Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הספקתי לצלם בחטף כשנכנס פועל לסוכנות (היא אטומה במדבקה, אז אי אפשר לראות מה הולך בפנים).

AstonMartin.jpg

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, אז מהיום עוברים לדיאטה של טונה ומלפפונים חמוצים :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

קצת מוזר שהמכוניות עומדות שם כשהפועלים עוד עובדים סביבם. לא היה הגיוני יותר להכניס את הרכבים לאולם בסוף?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם (נערך)

קריוס, לשאלתך.

המחירון של ה-FF הוא 2,350,000, הברלינטה - 2,500,000, ה-458 ספיידר - 2,215,000 (אין לי מושג לגבי המחירון של הספציאלה).

ככה שהאסטון היא לא הכי יקרה, אולי אם יביאו את גרסת הרודסטר המחיר יהיה יקר יותר.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
קריוס, לשאלתך.

המחירון של ה-FF הוא 2,350,000, הברלינטה - 2,500,000, ה-458 ספיידר - 2,215,000 (אין לי מושג לגבי המחירון של הספציאלה).

תמיד היבואן יכול להוסיף עוד כמה מאות אלפי שקלים למחיר כדי "להוסיף יוקרה" לרכב ולהפוך אותו להכי יקר בארץ.

פורסם

הזמן להחליף את הספייס סטאר בטרייד אין מחירון.:lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
קריוס, לשאלתך.

תודה רבה על התשובה.

בעסה, זה כבר נהיה לי ממש יקר...

:wink:

פורסם

זה הרגשה כל כך טובה שמכוניות אקזוטיות מתחילות למלא את כבישי ארצנו, יותר פורשה פרארי מזארטי רכבי על למינהם שבעבר לאמר את השם שלהם עם המילה "ישראל" באותו המשפט היה מעלה גיחוח קל..

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תוכן חדש...