Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום 2014 של קונסיומר ריפורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קונסיומר ריפורטס (Consumer Reports) הוא אירגון אמריקאי ללא מטרות רווח אשר שם לעצמו למטרה להפוך את הצרכנים לנבונים יותר ואת השוק לצודק יותר לצרכנים. התוצאות של הדו"ח הנ"ל מתבססות של שיקלול של המון מידע, ממבחנים ישירים של הארגון ועד אגרגציה של דוחות חברות ביטוח, מוסכים וכד'.

הסיכום של הארגון לשנת 2014...

הרכבים הגרועים ביותר ב-2014

1. ג'יפ רנגלר אנלימיטד (20 נקודות)
  2. סמארט פור-טו (25 נקודות)
  3. מיצובישי מיראז (29 נקודות)
  4. מיצובישי אי-מיאב (25 נקודות)
  5. סייון אי-קיו (36 נקודות)
  6. שברולט ספארק (42 נקודות)
  7. סייון טי-סי (44 נקודות)

לכתבה המלאה

הרכבים עם התמורה הגבוהה ביותר לכסף ב-2014:

• קטגוריה כללית: טויוטה קאמרי
  • קטגוריית SUV קטנים: סובארו פורסטר 2.5 פרימיום
  • קטגוריית ספורט\קבריולט: מאזדה מיאטה (MX-5)

לכתבה המלאה

לצערי אלו הנתונים היחידים שהופיעו לפני שהייתי צריך לעשות מנוי לדוחות שלהם (7 דולר לחודש) מה שכמובן לא עשיתי.

אם למישהו יש גישה לדו"ח המלא אשמח אם יצרף לכאן את הלינק\מסמך.

עריכה אחרונה על ידי HyperViper

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

אמינת יפנית, True story.

אין שום צרפתיה ברשימה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש כל מיני איזכורים עקיפים ברשת לרשימה המלאה,

אבל תכל'ס אין בה הרבה חידושים משנה לשנה.

http://www.prnewswire.com/news-releases/consumer-reports-2014-annual-auto-reliability-survey-finds-infotainment-systems-are-a-growing-first-year-reliability-plague-145906293.html

2014 Mercedes-Benz CLA250 is among the least reliable cars in the latest Consumer Reports reliability survey.Says CR: "A raft of problems, including squeaks and rattles; engine issues, bad audio and electrical problems."

http://www.usatoday.com/picture-gallery/money/cars/2014/10/27/consumer-reports-names-worst-cars-for-reliability/18014581/

The first one to get angry loses

פורסם (נערך)

הם מחפשים מכנה משותף גדול ביותר לרכבים שהם בודקים ולכן יוצא שהרנגלר (וגם רכבים אחרים) מקבלים ציון נמוך יותר ממה שמגיע להם. הם משווים, לדוגמא, צריכת דלק של רנגלר מול רכבים אחרים, לאו דווקא מאותה קטגוריה - ברור שהוא יפסיד לטויוטה היברידית כלשהי. הקטגוריות בהן הוא מצטיין, אפעס, אפילו לא מופיעות שם.

צריך לקרוא כתבות כאלו (ורבות אחרות) מנקודת מבט של האדם עבורו הן נכתבו: במקרה הנ"ל, מדובר על average joe שמחפש את הרכב הבא שלו ומעוניין ברכב חסכוני/מהיר/יפה/מתנהג.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
כי זה ארגון אמריקאי. אין מכוניות צרפתיות באמריקה.. ובלי קשר, הסיקור לא מתייחס לאמינות כשלעצמה.

בזמנו היה ניסיון להכניס פיזו , סיטרואן ופיאט לארה"ב..

ראיתי במהלך שנות ה 80 הרבה צרפתיות ואיטלקיות זרוקות בחניונים כאבן שאין לה הופכין...

המכוניות האילו שבקו חיים מהר מאוד לאחר שנתקלו בתנאי החיים הקשים עם הנהג והתנועה האמריקנית.

לא מה שקרה למכוניות שהגיעו מהמזרח.

פורסם

אגב גיפ שברו שיא מכירות השנה....

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
ג'יפ רנגלר רכב גרוע? הצחקתם אותי, הייתם מתים לאחד כזה, אין לי מושג לפי מה ההשוואה שלהם

אין לבלבל בין עובדות (צריכת דלק גבוה, אמינות נמוכה, ירידת ערך תלולה, התנהגות כביש גרועה) לבין משהו אמוציונלי ("הייתם רוצים אותו").

זה שאנמשים רוצים אותו לא הופך אותו לרכב טוב בהכרח, הוא הופך לרוב את המעצב שלו ומנהל המותג למוצלחים בכל ששלמרות שמדובר ברכב בינוני ומטה (על הכביש, בשטח הציון שלו כנראה יעלה) הוא נמכר בכמויות בארה"ב.

פורסם
אחת היציאות הכי מטומטמות שיצא לי לקרוא בפורום.

אמנם לא אני כתבתי את זה, אבל עדיין מעניין אותי למה אתה אומר שזו יציאה מטומטמת.

הרי מסתבר שטויוטה קאמרי, מאזדה מיאטה וסובארו פורסטר, ששלושתן מכוניות טובות מאוד כשלעצמן, אינן עולות באיכותן על כמה מתחרות אירופיות/אמריקאיות. אלא מה? -- הן הרבה יותר אמינות ופשוטות במובן הטוב של המילה - פשוט עושות מה שצריך, בלי לוותר על נוחות, כוח או צריכת דלק.

פורסם
אין לבלבל בין עובדות (צריכת דלק גבוה, אמינות נמוכה, ירידת ערך תלולה, התנהגות כביש גרועה) לבין משהו אמוציונלי ("הייתם רוצים אותו").

זה שאנמשים רוצים אותו לא הופך אותו לרכב טוב בהכרח, הוא הופך לרוב את המעצב שלו ומנהל המותג למוצלחים בכל ששלמרות שמדובר ברכב בינוני ומטה (על הכביש, בשטח הציון שלו כנראה יעלה) הוא נמכר בכמויות בארה"ב.

למעט עניין צריכת הדלק הגבוה כמצופה, גיבבת כאן שטויות.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
למעט עניין צריכת הדלק הגבוה כמצופה, גיבבת כאן שטויות.

ספר לי עוד על האמינות המופתית, והתנהגות הכביש המדהימה שלו...

בכל מקרה, לאחי הייתה פעם מיאטה שהוא לא הפסיק לשבח בכל הזדמנות (מה שנתן לי השראה לשלי), היום הוא נוהג על הגרסה הבכירה והקצרה של הרנגלר וחוץ מעניין הפוזה שמאוד חשובה לו הוא טוען שהוא מאוכזב מהרכב לחלוטין בכמעט כל פרמטר אפשרי. כמוהו גם רוב הבעלים האחרים של הרכב לפי הסקר המקיף ביותר שיש לנו (קונסיומר ריפוטרס).

אם יש לך טיעוני נגד אתה מוזמן להציג אותם, לכתוב "כל מה שאמרת זה שטויות" כל אחד יכול, אבל חשוב לנמק כי אני באמת מעוניין לדעת למה זה שטויות שאוכל להחכים.

• תוכן חדש...