Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

בבעלותי פביה ספורט מנוע 1.4 שנת 2011

ביום שקניתי את הרכב קיבלתי וואצ׳ר למוסך מורשה בפתח תיקווה לטיפול 15000 ו 50% הנחה ל 45000

מהיום שהאוטו נולד אני מטפל במוסך הזה

היום ניכנסתי לטיפול 60000 וקיבלתי הצעת מחיר שיכולה להגיע ל 2000 ש

מה בהצעה פלגים שמן מסנן אויר מסנן מזגן. פילטרשמן

את האוטו השארתי לטיפול כי אני מגיע במיוחד ומרחוק

אודה לדעתכם על הצעת המחיר וכן לחלופות במוסך לטיפול במידה והצעת המחיר גבוהה לפחות לפעם הבאה

תודה שלומי

פורסם
לסיכום הטיפול 1620 ש אחרי הנחה על הנחה

מה עשו : פלגים , שמן , שלושה פילטרים שמן אויר ומזגן שווה?

אני אף פעם לא שמעתי כמה עולה לטפל במכונית גרמנית אבל נראה לי קצת מוגזם.

רועי

פורסם

בטיפול 60K אמורים להחליף גם פילטר דלק.

אכן לא זול - אך בסטנרטים של מוסכי רשת "צ'מפיון" נראה סביר לגמרי. קבלת אפילו הנחה יפה....

עודד

פורסם
בטיפול 60K אמורים להחליף גם פילטר דלק.

אכן לא זול - אך בסטנרטים של מוסכי רשת "צ'מפיון" נראה סביר לגמרי. קבלת אפילו הנחה יפה....

מנצל את השרשור כל כמה זמן צריך להחליף פילטר דלק?

רועי

פורסם (נערך)

מחיר יקר. אני ברחתי מהם כבר בשנה שעברה לטובת רון בת"א.

מה שמעניין הוא שאחרי כל טיפול שהייתי מבצע שם (בצ'מפיון), הם היו מתקשרים יום אח"כ ושואלים איך היה. תמיד הייתי אומר השעתון עבודה יקר, על מה 203 ש"ח שמן שאני קונה ב- 130 ש"ח בחנות ותמיד! אבל תמיד בשנה הבאה המחיר היה קופץ קצת למעלה. כל שנה קצת. אז למה אתם מתקשרים לשגע אותי?

בפעם האחרונה המוסכניק הסתבך עם הפקקים של הג'נטים ושרט לי 2 ג'אנטים. גם על הכפתור של המשענת יד שנשבר בזמנו שהרכב היה חדש הם לא יודעים ו"אין אחריות על חלקי פלסטיק וגומי".

בשנה שעברה הייתי במוסך אחר, פתחו את ההברגה של הקרטר ושאלו אותי מי טיפל ברכב בשנה שעברה?! מסתבר שהם דפקו את ההברגה ושמו שייבה כדי שהבורג יחזיק. ואם הקומבינה היתה נופלת תוך כדי נסיעה, גאונים?!

אז אני אשאר עם כפתור למשענת יד שבור, הם חסכו עליי 100 ש"ח (כנ"ל כל המכוניות של הקונצרן בערך שמשווקים עם המשענות יד החד פעמיות הנ"ל), תמשיכו להעלות את המחירים עם מקצועיות נמוכה ואני אטפל במקום אחר. לדעתי שווה.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם
לסיכום הטיפול 1620 ש אחרי הנחה על הנחה

מה עשו : פלגים , שמן , שלושה פילטרים שמן אויר ומזגן שווה?

פלגים מחליפים גם כל 60000 אלף ק"מ.

פורסם

אשתי הכניסה את האוטו היפאני שלה לטיפול שוטף וכנ"ל, המחיר נראה לי קצת גבוה אבל תמיד מוסכי יבואנים יהיו יקרים יותר, אבל בעיני עדיפים. יש לזה את היתרונות שלו כמו חלפים מקוריים, אחריות על העבודה והחלפים ובעיקר שיש עם מי לדבר ולקבל תשובות כשמשהו לא נראה לך ולא שאתה מוצא את עצמך מול מוסכניק עצבני שמחזיק ביד פטיש 2.5 ואתה צריך להתווכח אתו על משהו. אז אנחנו משלמים עוד קצת אבל מקבלים שרות טוב וראש שקט.

פורסם
פלגים מחליפים גם כל 60000 אלף ק"מ.

תודה על התגובה.

אם תוכל לענות לי אשמח, את הפלגים והחוטי הצתה אצלי ביונדאי היה צריך להחליף אחרי 5K

האם זה נשמע הגיוני?

אני חושב שהפלגים והחוטי הצתה היו מקוריים כי קניתי את הרכב ממישהו שטיפל במוסך מורשה.

הפלגים היו נקיים.

ורוב הנסיעות הן קצרות בתוך העיר

תודה מראש רועי

רועי

פורסם (נערך)

מחירים הזויים, גם מסנן אבק, גם מסנן מזגן, לזכותם יאמר שהם יצירתיים.

אני אולי קצת מיושן, ברכב שלי טיפול קטן 300 ש"ח , טיפול גדול אחת ל 40,000 ק"מ מסתכם ל- 500 ש"ח.

אחת ל 100,000 ק"מ טיפול גדול כולל טיימינג ומשאבת מיים 1500ש"ח. ואל תספר לאף אחד אם הייתי מסכים בלי קבלה היו מורידים לי מזה את המע"מ.

מה שווה רכב חדש אם שוחטים אותך בטיפולים? הייתי מצפה שאם כבר אני משקיע הון ברכב חדש לפחות יהיו לי פחות הוצאות בשוטף.

עריכה אחרונה על ידי spring

נוסע בפריוס 2008

• תוכן חדש...