Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

יכול להיות שהפוסט כזה כבר היה,ניסיתי לחפש ולא מצאתי.

לפני כ שעה בדרכי הביתה פניתי ברמזור ירוק בצומת, פתאום צצה ילדה על אופניים במעבר חצייה כשלה היה אור אדום. היה חשוך ולא ראיתי אותה עד שפגעתי בה. הילדה בסדר לא נפגעה (אמרה כמה פעמים שהיא בסדר גם לי וגם לאנשים שעצרו לעזרה). יש עד שראה הכול וראה שאני נסעתי בירוק והיא באדום. יש נזק לאוטו לא גדול. מראה יצאה מין המקום וכמה סריטות די רציניות. יש ביטוח חובה+מקיף. האם זה שנסעתי בירוק והיא באדום מוריד ממני את האשמה?

מה אליי לעשות??? אני נהג די צעיר רק טיפה מעל שנתיים על הכביש.

האם להתקשר למשטרה ולדווח? אך להתנהג מול חברת ביטוח? איזה ביטוח לתבוע?

אודה מאוד על עזרתכם בנושא

פורסם

לגבי הנזק שקרה לך - תחליף מראה בפירוקיה וזהו. עזוב שטויות, מי מפעיל על זה מקיף?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הייתי מציע לדווח למשטרה רק כדי לצאת לידי חובה, עדיף שאתה תעשה את זה לפניה.

סביר להניח שבגלל הטראומה והאנדרנלין היא לא הרגישה פגיעות או כאבים, אבל מחר בבוקר ייתכן מאוד והיא תרגיש כאבים של מכות יבשות ויופיעו סימנים כחולים.

ההורים שלה כמובן יתחילו להילחץ וידווחו על תאונה.

אני מקווה ששמרת את מספר הטלפון של העד המדובר למקרה הצורך.

לגבי הביטוח, לא יודע בדיוק איך זה עובד, אבל אין להם כל כך את מי לתבוע מפני שאין לה ביטוח שמכסה אותה.

לא יודע אם כדאי לך לערב אותם במקרה כזה, אולי אחרים יוכלו לעזור בנושא.

הייתי מנסה ללכת לפחח ולקבל הצעת מחיר לתיקון, ותובע בתביעות קטנות את הילדה\ההורים.

מדובר באופניים חשמליות?

פורסם

יש את הטלפון של העד כבר דיברתי איתו והוא אמר לי שאין בעיה והוא יהיה מוכן להעיד אם צריך. נראה לי שכן חשמליות אבל לא בטוח. הייתי בלחץ ולא שמתי לב.

פורסם

אני חושב שדובר פה כבר פעם,

תאונה של כלי רכב מול הולך רגל (לא משנה מה הנסיבות) חייב לבצע החלפת פרטים לכל הפחות, הסתלקות ממקום התאונה ללא החלפת פרטים זה עבירה פלילית (פגע וברח).

תגיע לתחנת משטרה ותמסור עדות מפורטת ותתן להם את פרטי העד.

פורסם

למה שיחליף את המראה על חשבונו?

אם הילדה אשמה, אזי שיתבע את הוריה שישלמו על כל נזק שיש לו.

צודקים מי שכתב לפנות למשטרה ולדווח ועדיף שעה אחת קודם.

פורסם

תודה על התגובות.

נראה לי אני באמת קודם כל לדווח למשטרה לכל מקרה שלא יהיה.

לגבי תיקון על חשבוני. למה שאני ישלם? זה לא רק מראה זה גם די הרבה סריטות ואוטו חדש (שנתיים סך הכל) עם זאת היתה איזה טרנטה ב 4000 שח לא הייתי עושה כלום אבל פה חבל על האוטו.

פורסם

גם אם היה לה ירוק היא אשמה.

במעבר חצייה יש זכות קדימה להולכי רגל, לא לאופניים.

בפעם הבאה, וודא שיש לך פרטים שלה.

כך גם תוכל לתבוע את ההורים לכיסוי הוצאות התיקון או לפחות ההשתתפות העצמית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מצטרף להמלצה לגשת לתחנת המשטרה ולדווח על התאונה.

הורה שפתאום יגלה בדיעבד שהבן\בת שלו היה מעורב בתאונת דרכים עשוי לגשת למשטרה ולהתלונן רק מהחשש שהבן לא מספר הכל כי הוא מפחד או משהו.

זה מביא אותי לנקודה הבאה- היה וקרה מקרה כזה בו מעורב ילד- מעבר ללקיחת פרטים אישיים הייתי ממליץ בו במקום לבקש ליצור קשר עם ההורים על מנת לדווח להם שהיתה תאונה ואם הם מעוניינים להגיע למקום התאונה כדי לוודא שהבן שלהם בסדר וכדומה וכמובן כדי להחליף פרטים במידת הצורך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מעבר ללקיחת פרטים אישיים הייתי ממליץ בו במקום לבקש ליצור קשר עם ההורים על מנת לדווח להם

לדעתי האישית, לא המלצה אלא הכרחי לחלוטין.

אם הילדה לא מעוניינת לשתף פעולה (מפחדת שאבא ידע שעשתה תאונה או משהוא דומה), מכניס את האופניים לבג'אז' ולא משחרר עד שמגיע ניידת/ אמבולנס/ הורים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הייתי במשטרה, הגשתי דיווח ואתמול דיברתי עם ההורה. היו בבית חולים והילדה ויצא עם מכות יבשות אך יש חשבון על המיון.

האימא מספרת שהיה שוטר במקום והיא דיברה איתו והוא אמר שהטעות שלי הייתה שלא הזמנתי משטרה ואני עדיין יכול לצאת אשם בגלל שהילדה עברה במעבר חצייה ולא משנה באיזה צבע. אז עכשיו בשביל לא לשלם את החשבון על המיון היא צריכה כאילו לדווח למשטרה על פגיעה ויכולים לקחת לי את הרשיון/ועוד להוציא אותי אשם? או שאומרת שלא גש אם אני אשלם את החשבון.

מזכיר שיש עד שראה שאני נסעתי בירוק והילדה עברה באדום.

מה אליי לעשות?

פורסם

הזכרת כמה פעמים "ילדה", אנחנו מדברים על ילדה בת 14 או ילדה בת 6?

ואני עדיין יכול לצאת אשם בגלל שהילדה עברה במעבר חצייה ולא משנה באיזה צבע.

שוטר קשקשן, יש גם כמה כאלה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דיווחת למשטרה יופי

עכשיו דווח לביטוח חובה שלך!!!!!!!!!!!!

לגבי הנזק דבר עם ההורים שלה אחרי שיהיה לך אומדן של הנזק שנגרם לרכבך!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ילדה בגיל 15-16

דווח לביטוח.

השאלה עדיין נשארה האם אני יכול לצאת אשם?? האם יש חוק שגם עם רוכב אופניים/הולך רגל עובר במעבר חציה באור אדום יש לו זכות קדימה לפני הרכב?

• תוכן חדש...