Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו חוזרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על פי הדיווח מנכ"ל מזארטי יעמוד בראש החברה העצמאית. מעניין.

שיהיה בהצלחה :)

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

יש גם שני יתרונות משמעותיים למהלך מבחינת FCA (תאגיד פיאט קרזיילר):

1. יהיה קל יותר למכור את אלפא רומיאו לתאגיד פולקסווגן שלוטש עיניים לכך זה מכבר.

2. אם הכל ילך גרוע ואלפא תיכשל שוב מבחינה מסחרית עדיף מבחינת החוק האיטלקי שתהיה חברה עצמאית ואז ניתן להכריז על החברה כפושטת רגל ולמחוק חובות , במקום לספוג אותם בתאגיד הגדול.

פורסם (נערך)

^ אני בספק שלאור השקעה של 9 מיליארד יורו אלה הם הקווים המנחים של הנהלת הקונצרן.

בעוד מספר ימים, ב-6 למאי ליתר דיוק, תצא הכרזה מסודרת ורשמית לעיתונות מפי סרג'יו מרקיונה. נתאזר בסבלנות.

בינתיים, הנה עוד כתבה בנושא:

Marchionne's Fiat Chrysler Plan Will Defy Global Rivals

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
יש גם שני יתרונות משמעותיים למהלך מבחינת FCA (תאגיד פיאט קרזיילר):

1. יהיה קל יותר למכור את אלפא רומיאו לתאגיד פולקסווגן שלוטש עיניים לכך זה מכבר.

2. אם הכל ילך גרוע ואלפא תיכשל שוב מבחינה מסחרית עדיף מבחינת החוק האיטלקי שתהיה חברה עצמאית ואז ניתן להכריז על החברה כפושטת רגל ולמחוק חובות , במקום לספוג אותם בתאגיד הגדול.

1. זה רעיון. אם באמת יעבירו רק את המוניטין, זה באמת ייראה כך... (לא שאני מבין מה ההבדל חשבונאית).

2. אתה חושב שכל הספקים פראריים, ויעניקו אשראי לאלפא בלי בטחונות של חברת האם?! אף אחד לא כזה אהבל...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
1. זה רעיון. אם באמת יעבירו רק את המוניטין, זה באמת ייראה כך... (לא שאני מבין מה ההבדל חשבונאית).

2. אתה חושב שכל הספקים פראריים, ויעניקו אשראי לאלפא בלי בטחונות של חברת האם?! אף אחד לא כזה אהבל...

קראתי את זה בתור פראריים מלשון "פרארי":-D

אני מקווה שהמהלך נובע מהסיבות הנכונות והעיקרית מביניהן היא יצירת בידול בין פיאט לאלפא שוב בכדי שלא יהיה עוד דגם אלפא שיבוסס על פיאט כמו הג'ולייטה והמיטו (במקום זאת כנראה שנקבל דגם שיותר קרוב למזראטי בDNA שלו).

אני מקווה שזה לא מהלך שנועד להקל על קבירת או מכירת המותג.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תחזרי, תחזרי, התגעגנו. אחד מהחלומות שלי הוא רכב כזה מתחת לגג של החנייה,

וכיף לשמוע שהם מנסים לחזור לימים הגדולים. מקווה שיצליחו, אבל את העיצוב אהבתי

גם בשנים האחרונות (לנסוע לא נסעתי, מודה...).

קלאסיות - הקרם דה לה קרם, הדובדבן שבקצפת. ממממ...

פורסם

אם רוצים לקבור מותג, קוברים אותו, לא פותחים במהלכים ומכינים תוכנית פעולה אסטרטגית עבורו. לכן אני לא מאמין שזה הכיוון וכי השמועות אודות אפשרות שכזו אינן מבוססות.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

זו התוכנית הרביעית או החמישית שמציגים או מציגים לכאורה על עתידה של אלפא רומיאו. אני מניח שגם זה ישאר בגדר ספקולציה עד להכרזה רשמית, אני מקווה לפחות שברור למנהלי הקוצנרן שלא משנה באיזה תצורה אלפא ממשיכה להתקיים - בשביל למכור היא צריכה להציג דגמים, רצוי יותר משניים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

להטוטנות חשבונאית וטו לא!

מרקיונה הזה מיום ליום מתחיל להזכיר לי את אגסי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

משנת 2011, כל שנה בערך מוצגת תוכנית חומש חדשה כאשר את זו הקודמת לא התחילו בכלל ליישם. אני אולי לא מבין גדול בעסקים, אך אני כן יודע שבכדי למכור, אתה קודם כל צריך שיהיה לך מה למכור. בקונצרן פיאט סוחטים את הילת העבר של אלפא עד לטיפות הכבוד העצמי האחרונות, אם בשנה/שנתיים הקרובות לא יחל בליץ של דגמים חדשים ומרשימים, המותג הזה יעמוד למכירה או יכנס אל דפי ההיסטוריה.

פורסם

מסיר את הכובע בפניי Falou, כלכך הרבה הוא ביקש לראות מישהו שעובד באלפא רומיאו שלאיטלקים הנבוכים לא הייתה ברירה והם הקימו במיוחד בשבילו את החברה מחדש....

פורסם
מסיר את הכובע בפניי Falou, כלכך הרבה הוא ביקש לראות מישהו שעובד באלפא רומיאו שלאיטלקים הנבוכים לא הייתה ברירה והם הקימו במיוחד בשבילו את החברה מחדש....

:lol:

:idea:
  • תוכן חדש...