Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נספרסו - כשמגיע שאפו , אז מגיע!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני הזמנתי את המכונה שלי, היה עיכוב של יום במשלוח. פניתי אליהם, בעיקר כי רציתי להבין מתי אני כן אקבל את המכונה. הם טענו שזה התעכב כי שיניתי כתובת וקיבלתי אותה יום למחרת. כמה ימים אחרי, קיבלתי עוד חבילת פיצוי מהם - 2 כוסות אספרסו, שהעלות שלהן היא משהו כמו 10% מעלות המכונה. די נחמד מצידם.

יניב, יש דרך לנקות את הקשית הזו? אי אפשר ממש לשטוף אותה מבפנים, אה? :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

^יבגניפ,אכן בעייתי,עד כמה שזכור לי היא עמידה במדיח כלים,(לא ניסיתי), אני פשוט משרה אותה בכוס עם נוזל ניקוי ואחכ זרם מים מהברז.

על הכפתור ניקוי אתה לוחץ בסיום הקצפה??

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

לזה בימינו קוראים שירות לקוחות? אוי ואבוי לאן הגענו.

מה יעשו אנשים מבוגרים בלי פייסבוק? במקום לכתוב על הקיר הם ידפקו את הראש בקיר.

פורסם

הצטברות של חלבון (גם כזה שהתייבש והתקשה) קל להסיר ע"י אקונומיקה ולאחר מכן לשטוף היטב במים חמים חמים ולייבש היטב. במקרה של חלבון יבש צריך להשרות אותו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לזה בימינו קוראים שירות לקוחות? אוי ואבוי לאן הגענו.

מה יעשו אנשים מבוגרים בלי פייסבוק? במקום לכתוב על הקיר הם ידפקו את הראש בקיר.

בגדול אני מסכים איתך אבל גם לא צריך להגזים. בסך הכל פיצו את בגירה בצורה מאד מספקת (לדעתי לפחות) וזה רחוק משיא השפל שאפשר להגיע בארץ. השירות שלהם היה בסופו של דבר בינוני מינוס ולא מצדיק את התשבחות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני דווקא חושב שבהחלט מגיע להם שאפו.

נכון שהיה כשל בתחילת הטיפול אבל התגובה של הדרג הבכיר יותר מראה שזו לא המדיניות אלא כשל שהם לא מקבלים ולא רואים את השירות שלהם ככזה.

בכל ארגון ובכל גוף יש טעויות. ההבדל הוא איך מתייחסים לטעויות וכאן הם עשו הרבה מעבר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מתעלק על השרשור.

כיצד אתם מסירים אבנית?

עם הערכה של נספרסו או בדרכים אחרות(מלח לימון/חומץ)?

עם הערכה, בסה"כ עלותה זניחה, זניחה ועם תמחור הוגן.

פורסם

דעתי בעניין:

לא משנה מה היה בעבר ואיך זה התגלגל עד הלום, אם בסופו של דבר הסתיימה הסאגה עם טעם טוב בפה הלקוח אז השירות עשה את שלו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
דעתי בעניין:

לא משנה מה היה בעבר ואיך זה התגלגל עד הלום, אם בסופו של דבר הסתיימה הסאגה עם טעם טוב בפה הלקוח אז השירות עשה את שלו.

+1

סיכמת יפה מה שמלמדים בכל סדנת שירות לקוחות: אם הלקוח יצא מרוצה - אזי השירות עשה את שלו.

מקרים דומים לא חסר גם בענף הרכב - לרבות מה שהיה עם הבוצה בקורולות... היבואן טיפל ברוב המקרים בצורה טובה, והשאיר הרבה לקוחות נאמנים אצלו במותג, רק בגלל ההרגשה שנתן ללקוחות שלו, שיש באמת על מי לסמוך ויש אמונה במוצר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חייב לשבח את השירות שלהם, היחס שלהם בחנות במיוחד זאת ברמת אביב, כשהחברה באה איתי, היא שאלה אותי אם אני מיליונר והיא לא יודעת שמתיחסים אליי ככה, טיפול טלפוני גם כן מצויין.

הייתה בעיה עם היו מילק שלי בגריפת קפסולות, הם לקחו את המכונה, הביאו תערובת 12 קפסולות, וסידרו הכל.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
כל הכבוד להם , יכלו להמשיך לטרטר אותך בכיף עד שתתייבש ותתייאש ולא עשו כך . תהנה מהמכונה .

אתם שוחכים דבר אחד מאוד חשוב.

כל יום שהמכונה הזאת לא עובדת היא הפסד כסף של החברה.

הכסף הגדול נמצא בקפסולות ולא במכונה, עלות המכונה היא באמת הכסף הקטן.

יש להם את כל הסיבות לתת לך מכונה עובדת, חדשה או לא זה כבר לא משנה, תהיה בטוח מחיר המכונה עבורם הוא פחות מחצי ממה שאתה משלם בפועל.

אם מכונה חדשה/תצוגה/דגם משופר וכו', ירגום לך להזמין קפסולות גם ל 4 השנים הבאות, זה הביזנס שלהם.

פורסם

בדיוק בגלל רמת השרות שאתם מדברים עליה ושאליה גם הורגלתי, התפלאתי כ"כ על ההתנהלות לאחרונה, שמח לשמוע שהייתי מקרה לא מאפיין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...