Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אני מעוניין להחליף את *כל* הכבלים הקיימים אצלי (מהגראונד, לפלוס והRCA) במערכת לכבלים טובים ועבים יותר.

מפרט המערכת:

מגבר הרץ HE 4.1.

הרץ אנרג'י ECX 690.5.

הרץ אנרג'י ECX 100.5.

סאב כפול של הרץ דיאצ'י DS 250.3.

מערכת פיוניר מיקס טראקס Mixtrax DEH-5450D.

מונובלוק Rockford fosgate p1000.

אשמח להמלצות לאילו חברות, ואילו עוביים וכל כבר לאיזה רכיב כדאי לי לקחת, כמו כן אשמח למחיר משוער של הפריטים.

תודה רבה :).

פורסם

כל חברה מבית טוב תספיק.

לאדמה ולפלוס יספיק כבר 4G איכותי, RCA לא חסר חברות, כמו שאמרתי, כל חברה בעלת בית טוב תספק את הצרכים שלך.

לגבי חיווט לרמקולים, אני מאמין ש2.5 יהיה דיי והותר ואפילו לשדרוגים עתידיים.

אצלי כבלי הרמקולים של סופרה , וכבל המתח הוא של רתכת 0G

פורסם

יורי, אני לא חושב שבן אדם ישקיע בכבלים כמו של סופרה ו RCA מהסדרות הגבוהות.

אם הוא יקנה משהו ברמה של KRU ל RCA ורמקולים ,בעובי אפילו 1.5 ,עדיף 2.5 וכבל לפלוס ומינוס של רתכת ,זה יספיק לו גם להמשך.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

לא אמרתי שילך ויקנה כבלים של סופרה - אמרתי שזה מה שיש אצלי, מה שכן, המלצתי על כבל 2.5.

אמרתי שילך לכיוון של החברות בעלות שם טוב בתעשייה, לא סדרות גבוהות, רק שיהיה מבית טוב (כבר נתקלתי בRCA זולים שכמעט שרפו ר"ד/מגברים).

לגבי כבל מתח ראשי, כמו שאמרתי, אצלי יש כבל רתכת וזה מספיק, אמנם אין לו את הגמישות שיש לכבל מתח יעודי, אבל אני חושב שההפרש בכסף שווה את זה.

פורסם

עם מגבר של 1kW, הייתי ממליץ על מינימום של כבל מתח 4 גייג' מנחושת מלאה, או לחילופין שתי הרצות של כבל 4 גייג' פשוט, או פשוט כבל ראשי עבה יותר.

האפשרות של שני כבלים תחסוך לך מפצל.

לגבי 1.5/2.5- רוב בחוטים שקיימים היום בשוק מאוד דקים ביחס למוצהר, ועם זאת- די זולים. לכן, כבל 2.5 של חברה טובה יהיה סבבה ולא יעלה משמעותית יותר מכבל רגיל.

חוטים מנחושת מלאה, קל וחומר סופרה כמו שקיים אצל יורי וסרגיי (וגם אצלי), הם ברמה גבוהה משמעותית, אך גם יקרים משמעותית.

איכות החומר, כמות הסיבים, עובי הכבל, כולם ישפיעו על רמת ההולכה הסופית.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

היי חברים,

תודה רבה על העזרה, אבל עדיין לא קיבלתי את התשובה שחיפשתי. אילו חברות קיימות? אני מעדיף ללכת על הכי איכותיות. אשמח שתרשמו ואם תוכלו לתת קישורים, בכלל נהדר.

תודה רבה!

פורסם

stinger,monster,knukonceptz, sky high car cable וזה דוגמב

אני הייתי הולך על כבל רתכת 36ממ"ר ו RCA וכבל רמקול כמו KNU. סה"כ חברה טובה עם מחירים סבירים.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...