידני רגיל, שפשוט הוסיפו לו רובוט והוא עושה את עבודת החלפת ההילוכים בשבילך - הוא לוחץ על הקלאץ', מוציא את ההילוך הקיים, מכניס את ההילוך הבא, ומשחרר את הקלאץ', ממש כמו בגיר ידני. פשוט שבמקרה הזה הכל מבוקר ונשלט מחשב. כמובן שזה קצת יותר מסובך מזה אבל זה בגדול הצורה שבה הגיר הזה עובד.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...