Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני חדש כאן והייתי מאוד שמח לקבל ממכם עצה, אני מחפש רכב מיני ומאוד מתלבט בין האלטו ל i10 החדשה ידנית, חשובה לי צריכת הדלק, המחיר ושוק מכירה

הנסיעות שלי מתחלקות בין העיר לבינעירוני באופן שווה

ממה שידוע לי האלטו עולה כרגע 52 אלף עם צריכת דלק של 1/18-19

היונדאי עולה 60 אלף וצריכת דלק לא באמת ידוע.

אני מאוד אשמח לקבל ממכם תשובה

שבת שלום.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הI10 עדיפה בהכל על האלטו חוץ מנושא צריכת הדלק והמחיר. באלטו מגיעים בקלות ל 1-18, 1-20. ביונדאי צריך ממש להתאמץ כדי לראות 1-16. לרוב זה 1-14.

הכל עניין של מה חשוב לך יותר.

פורסם

לפי אתר סוזוקי האלטו עולה 54,נכון 6אלף זה לא מאט,אבל אתה מקבל כול הרבה תמורתם כשאתה בוחר ביונדאי שזה שווה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לנו אלטו ידנית כבר 3.5 שנים. אנחנו מאוד מרוצים אבל היום לא הייתי רוכש אלטו. לדעתי החלופות האחרות עדיפות ושוות את הפער במחיר לפי מה שאני מבין מכתבות. לא מהתרשמות אישית.

נכון, צריכת הדלק של האלטו כנראה עדיפה מהיונדאי. אנחנו לא ממש בודקים אבל במעט הפעמים שבדקתי הגעתי ל 1:19 בבינעירוני בנהיגה רגועה. בעיר זה מאוד מושפע מהנהג. או במקרה שלי הנהגת שבעלת רגל די כבדה על הגז. להערכתי 1 ל 12-13. אבל מדובר בנסיעה עירונית++ (90% מרכז ת"א).

יש אלטו חדשה בדרך ואני מבין שתהיה יותר גדולה אפילו מהספלאש.

אם צריכת דלק היא השיקול העקרי שלך אז מוטב כנראה ללכת על הסיאט מיי/סקודה סיטיגו. גם האחיות לבית פז'ו-סיטרואן-טויוטה חסכוניות אך הן גם מיושנת ובסוף חייהן.

יתרון נוסף לאלטו הוא שההתנהגות שלה חביבה ושובבה. אוהבים שחוט אותה כפחית שימורים וכו. אכן רכב ספרטני אבל די מהנה לנהיגה. ואגב בלא מעט מבחנים השוואתיים צוינה לטובה בהיבט של הנאה יחסית מנהיגה. הכל כמובן בגבולות הז'אנר של מכונית מיני עם מנוע 1,000 סמ"ק.

אני 1.90 ואין לי שום בעיה של מקום במושב הנהג.

לתשומת לבך שתא המטען של האלטו קטן להפליא, גם בהשוואה למכוניות מיני אחרות. מצד שני, העפנו את הכיסוי של תא המטען ובלי בעיה מכניסים עגלת תינוק ואפילו בשלב האמבטיה כולל האמבטיה.

פורסם

תודה רבה, ההתלבטות עדיין בין i10 החדשה לאלטו, אני אשמח לעוד תגובות של אנשים שיש להם את האלטו ואולי אפילו את ה i10 החדשה

פורסם

טוב אני אפרט את הדברים שיונדאי טובה יותר:

ליונדאי יש שליטה על ההגה+כניסת USB/AUX, חלונות חשמל ל4 חלונות,באלטו מאחור זה פתחים צדדים,פנסי ערפל.

מבחינת בטיחות הרכב עוד לא נבדק במבחני ריסוק,אבל כניראה שכמו הפיקנטו הוא יקבל 5 כוכבי בטיחות,הסוזוקי בטוחה פחות,כמו כן ליונדאי תא מטען הכי גדול.

המתלה אחורי נעים יותר מאשר הסוזוקי,כלומר הרכב רך יותר,הדבר היחידי הסוזוקי טובה יותר היא דלק.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי מחכה לאלטו(סלריו) החדשה במידה שרכישת הרכב אינה דבר דחוף.

יכול להיות שהיהי תמחור יותר אגרסיבי לאלטו הישנה כשהחדשה תגיע.

פורסם

היא הייתה המלכה עד ליונדאי,היונדאי מנצחת אותה במבחנים,ולאחר שאני נסעתי בה אני גם חושב ככה.

פורסם

לא יודע כמה זה שיקול מבחינתך - אבל יש בעיה רצינית כרגע בכלל להזמין את הi10 עקב ריבוי הזמנות.

לפי מה שהבנתי, הזמן הכי מוקדם כרגע שיכולים להבטיח לך זה אוגוסט.. וגם זה מוגבל בצבעים. לדעתי את האלטו לא תיהיה לך בעיה לקבל יחסית במהרה.

פורסם

הזמתי בשביל שכן שלי I10 וזה אחרי הרבה התלבטויות של כמה רכבים נוספים ,כמו אלטו, ספאלש , ופיקנטו.

בסוף בחרנו בI10 קצת יותר גדולה וגם מציאה קצת יותר מהאחרות ונוחה כמובן .

ושרות די טוב ליתר המוסכים שיש כיום בארץ ובמחיר נוח בקרוב הרכב יגיע :)

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

לדעתי זה ליסנגי יותר מידי,צבע כתום מטאלי ניראה הרבה יותר מרשים.

פורסם

אני בדיוק מחפש אוטו לחמותי - פיקנטו ידנית ואתמול הייתי אצל היבואן וקיבלתי הצעה עם הנחת מזומן של 3000 שקל, סה"כ כ 62 אלף כולל אגרות, שלטי נוחות ומרימי שמשות. אספקה תוך 14 יום מהתשלום ואחריות 7 שנים או 150אלף ק"מ. כמובן יש מצב שיוסיפו גם עץ ריח אבל צריך אישור של מנהל איזורי..

עוד לא נכנסתי לסוכנות יונדאי אבל לא נראה לי שנמתין לנסיכונת עד אוגוסט..

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...