Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i30cw 2009-2010 בשוק המשומשות ? מחיר ?בטיחות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שתי שאלות ...

האם יש בקרת יציבות בשנים האלה ?

נניח מחירון יד 2 הוא 52 לשנת 2010 יד2 אחרי ליסינג עם 100 ק"מ. בכמה הוא נמכר בפועל ? (אם יש פה מוכרים או קונים מהזמן האחרון)

תודה

אמיר

פורסם

דבר ראשון - כן, יש ESP.

מחירון - תסתכל מה המחיר ביצחק לוי, זה המחיר שהוא אמור להמכר בפועל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מחירון - תסתכל מה המחיר ביצחק לוי, זה המחיר שהוא אמור להמכר בפועל.

8):roll::roll::roll:

מחירון לוי יצחק מנותק מהמציאות. מחירון יד 2 - קרוב למציאות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מחירון יצחק לוי הרבה פעמים יותר ריאלי מיד 2, לפי יד 2 מכונית כמו מיקרה ידנית בת שנתיים צריכה לעלות 57K. (כשחדשה עולה 60K), זה נשמע לך הגיוני?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

יש ESP ויש מנורה שלו שנדלקת לעיתים קרובות ומעצבנת מאוד ויש כל מיני תקלות הקשורות בה. כדאי טרם קניית רכב לוודא,שהמנורה לא דולקת.

לא להתפתות לקחת עם 140-170,000 ק"מ (גם לא יד ראשונה) ויש אקזמפלרים כאלו גם במחיר נמוך ב 10-12,000 ש"ח.

אם תרצה להחזיק ברכב לאורך תקופה ארוכה זה לא ישתלם.

לגבי מחיר שנתון 2009 מחירון בסביבות 53-55 ,2010 5-7K יותר.

אתה יכול לבדוק אצל אוטו סנטר/אלבר/אלדן אם יש כאלו אצלם למכירה -עדיף לקנות מהם ולא מכל הסוחרים (ויש גם הרבה כאלו מוסווים ביד 2).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קשה לי להאמין שבחברות ליסינג נשארה מכונית שמתקרבת לגיל 6 (למעט ליסינג של הצבא שיוצאות בגיל 6, אבל בצבא אין I30CW),

אם כבר לבדוק אז בכלמוביל טרייד אין. שם דווקא יהיה אפשר למצוא אחת פרטית במצב טוב.

פורסם

דור,יש להן כאלו יד שנייה,שהיו ליסינג ביד הראשונה. בהרץ היו לו מעט כאלו אמנם משנת 2011 אבל בסביבות התקציב של פותח הנושא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...