Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נקאמיצ'י, האין כל פורום של חובבי רכב באשר הוא מיועד בכל מעודו לאוננות מוטורית גרידא? האיש מתלהב (ובצדק) ממכונית שקנה, שנותנת יחס מעולה למחיר, על אחת כמה וכמה כשבודקים את המתחרות הישירות שלה ועדיין מסתייג ומציין שכל מה שנאמר הוא בהקשר לפונטו. לא רואה צורך לרדת לחייו.

לזוג המאושר (לפחות לחצי ממנו) מסרתי את ברכתי בה"פ, ככה שאין יותר מדי מה להרחיב. רק שתשמרו עליה לפחות כמו על ששמרתם על הפונטו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מבין את ההתלהבות מהאוטו.

כולה רכב משפחתי שנראה מעולה, נוסע בהתאם, גודש בהצלחה, ומספק לבעליו רגעי אוננות מהנים.

מושו, כמו שכבר אמרתי לך, מגיעה לכם ברכה חדשה- (על משקל תרבחו ותסעדו):

תגדשו ותהנו ;)

פורסם

תתחדש! הרכב נראה במצב מעולה.

תענוג של רכב. נהגתי עליו (ידני) לפני כשנתיים בצפון איטליה במשך שבוע ופשוט נהניתי מכל רגע.

חשבתי לקנות לי רכב כזה, אבל בסוף התפשרתי על הלאון:-)

פורסם

תודה!

נאמר פה משהו מעניין. *התפשרת* על הלאון?

מה מבחינתך היה יותר טוב בבראבו שהעדפת אותה על הלאון, ולמה בסוף בכל זאת קנית את הלאון ולא את הבראבו?

אני שואל בכנות ובשיא הרצינות. חס וחלילה לא בשביל לעקוץ. אמיתי לחלוטין.

אשמח לתשובה מפורטת.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מה זה משנה? העיקר שיש רעשי פריקה ויניקה והמנוע בועט אותך קדימה...

גוסטבאסטר -

אמרתי לך כבר 15 פעם תתחדש. רכב סבבה למחיר. לא מבין למה החלטת שאני תוקף אותך או ממורמר. מבסוט? תהנה.

SPIRE ו-90% משאר המגיבים - היה לי נוח יותר אם אתם לא הייתם הממליצים על הרכב הזה. אתה יודע בדיוק כמוני מה הבראבו שווה.

MURZELIKA - מה?! בחיי שאני לא פעם מתאמץ להבין את הקשר בין התגובות שלך לשאר השרשור. לא ברור מה ניסית להגיד שם. אבל בגדול - למדית שעם נשים יש תגובה אחת - את צודקת.

SC - את צודקת :twisted:

פורסם (נערך)

נקמיצ'י, האם אתה מודע לכך שזה שרשור "התחדשתי"?

לא ברור מה גורם להמלצות של SPIRE ו-90% משאר המגיבים להיות לא טובות וגם לא ברור מהן טענותייך נגד הבראבו (למעט העובדה שאין לה בשמה המלא את המילה "שקודה").

שמישהו יחזיר לינטה את הסוכריה שלה, היא לא מפסיקה לבכות.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני אומר שזה הכל בגלל שהוא פוחד שזה יפגע בשוק של השקודה...

תתחדש משה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חיכיתי שתצא מהארון...

כמו שכבר אמרתי ההמלצות לגיטימיות.

אבל כל מי שמגיב כאן - אלו אותם האנשים שכם המליצו על הרכב, אז אתה בטח מבין את הבעייתיות?

וכמו שכבר אמרתי כאן כמה וכמה פעמים, אין לי כלום נגד הבראבו, מכונית סטנדרטית לחלוטין שעקב שחיקת מחירון נהייתה כדאית לרכישה.

בקשר ל״שקודה״ חבל שאתה מנסה ללכת לכיוון ההוא. נכון יש לי אחת, אבל מעולם לא ראית או שמעת אותי פותח שרשור הלל לשקודה נכון? אז לפעמים אם אין מה לומר אז עדיף פשוט לא לוחר (או לכתוב)

פורסם

בנאדם, שחרר. אמרתי לך כבר שאני לא מעוניין.

אם ההמלצות לגיטימיות, איזו בעייתיות יש כאן?

אם אין לך כלום נגד הבראבו, אז מה המסר שאתה מנסה להעביר כאן?

אתה לא אומר דבר כבר שרשור שלם אבל עדיין מגיב בעקביות, אז?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

תשמע, כל מה שאמרתי בסך הכל שקצת ניפחו את הבראבו בשרשור מעבר למה שהיא במציאות.

מפה זה התנפח לכאילו אני מנהל מסע צלב נגד הרכב האיזוטרי הזה שמעניין לי את התחת.

נראה לי שלא אני זה שבוכה שלקחו לו את הסוכרייה

פורסם

נקמיצ'י, למה החלטתי שאתה נגדי? כי כל תגובה שלך צינית ועוקצנית ואפילו התגובה הראשונה שלך בשרשור הזה התייחסה לנושא הדשבורד שכבר נטחן עד דק בשרשור המקורי שלו וכבר נמאס לי שאתה מזכיר את זה. בכל מקום אתה דוחף את זה, גם אם זה לא קשור בעליל. אני עוד מנסה לענות לך לפעמים בצחוק ולפעמים ברצינות אבל אתה פשוט לא עוזב את זה. חלאס. חפרת. נמאס כבר.

אמרת תתחדש פעת אחת בדיוק. בדקתי. לא שזה משנה, אבל בוא נדייק בעובדות.

התגובה של מורזילקה באה כתגובה לזה:

וואו! כל זה מבראבו?!?! תאר לך היית נוהג ברכב עם מנוע חזק..

או רחמנא לצילן בבראבו ידנית מהגרסה המפוארת!!

זה בעצם בא להסביר לך שביום-יום שלי אני נוהג על רכבים הרבה, הרבה, הרבה יותר חזקים. למשל היום יצאתי לסיבוב קצר על 640 גראן קופה. כדי לסבר לך את האוזן, 320 סוסים וכ-45 קג"מ, לגלגלים האחוריים להזכירך. יצא לי לנהוג גם על 235, 135, 750, X5 M50d ועוד ועוד. סוסים ומומנט לא זרים לי.

רכבים חזקים לא זרים לי. לכל אחד מהרכבים האלה מספיק מומנט כדי להזיז את הבית שלך מהמקום.

ועדיין.

הבראבו בשבילי פשוט מדהימה. למה? ככה. כי זה שלי. ואם רעשי פריקה ויניקה (למרות שבקושי שומעים את זה) באמת עושים לי את זה? מה רע בזה? מה זה משנה לך?

אני לא צריך את ה"תתחדש" שלך. לא קניתי את הרכב כדי להרשים מישהו, בטח שלא אותך. כמו ש-Sportivo כתב, זה שרשור התחדשתי. אם יש לך תגובה מועילה, בבקשה. היא לא חייבת להיות חיובית, אבל היא חייבת להיות מועילה. עד עכשיו לא הועלת בכלום. אז חלאס כבר. בחייאת אבוק, חלאס!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

גוסטבאסטר - זה לא פורום פרטי שלך ולא שואל אותך מתי ואיפה להגיב, בחייאת-אבוק.

ובטח ובטח שלא אתה תחליט איזו תגובה מועילה או לא.

כל מי שאומר משהו שלא מתאים לך (כמו דני-דין בשרשור ההוא) זוכה לקיטונות של ביקורת וזעם כאילו יש לו משהו אישי נגדך.

אז לא - אין לנו משהו אישי נגדך, קח דברים יותר בקלות.

אז חלאס! בחייאת אבוק

• תוכן חדש...