Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סוזוקי אלטו שעוד מעט תצטרך לעבור טיפול תקופתי, ורכב נוסף פורד פיאסטה.

אני מחפש מוסף מקצועי אך לא יקר באיזור הצפון (מעלה עירון) עפולה , פרדס חנה, חדרה והסביבה.

ברחוב המלאכה בעפולה יש הרבה מוסכים אך אני לא מכיר או יודע מישהוא שיכול להמליץ ולכן פונה אליכם.

עדיף שיהיה להם חלקים לרכבי סוזוקי שאם יהיה צורך בהחלפת חלק אז שיהיה במלאי.

האלטו קניתי יד ראשונה שנת 2011 הגיעה ל 220 אלף קמ, ולא חושב להחליפה מכיוון ששמרתי עליה ואין לי בעיות איתה, אך אשמח לשמוע את דעתכם האם כדאי לעשות טרייד אין בכל זאת לרכב אחר. במידה והמלצתם כן לעשות טריד אין רשמו איזה רכב הייתם ממליצים ומקום לביצוע הטרייד אין.הרכב נוסע כל יום כל כ 120 ק"מ מצפון לאיזור השרון.

אשמח אם תוכלו לרשום שמות וכתובת מדויקת וחוויה שלכם אצלם במידה וטיפלתם שם.

תודה מראש

פורסם

האלטו נחשב למאוד פשוט ואמין סה"כ לא רואה סיבה להחליפה כל עוד המנוע לא התפגר , אם כבר הפרמטר היחידי שהייתי שוקל בגינו להחליף הוא צריכת דלק . לי למשל הייתה התבלטות איזו סופר מיני לרכוש ובסוף הלכתי על פיג'ן 107 שנחשבה הכי חסכונית בקטגוריה , לשם השוואה אני מקבל בנסיעה בינעירונית מתל אביב לחיפה צריכת דלק של כ -21 ק"מ לליטר ובנסיעה עירונית ממוצע שנע בין 17.5-18 ק"מ לליטר .

אם אני זוכר נכון האלטו קצת פחות חסכונית ונותנת משהו בסגנון 16 ק"מ לכל ליטר ..

אבל שוב העלות השקעה שתצטרך לשים ברכישת הרכב לא שווה ביחס להוצאות הדלק אז אני לא בטוח ששווה להחליף.

נ.ב סחטן שאתה מסוגל לנסוע כלל יום 120 ק"מ על אלטו כנראה שיש לך עצבים מברזל ועמוד שדרה מנירוסטה.

פורסם

הרכב בערך אפסי כבר עכשו.

סע איתו עד התקלה הגדולה הראשונה ואז תראה מה לעשות.

כל עוד הוא דורש טיפולים שוטפים,לא הייתי מחליף.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

בעפולה יש את מוסך אידריס שהוא אמין ומוכר. מנסיון. אני טיפלתי שם.

בעיות חשמל בעפולה זה סטרטרים בעמק יש שם בחור בשם פאדי שעושה עבודה מצוינת.

צמיגים לך לשלום מול באדג'ט.

אגזוזים יש לידו משהו מצוין, נראה לי קוראים לו סמי.

יש עוד אחד בעפולה עילית ברחוב אטד, בסוף, בחור שלמד מכונאות רכב בצבא. הוא מקבל בתיאום מראש אם תרצה פרטים צור קשר בה"פ.

עוד משהו?

• תוכן חדש...