Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניח הוא מתכוון לסדאן.

מזדה 3/ קורולה אמינות.

פורד פוקוס הדגם ללא הגיר הרובוטי שהגיע ב 2012.

שים לב שקורולה רובןטית הגיעה ב 2008, לפני כן היה אוטומט, פה גם החיסרון שלה שהיא יקרה יותר מאשר הפוקוס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, yulianx כתב:

מניח הוא מתכוון לסדאן.

מזדה 3/ קורולה אמינות.

פורד פוקוס הדגם ללא הגיר הרובוטי שהגיע ב 2012.

שים לב שקורולה רובןטית הגיעה ב 2008, לפני כן היה אוטומט, פה גם החיסרון שלה שהיא יקרה יותר מאשר הפוקוס.

הפורד פוקוס אני יבדוק לא שמעתי על זה איזה שנים?

לפני כשעה, אברהם א כתב:

ניסן טידה

הניסן טידה אני יבדוק גם לא שמעתי עליה איזה שנים?

עריכה אחרונה על ידי יוסף קורקוס
פורסם

כך ניראה הדגם ללא הגיר הרובוטי:

IMG_0966.jpeg.cdbf1691f39d96828722c14e1c74a2bb.jpeg

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 5 שעות, יוסף קורקוס כתב:

תקציב של 13,000 איזה רכב ההיתם ממליצים לי ? 

אמין.

בתקציב הזה יש רק קריטריון אחד לרכב

הפוקוס כיוון טוב. 

מהפורום אני מבין שסובארו אמפרזה גם טובה ובמחירים טובים יחסית

פורסם

קורולה 2006-2007 סופר אמינות, ומאמין שאפי' שבמחיר שתקנה בימים אלו,

כנראה גם תמכור עוד שנתיים / שלוש.כך שירידת ערך, לא כל כך צפויה, פשוט רכב אמין ומבוקש.

אם תחפש מכוניות מיני/סופר מיני,

דייהטסו סיריון, רכב מדהים ומעולה.

סוזוקי אלטו

פיג'ו 107/108 סיטרואן C1 - (לא מנוע 1.2)

פורסם

בתקציב הזה הסבירות שתקנה רכב בלי פשרות ובלי בעיות מסוימות להניע ולנסוע נמוך מאוד. גם אם זה קורולה או מאזדה. בתקציב הזה יותר חשוב איך תיחזקו את הרכב, מה הקילומטראז', כמה ידיים והעבר הביטוחי שלה. איזה תחזוקה עברה וכו'. אין אף אחד כמעט שמשקיע ברכב בן 17 בתחזוקה כמו ברכב חדש. לכן צריך למצוא רכב יחסית שמור וסביר, ולא משנה מה החברה כל עוד לא אחת ידועה לשמצה.

לך ליד 2, חפש רכב בתקציב שלך בהגדרות. בחיפוש המתקדם תשים בהתחלה עד יד 3, ועד 150,000 ק"מ, ותראה מה מופיע לך. אם אין כלום, תעלה יד ל-4 ו/או את הק"מ בקצת. עד שאולי תמצא משהו יחסית שמור שנראה בעיניך. תפרסם פה ונגיד לך מידע. סתם לזרוק רכבים מכל הסוגים שאין מידע מה מצבם רק יבלבל אותך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...