Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התייעץ עם עו"ד שמתמחה בענייני תעבורה. יש כאן בפורום את אסף שמיר (0545995876) וגם אחרים. בדרך כלל על שיחת טלפון ראשונית לא גובים כסף.

דני

פורסם (נערך)

אוקי תודה.

האם בכלל שווה להכנס לכל הדברים האלו של תביעה אזרחית. דיברתי עם הביטוח, הביטוח חובה אמור לכסות את תשלום על המיון בתנאי כמובן עם אני מפעיל את הפוליסה. יוצא נזק שלי השתתפות עצמית והעלאה של התשלום על הביטוח ל 3 שנים. לגבי הפגיעות ברכב אחרי בדיקה מעמיקה: יש סריטה ופגיעה במכסה מנוע, פגיעות הפלסטיק של התמבון מקדימה (לפי הבנתי מצריך החלפה) וסריטות ליד הפנס וכמובן המראה. בתביעה אזרחית יכולה לקחת מלא זמן וכמו שאמרתי עוד יגידו שזה לא אשמתם.

עריכה אחרונה על ידי Fenix
פורסם

אני לא מבין אותך, מה יש לך לחשוש.

פגעת בהולך רגל, עצרת הגשת עזרה , דיווחת למשטרה דיווחת לביטוח , פעלת נכון לא משנה מי אשם, אתה לא בוחן תנועה או שוטר ואין לך מה לייצג את החוק, במידה וזה יגיע לתביעה תצטרך להיעזר במומחה תנועה.

כל אחד יכול להגיד מה שהוא רוצה אף אחד לא יתייחס לזה ברצינות בלי הוכחות, באותו מידה הם לא יכולים להוכיח שאתה אשם הם בכלל לא היו שם.

בדיוק כמו שהם מגישים לך חשבון על המיון, הגש להם חשבון על התיקון נראה לי שהם ירדו מהעץ.

פורסם

(אני לא עורך דין), אך נראה לי שאם תבחר באופציה של לשלם את הבדיקה בחדר מיון ובנוסף גם לא תתבע אותם על הנזק שנגרם לך, הדבר נראה כאילו אתה אשם.

אם משום מה יתגלה פתאום נזקים נוספים שנגרמו לרוכבת אופנים (בכל מקרה זאת נערה ולא ילדה) תסתבך מול הביטוח שלך מכיון שכביכול לקחת את האשמה עליך.

בסוף תצא קרח מכאן ומכאן.

לכן כפי שהמליצו לך תתייעץ עם עו"ד או לפחות תעבוד בשיתוף פעולה מול הביטוח שלך.

פורסם

את החשבון של מיוןן לא אתה משלם אלא ביטוח חובה שלך.

לגבי לתבוע את ההורים אתה לא לתבוע אותם, אתה יכול לתבוע את הילדה בעצמה תלוי בת כמה היא

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

ככל הידוע לי, אי אפשר לתבוע קטינה, ניתן לתבוע את האפוטרופוסים החוקיים שלה (במקרה זה, ההורים).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...